Darkgnome wrote:En berbat durumada beni koydun. Senin neden kolun bacağın dönmüş, cin çarpmış değilde benim öyle? :-p
şimdi bu domination olayında kadın dedi beni koruyun diye. Ancak, aynı zamanda bu wulfgar bizim arkadaşımız ve biz bir tehdit olmadığımız sürece bize de zarar gelmesini istemez belki. Wulfgar hiç arkadaşlarının dört kollu, köpek suratlı, dev gibi bir yaratık tarafından parçalanamasına izin verir mi? Belki kendimizi acındırırsak bu dört kollunun yolunu keser, Illyra'nın onu öldürmesi için zaman tanır. Hatta yaratığı öldürmek zorununda olmadığı için, belki ona saldırabilir bile.
Ben kör topal olarak kendimi iyileştirmeye çalışacağım. Sanırım bir yanlılş yazım var ya da ben daha önceden aldığım bir hasarı hatırlayamıyorum ama 7 yaralanma olması gerek yanlış hesaplamadıysam benim HP. Bu sayede belki tek bir hamlede kendimi iyileştirebilir ve ayağa kalkabilirim. Sonra da olafa yardım etmeye çalışırım ya da cüceyle ilgilenebilirim. Hiç olmadı, wulfgar dört kolluyu bırakıp bana gelmesin diye kendime büyüler yaparım. sonra kalkarım. Yada cüce ile ilgilenirim. (Charm person ile karıştırmıyorumdur umarım)
Kalkabilirsem kimi kaldıracağım ama. Olaf'mı Yenedittas mı? Olaf'ın büyüler bitti ise Yendittas dah mantıklı ki hatorladığm bitti. Yenendittas ise ancak saldırı büyüleri yapıyor ve cüceye zarar vermemeye çalışıyor.
Unuttuğun hasar bu galiba:
Sessizlik küresinden çıkıp, küreyi alıcaktı. Sözler dudaklarındaydı.
" MYSTRA LÃ?TFEN, YETİşEYİM. YARDIM ET. "
" Bilgelik yıldızların altındadır. "
Küre tekrar bir soğuk dalgası yayarak patladı.
Refleks zarları
Yenendithas 16+5=21 başarılı (10 berelenme, -3 wis)
Benjamin 12+4=16 başarılı (10 berelenme)
Darthu 6+10=16 başarılı (10 berelenme)
Wulfgar 20+7=27 başarılı (10 berelenme)
Cüce Durgen 3+3=6 başarısız (20 berelenme)
Jherremor 11+10=22 başarılı hasar almadı