Bu arada bogus isimleri şifreli olarak göndermiştir. Hangi hikayeyi kim yazdı bilmiyorum. Burada beni sıkıştırıor diye XK'dan puan kısma gibi bir yola gidemem
6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI
Ben puanlarımı göndermekte geciktiğim için bu gecikme yaşanıyor. Kusura bakmayın arkadaşlar. şu anda bir yurt dışı şantiyesinde çalışmaktayım ve şansız bir takım olaylar sebebiyle hikayelerinizi okumam gecikti. Burada ancak gece yarıları kafamı dinleyecek zamanım oluyor ve yatmadan önce bilgisayarımdan hikayelerinizi okuyorum. 1. gelen kişi hediyesini 1 hafta geç alsa bir sorun olmaz umarım.
Bu arada bogus isimleri şifreli olarak göndermiştir. Hangi hikayeyi kim yazdı bilmiyorum. Burada beni sıkıştırıor diye XK'dan puan kısma gibi bir yola gidemem
Gitmem de. Sonra bir yanlış anlaşılma olmasın lütfen. (Ama Possessed'den kesebilirim!
)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yorumlar başlığını sildim... Yorum başlığı açmamamın nedeni jürilerin henüz puanlamalarını bitirmemiş olmaları. Genel kanıya göre etki altında kalmamaları için yorumlarınızı biraz daha bekletmenizi rica ediyorum.
Ayrıca puanlama henüz yapılmamışken bütün hikayeleri okumadan sadece bir kaç esere yorum yapmak diğer arkadaşlara biraz haksızlık olabilir.
Ayrıca puanlama henüz yapılmamışken bütün hikayeleri okumadan sadece bir kaç esere yorum yapmak diğer arkadaşlara biraz haksızlık olabilir.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Kesinlikle, sonuncu olduğum (olacağım) günü sabırsızlıkla bekliyorum!XK wrote:Gecikmesi çok doğal ve beklemek de sorun değil, size hak veriyorum. Ama bence en azından bir tarih verilmeli, şu gün sonuçlar açıklanacak denmeli (ya da denmeliydi). Ã?ünkü böyle olunca büyük bir belirsizlik oluyor.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI'NIN SONUÃ?LARI 01 EYLÃ?L 2008 TARİHİNDE TÃ?M JÃ?RİNİN PUANLAMASI BEKLENMEKSİZİN AÃ?IKLANACAK!!
Soru Cevap
S: Sonuçların açıklanması neden bu kadar gecikti?
C1: Jürilerin puanlama tarihleri arasında olağan ve olağan dışı iş ve öğrenim alanlarında yoğunlukları oluştu. Bu yüzden puanlamaya yeterince zaman ayıramadılar.
C2: Katılan Hikayeler oldukça uzun hikayelerdi. Ancak bu elbette sürenin 1 ay uzaması için yeterli bir neden değil. Puanlama sistemi her bir hikayenin dört dalda birbirleri ile kıyaslanmasını gerektirdiği için jüriler adil olabilmek adına kafa patlatıp hikayeleri birden fazla kez okumak zorunda kaldılar. Kısaca "ben en çok bunu sonra da bu hikayeyi beğendim" diyerek puanlamayı bitiremediler.
S: Bütün bu ertelenmelere rağmen bize neden yeterli açıklama ve bilgi verilmedi?
C1: Kabahat ve sorumluluk tamamen bende. Ne dersem diyeyim kesin bir tarih veremeyeceğim için sürekli tarih ertelemektense tarih açıklamaktan kaçındım. Bütün yarışmanın sadece benim puanlarımla sonuçlanmasını istemedim.
S: Peki şimdi neden açıklama yapıyorsun?
C1: Ã?ünkü şu anda elimde kendiminkinden başka, kurallara uygun yapılmış bir puanlama daha var.
S: Her yarışmadan sonra puanlama için bu kadar bekleyecek miyiz?
C1: Bundan sonra Süreyi kısaltmak için jürilerin daha kolay puanlamasını sağlayacak bir format geliştireceğim. Böylece puanlama yöntemini daha kolay anlayacaklar ve yanlışlıklar büyük oranda ortadan kalkacak.
şimdilik hepsi bu kadar, sorularınız ve şikayetleriniz varsa meydan sizin
Soru Cevap
S: Sonuçların açıklanması neden bu kadar gecikti?
C1: Jürilerin puanlama tarihleri arasında olağan ve olağan dışı iş ve öğrenim alanlarında yoğunlukları oluştu. Bu yüzden puanlamaya yeterince zaman ayıramadılar.
C2: Katılan Hikayeler oldukça uzun hikayelerdi. Ancak bu elbette sürenin 1 ay uzaması için yeterli bir neden değil. Puanlama sistemi her bir hikayenin dört dalda birbirleri ile kıyaslanmasını gerektirdiği için jüriler adil olabilmek adına kafa patlatıp hikayeleri birden fazla kez okumak zorunda kaldılar. Kısaca "ben en çok bunu sonra da bu hikayeyi beğendim" diyerek puanlamayı bitiremediler.
S: Bütün bu ertelenmelere rağmen bize neden yeterli açıklama ve bilgi verilmedi?
C1: Kabahat ve sorumluluk tamamen bende. Ne dersem diyeyim kesin bir tarih veremeyeceğim için sürekli tarih ertelemektense tarih açıklamaktan kaçındım. Bütün yarışmanın sadece benim puanlarımla sonuçlanmasını istemedim.
S: Peki şimdi neden açıklama yapıyorsun?
C1: Ã?ünkü şu anda elimde kendiminkinden başka, kurallara uygun yapılmış bir puanlama daha var.
S: Her yarışmadan sonra puanlama için bu kadar bekleyecek miyiz?
C1: Bundan sonra Süreyi kısaltmak için jürilerin daha kolay puanlamasını sağlayacak bir format geliştireceğim. Böylece puanlama yöntemini daha kolay anlayacaklar ve yanlışlıklar büyük oranda ortadan kalkacak.
şimdilik hepsi bu kadar, sorularınız ve şikayetleriniz varsa meydan sizin
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı