Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Vampirlerin +4 cha aldığını unutmayalım kelimelerimizi ona göre seçelim :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

evet seni seviyodur çok

ama sosisli sandviçinin üzerinde

ahahahaha
oda haklı ama,en güzel durduğum yerlerden biride sosisli sandivicin üzeridir :D ama o bununda farkında değil henüz,flint sosisli sandivicin üzerindeki kırmızı şeyi seviyor ama onun ketchup olduğunun farkında değil,flint onu kırmızı bir boya sanıyor sanırım :D bunu kendisine sormamız lazım....eğer onun ketchup olduğunu anlarsa işte o zaman artık sosisli sandviç bile yemez ben varım diye :D
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

Siz ikiniz yok musunuz??

ve eveet moderator (pek yakinda) ketçap 200
ve popcumuz Pyros 800 yapmislar bile kasla göz arasindaa...

ve WarlorD da yeni 100lümüzzz
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi çetelere(valla doru yazılışını hatırlayamadım) mı tutyoz :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

hyr o 10dalık sistem bakanı

her kişinin yüzünde ve bininde bu threade belirtmekle yükümlü :)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

:) sorumluk sahibi bi 10 bakanımız var ne şanslıyız ki!
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

sorumluk sahibi bi 10 bakanımız var ne şanslıyız ki!
ama vampir onlar tek eksiklikleri bu,onlarıda kurtarabilsek işte o zaman şansın en büyüğüne sahip olacagız :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Kusura bakmayın arkadaşlar finaller yüzünden sizlerden baaayyyyyyyyaaa ayrı kaldım ve sizleri çok özledim. Ben yokken sitede neler olmuş neler. İki gün girmiyorum ve sitede baya değişiklikler olmuş.
Son 4 gündür evdeyim ve ders çalışıyorum ve şunu farkettim, sizler benim için çok önemlisiniz - tabi bu ne yazıkki ketçap içinde geçerli- hepinizi çok özlüyorum ben:)
Cüceler her zaman son sözü söyler...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

- tabi bu ne yazıkki ketçap içinde geçerli- hepinizi çok özlüyorum ben:
gözlerimden dökülen bir damla yaş,yanagımdan süzülüp toprağa düştü ama ilk defa mutluluktan gözyaşı dökmenin ne demek olduğunu anladım
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Aslında 100. mesajımı ketçaba harcamak istemezdim ama dayanamadım. Ayrıca bizim yüzbaşı görevlerini aksatıyor. valla bunu unuturum sanmayın.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

heyooo
pyros *hayava konfetiler fırlatıp düdük öttürür*

flint 100'ü geçmişsin tebrikler

bu arada squva görevini gayet iyi yapıyor, şansına seni kaçırmış
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

oyle deme Flint...
herkes her an 100ü gecebilir ben de sadece kendi girdiim saatlere gore burada bunu belirtebiliyorum
yani seni kutlamicam sanmaa...

zaten 100ü geçtini gorunce YAMASIIIINNN Flinti de kutlicam sonunda dedim ama sen simdi booollleeee diyince uzuldum ama...

Squva odaya son bir bakis atar...
evet her sey hazirdir. sadece Flint'in kapidan iceri girip 100unu kutlayacak olanlari görmesi gerekiyordurrr...

ve squva Flint'i uzdugu için onunde egilir. ozrunun kabul edilmesi için...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Canım Squvam ben sana hiç küse miyim? Sadece hatırlatayım dedim ve tebriklerin için bende teşekkür ederim saın yüzbaşım."Flin, saygıyla yüzbaşının önünde eğilir."
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

bu nedir be kardeşim,ben nerdeyse bin olacam bize hiçbirşey yok hayret bişisiniz,yoksa beni küstürmek mi istiyorsunuz :D gerçi bunu istediğinizi biliyorum,böylelikle bende kurtulacaksınız dimi :wink: ama hiç uğraşmayın,benden öyle kolay kolay kurtulamazsınız :D korkun benden vampirler artık sizin en büyük düşmanınız burda :D
bu arada bundan sonra bana 100 mesaj için kutlama gibi birşey yapma squva kabul etmem :D hiç ısrar etme kesinlikle kabul etmem :D yok sen illaki ben seni kutlayacagım bunada bişi demem,sırf senin gül hatrın için kabul ederim :D aslında benim zaten yüz mesajım yok ki :D
bu arada ben böyle yazdım diye sende 300. mesajımda bana kutlama mesajı yollamamazlık etme,en son bu tarz bir şey söyledim adamlar anlamadılar,gerçi sen zeki birisin,ne demek istediğimi anladın sanırım.....artık 300. mesajda kutlama almak için bundan fazla yapabileceğim tek şey bir davulcuyla anlaşıp bunu ilan ettirmem lazım,ben söyleyince anlamayanlar oıluyorda onun için şeyettirdim :D
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

ya squva senden özür dilemek istiyorum,bu başlığın altına yakışmayacak bir üslüupla mesaj atmışım da umarım sende aramızdaki samimiyeti resmiyete dökmezsin.gerçi senden özür dilemek bile güzel en azından bir hata yapınca karşımdaki insandan özür dilemek erdemine sahibim,eğer karşımdaki tam bir insan olursa böyle bir erdeme sahip olabilmek ve ondan özür dilemek çok keyifli oluyor.gerçi sen zaten benim bu hatamı kabul edersin çünkü bu yaptığım benim için oldukça normal bir durum olduğunu anlarsın ve sen beni hata yapınca uyarırsın,ve benden hatamı düzeltmemi istersin,senin yerinde başkası olsa kesin hakkımda kötü düşünürdü....
teşekkürler squva,
benim sana yaptığım bütü kötülüklere bütün eşekliklere rağmen halen daha benimle konuşup bana arkadaşım dediğin için :!:
Post Reply