Bir de öykümdeki gizemli kişi Aziz Bey hakkında bir yorum yaparsanız sevinirim.
Ölüm Zamanı (Yorum)
Ölüm Zamanı (Yorum)
Dört bölümlük kısa bir öyküm olacak bu. Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim 
Last edited by catboy on Mon Dec 08, 2008 10:23 am, edited 1 time in total.
Re: Ölüm Zamanı (Yorum)
bence elindeki telefonla 666 yı aradı. şeytanın ta kendisi mi desem, yoksa o tuşlarla bombaya bağlı bir yere çağrı cihazna çağrımı bıraktı deseem, yoksa sadece gariban birisi tobüs bekliyor, bir yazar yazacağı kitap için insanlrımı gözlüyor desem, yoksa ben mi çok uyduruyorum! desem, ama ne diyeyim güzel yazıyorsun işte gerisini okumak isterim 

Bence Aziz bey gizli polis, Serdar'ın bindiği arabadakiler de terörist.
YA DA
Aziz bey Derin Devlet vs. bir örgütün üyesi, polis de öyle, arabadakiler de suikast yapacakları elemanlar.Serdar hapı yuttu yani
Ama Ergenekon'un MODA olduğu günümüzde Catboy'un böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum, maazallah içeri alıverirler sonra
YA DA
Aziz bey Derin Devlet vs. bir örgütün üyesi, polis de öyle, arabadakiler de suikast yapacakları elemanlar.Serdar hapı yuttu yani
Ama Ergenekon'un MODA olduğu günümüzde Catboy'un böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum, maazallah içeri alıverirler sonra
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Bence arabadakiler Serdar için pek hayırlı bir şeyler yapmayacaklar. Ben özellikle elinde keman olan kızdan şüphelendim. Bu arada annesi Serdar'a yabancıların arabasına binilmeyeceğini bilmiyor mu ? Burada suç sende mi yoksa annesinde mi karar veremedim 
Hikayeye geri dönersek arkada oturan kız ruh emen bir iblis.Ssürücü ve öndeki bayan onun hizmetkarları. Bizim Serdar'ı gözüne kestiren iblis çok masumane bir şekilde Serdar'a yaklaşıp ruhunu ele geçirecek. Aziz bey iblis avcısı.Serdar'ı yem olarak kullanıyor. İblisi öldürdükten sonra Serdar Aziz beyin peşine takılacak ve Aziz beyin çırağı olacak.
Biraz uzun ve saçma oldu ama
. Hikayeyi beğendim
Hikayeye geri dönersek arkada oturan kız ruh emen bir iblis.Ssürücü ve öndeki bayan onun hizmetkarları. Bizim Serdar'ı gözüne kestiren iblis çok masumane bir şekilde Serdar'a yaklaşıp ruhunu ele geçirecek. Aziz bey iblis avcısı.Serdar'ı yem olarak kullanıyor. İblisi öldürdükten sonra Serdar Aziz beyin peşine takılacak ve Aziz beyin çırağı olacak.
Biraz uzun ve saçma oldu ama
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Güzel bir başlangıç yapmışsın kardeş ancak hikayenin devamı konusunda fazla ipucu da vermemişsin. Asıl ipuçları son bölümde sanırım...
İlk adımda bir çeşit ajan öyküsüne benziyor. Ancak ajan arabada oturan ailemi yoksa arabaya binen adam mı onu şimdilik tam anlamadım...
Kim neyi neden yapıyor o konuda da hiçbir fikrim yok. Ancak hikayenin en sevdiğim şehirlerden biri olan İzmir de geçmesi ayrıca hoşuma gitti. : )
İlk adımda bir çeşit ajan öyküsüne benziyor. Ancak ajan arabada oturan ailemi yoksa arabaya binen adam mı onu şimdilik tam anlamadım...
