Bursada Frp...
Bursada Frp...
Bursaya geleli yaklaşık 2 ay oldu... Geldiğim yerde de benden başka Frp ile ilgilenen bir Allahın kulu bile olmadığından Bursaya geldiğim için çok mutlu idim... Henüz bir oyun deneyimim olmadı yinede baya bişiler okudum ettim vs vs vs ... Fakat hala Bursada Frp ile ilgilenen birini bulabilmiş değilim
Bursalı arkadaşlar nerelerde takılırlar ne yaparlar, ne ederler bi yazim dedim... Birde aralarına benim gibi tecrübesiz bir oyuncuya yer varmıdır merak ettim 
selam,
yaklaşık 3 yıldır bir gruba dm'lik yapıyorum... grup olarak hep birlikte yeni birileriyle tanışmak ve bursa'da bizden başka frp ile ilgilenen kişiler ne yapar nerelere takılır diye merak ettik.
Biz oyunlarımızı benim evde yapıyoruz. Bursada bir iki farklı mekanda denedik ama yalnızca oturup birşeyler yemek / içmek amacına hizmet eden bu mekanlarda insanların meraklı bakışları altında oyun oynamak neredeyse imkansız... Bildiğim kadarıyla da bursada böyle bir mekan yok... 
yaklaşık 3 yıldır bir gruba dm'lik yapıyorum... grup olarak hep birlikte yeni birileriyle tanışmak ve bursa'da bizden başka frp ile ilgilenen kişiler ne yapar nerelere takılır diye merak ettik.
Belki de insanları yavaş yavaş alışturmak gerekiyor değil mi? Sonuçta türkiyenin beşinci büyük şehri Bursa. Eğer bu tatilde uğramayı başarırsam görüşelim. Belki oyun da oynarız. Bu arada bir convention düzenleme durumunuz olursa yardım edebilirim. Merkezde değil ama Mudanyada yer bile ayarlayabilirim. Bu arada özellikle istanbullu arkadaşlar için Mudanyanın günü birlik seyahat için çok güzel bir yer olduğunu da ekleyeyim.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Mudanya gezisi biz istanbullulara çekici gelmedi değil ama şu an ankara ziyareti telaşesi içersindeyiz.Kafamızın musaiit olduğu bir zaman konuşabiliriz bu konuyu.
Ve biz istanbullular belli bi mekanda takılmıyoruz.Ama siz isterseniz sizin için bi buluşma ayarlarız..Böylece siz bizi,biz bizi,siz sizi görmüş olursunuz.
Ve biz istanbullular belli bi mekanda takılmıyoruz.Ama siz isterseniz sizin için bi buluşma ayarlarız..Böylece siz bizi,biz bizi,siz sizi görmüş olursunuz.
hm... biz bizi yazmışsın... ben de birbirinizi tanıyorsunuzdur diye düşünüyordum... ayrıca biz sizi yazmamışsın...
neyse şaka bir yana bu ankara olayına geçen sene ben de pek heveslenmiştim metucon'a, ama iş durumum nedeniyle gidememiştim... belki bir iki arkadaşı kafalayabilseydim olurdu da, onlar da müsait değildi... kısmetse bu sene...
bir de bursalı veya non-bursalı fark etmez, tesadüfen uludağ üniv. de olan birileri var mı acaba? Ben oradayken pek frp ortamı olmuyordu... tek tük birkaç arkadaş vardı... daha çok bilgisayarda unreal, age of... falan takılıyorduk... şu sıralar nasıl acaba uludağ üniv. de frp olayları merak ediyorum...
neyse şaka bir yana bu ankara olayına geçen sene ben de pek heveslenmiştim metucon'a, ama iş durumum nedeniyle gidememiştim... belki bir iki arkadaşı kafalayabilseydim olurdu da, onlar da müsait değildi... kısmetse bu sene...
bir de bursalı veya non-bursalı fark etmez, tesadüfen uludağ üniv. de olan birileri var mı acaba? Ben oradayken pek frp ortamı olmuyordu... tek tük birkaç arkadaş vardı... daha çok bilgisayarda unreal, age of... falan takılıyorduk... şu sıralar nasıl acaba uludağ üniv. de frp olayları merak ediyorum...
Bu defa gelirsin dostum hemşerime kalacak yer mi ayarlayamayacağız? Buarada ben istanbullularla daha karşılaşmadım. Sitenin aktifleştiği (atılan mesaj sayısının binin üstüne yeni çıktığı ) dönemde benim birinci dönemim başlamıştı sonra da bayram dışında istanbula hiç gitmedim bayramda ise bir gününü de Bursa da geçirdiğim akraba ziyaretlerinden pek İstanbullu arkadaşlarla buluşamadım ama siz istanbula gelirsenz yardımcı olurum hatta sayınız üçten azsa benim evde de kalabilirsiniz. (daha fazla ise de düşünürüm bir şeyler)
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Arkadaşlar biz istanbullular olarak dışardan göründüğünden daha bi tanışız aslında.
Evet daha birbirimizi birkez gördük ama aramızdaki iletişim çok iyi.
Ve zaten istanbul tayfasını oluşturanlar :Scythe,Yeminer,Norticus ve Squva yakinen tanıdıklarım benim.Geriye ise az kişi kalıyor.Yani anlayacağınız bizim örgütlenmekte bir sorunumuz yok.Bir şey yapmak isetdik mi bu pek sorun olmaz bizim için.
Evet daha birbirimizi birkez gördük ama aramızdaki iletişim çok iyi.
Ve zaten istanbul tayfasını oluşturanlar :Scythe,Yeminer,Norticus ve Squva yakinen tanıdıklarım benim.Geriye ise az kişi kalıyor.Yani anlayacağınız bizim örgütlenmekte bir sorunumuz yok.Bir şey yapmak isetdik mi bu pek sorun olmaz bizim için.