Kim neyi neden yapıyor o konuda da hiçbir fikrim yok. Ancak hikayenin en sevdiğim şehirlerden biri olan İzmir de geçmesi ayrıca hoşuma gitti. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bu bölümü diğer bakış açısından yazmışsın. kaza kötü oldu. baş karakterler mi öldü, bundan sonra ne olacak?
ayrıca çıkarttığım kadarıyla aziz bey... neyse sen bitirene kadar söylemek istemiyorum
ama anlamadığım kadın o kadar anlaşmaya uymuş, oğlunu öldürecek kadar, neden en sonunda bunu bozup aziz gelmeden intahar ediyor...
ayrıca o tır şöförünün böylesine ölüşü, serdar ın ölmesi için aziz beyin parmağını attığı şeylerden birisimi?
bir çok soru var, ama hala ip uçlarını bulamadım bu yüzden çok ama çok meraklıyım, bu hikaye git gide daha çok hoşuma gidiyor, devamını bekliyorum
ayrıca çıkarttığım kadarıyla aziz bey... neyse sen bitirene kadar söylemek istemiyorum
ama anlamadığım kadın o kadar anlaşmaya uymuş, oğlunu öldürecek kadar, neden en sonunda bunu bozup aziz gelmeden intahar ediyor...
ayrıca o tır şöförünün böylesine ölüşü, serdar ın ölmesi için aziz beyin parmağını attığı şeylerden birisimi?
bir çok soru var, ama hala ip uçlarını bulamadım bu yüzden çok ama çok meraklıyım, bu hikaye git gide daha çok hoşuma gidiyor, devamını bekliyorum

Güzel hoş, ama ben şunu anlamadım; Serdar'ın Annesi madem intihar edecekti neden oğlunu uyarmadı? "Benim gibi aklını oynatırdı," filan dedi ama pek aklı oynamış gibi değildi, gayet güzel hesabını yapmıştı; yoksa hikâyenin devamında mı açıklığa kavuşacak bu konu?
Arabadaki saçma diyaloglar hoşuma gitti. Eline sağlık. Aziz de Azrail herhâlde. :schemes:
.
Arabadaki saçma diyaloglar hoşuma gitti. Eline sağlık. Aziz de Azrail herhâlde. :schemes:
.
annesinin aklını oynatması dediği şey bizim bildiğimiz gibi delilik değildi. o başka bir şeyi ima ediyordu orada. aziz beyin ne olduğunu daha açıklayamacam ama herkesin tahminlerini bekliyorum hevesle.
hepinize yorumları için teşekkürler ve öyküdeki her şeyin ve her sözün bir anlamı var ve hepsini öykü sona ermeden açıklamaya gayret etmeye çalışıcam. umarım beceririm
hepinize yorumları için teşekkürler ve öyküdeki her şeyin ve her sözün bir anlamı var ve hepsini öykü sona ermeden açıklamaya gayret etmeye çalışıcam. umarım beceririm
Aziz bey hala en umulmadik zamanlarda karsimiza cikan bir karakter gibi sanirim.. kim oldugunu ne yaptigini anlama olanagim yok... Ancak bu defa Serdarin muhim bir karakter oldugunu anliyoruz galiba.. Ancak hala tam olarak oykude neyin ne oldugu yerine oturmamis gibi hissediyorum.... Bu arada bir not daha... Otobus duragindan alinan cocukla arabada bes kisi var degil mi? Cocuklardan biri hicbirsey konusmadan oturuyor mu? Yoksa ben mi oyle hissettim.
Ayrintilari yine cok guzel anlatmissin Catboy ve yine bir yapbozun ikinci bir parcasi gibi olmus hikayenin bu bolumu... Yapbozlari yerlestirme konusunda iyi degilimdir ben...
bAKALIM UCUNCU PARCAYI BEKLIYORUM.
Ayrintilari yine cok guzel anlatmissin Catboy ve yine bir yapbozun ikinci bir parcasi gibi olmus hikayenin bu bolumu... Yapbozlari yerlestirme konusunda iyi degilimdir ben...
bAKALIM UCUNCU PARCAYI BEKLIYORUM.
HARBE GİDEN
Değişik bir tarzda yazmışsın. Aziz bey banada azrail gibi geldi. Bir de şunu düşünüyorum. Serdar ve otomobildekilerin hepsinin ölümü hikayeyi bitirmez. Bence Aziz bey daha ön planda bir karakter kurgu açısından. Aziz bey kalıcı diğer herkes geçici olucak gibi geliyor bana. Ve de öykün gerçekten güzeldi. Eline sağlık 
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Benim zihnim doğrudan öyküyü devam ettirmiş ve arabaya ikinci bir kişiyi bindirmişim... Belki de ayrıntılara çok fazla dikkat edemedim. Neyse bu durumda bahsettiğim açık da yok...
Evet yapbozun iki parçası elimizde...
Evet yapbozun iki parçası elimizde...
HARBE GİDEN
Aslında bakılırsa olaylar pek tahmin edilebilir şekilde gelişmiyor amaç biraz da okuyucuyu şaşırtmak üstelik değil mi?
Tahmin kısmına gelirsek. Aziz Bey'in normal bir insan olmadığı açık.
Serdar'ın annesinin durumu anormal gözüksede garip şeyler yaşamış belki yetenek ya da lanet denilebilecek olan bir şeye sahip bir insan olarak görüyorum. Oülunun başına gelecekelrden haberdarmış görünüşe göre ve aralarında bir anlaşma varmış. şimdi bunları göz önünde bulundurunca tahminden ziyade bi analiz yapmış oluyorum.
Bence Serdar ölmedi. Annesiyle Aziz Bey bir çeşit anlaşma yapmı gibiler. Belki de oğlunun hayatına karşılık kendininkini vermiştir.
Serdarın özel bir çocuk olduğu kesin ve bence catboy'u tanıdığım kadarıyla öyle kolay kolay ortadan kaldırmayacağı bir karakter. Bence Serdar olağandışı güçleriyle tekrar karşımıza çıkabilir fantastik bir öykü olmasını beklediğimizden doğadışı birşeyler bile olabilir bu.
Tabii arabadaki kız da bence ölmedi. Ve serdarla kız arasında bir aşkın tomurcuklanmaya başladığını söylemek için tahmin etmeye bile gerek yok. =)
Biraz da yazının kendisiyle ilgilenmek gerekirse:
-Paragraflar arasında boşluk bırakınca çokdaha kolay okunabildiğimiz açık
-Catboy hikayenin kendisini ve ayrıntıları harmanlama konusunda kendini epey geliştirmiş gibi görünüyor.
-Merak uyandırıdğı için sürükleyicilik konusunda başarılı bir öykü aynı zamanda. Devamını bekliyoruz
Tahmin kısmına gelirsek. Aziz Bey'in normal bir insan olmadığı açık.
Serdar'ın annesinin durumu anormal gözüksede garip şeyler yaşamış belki yetenek ya da lanet denilebilecek olan bir şeye sahip bir insan olarak görüyorum. Oülunun başına gelecekelrden haberdarmış görünüşe göre ve aralarında bir anlaşma varmış. şimdi bunları göz önünde bulundurunca tahminden ziyade bi analiz yapmış oluyorum.
Bence Serdar ölmedi. Annesiyle Aziz Bey bir çeşit anlaşma yapmı gibiler. Belki de oğlunun hayatına karşılık kendininkini vermiştir.
Serdarın özel bir çocuk olduğu kesin ve bence catboy'u tanıdığım kadarıyla öyle kolay kolay ortadan kaldırmayacağı bir karakter. Bence Serdar olağandışı güçleriyle tekrar karşımıza çıkabilir fantastik bir öykü olmasını beklediğimizden doğadışı birşeyler bile olabilir bu.
Tabii arabadaki kız da bence ölmedi. Ve serdarla kız arasında bir aşkın tomurcuklanmaya başladığını söylemek için tahmin etmeye bile gerek yok. =)
Biraz da yazının kendisiyle ilgilenmek gerekirse:
-Paragraflar arasında boşluk bırakınca çokdaha kolay okunabildiğimiz açık
-Catboy hikayenin kendisini ve ayrıntıları harmanlama konusunda kendini epey geliştirmiş gibi görünüyor.
-Merak uyandırıdğı için sürükleyicilik konusunda başarılı bir öykü aynı zamanda. Devamını bekliyoruz
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.