Arkadaşlar Lydronk sorunca aklıma geldi, karakterlerinizin alignmentlerinde gerçi bir kısıtlama yok ama sonuçta hepiniz azılı katiller olduğunuza göre, :schemes: yani, tabii iftiraya da uğramış olabilirsiniz ama
.
Hepsi de GOOD seçmiş yaa :schemes: Hayır diğer Hakmarun oyununda "bak hepiniz iyisiniz" filan diyorum inadına unaligned seçiyorlar, hep inadına yapıyorlar biliyorum, ters psikoloji yapıyorlar! :king:dwaxer wrote:.
Arkadaşlar Lydronk sorunca aklıma geldi, karakterlerinizin alignmentlerinde gerçi bir kısıtlama yok ama sonuçta hepiniz azılı katiller olduğunuza göre, :schemes: yani, tabii iftiraya da uğramış olabilirsiniz amabari "unaligned" filan deyin de inandırıcı olsun.
.
Hepsi de GOOD seçmiş yaa :schemes: Hayır diğer Hakmarun oyununda "bak hepiniz iyisiniz" filan diyorum inadına unaligned seçiyorlar, hep inadına yapıyorlar biliyorum, ters psikoloji yapıyorlar! :king:dwaxer wrote: Arkadaşlar Lydronk sorunca aklıma geldi, karakterlerinizin alignmentlerinde gerçi bir kısıtlama yok ama sonuçta hepiniz azılı katiller olduğunuza göre, :schemes: yani, tabii iftiraya da uğramış olabilirsiniz amabari "unaligned" filan deyin de inandırıcı olsun.
.
CLiCKs wrote:Bana yine resim bulursan sevinirim o konuda özürlülüğüm var
Farketmez hatta daha iyi görünüz savaş krokilerinde vesikalık olanlar.Lydronk wrote:Sanırım bende de var o özürden. Yahu büyün tiefling çizimlerinde ölümcül kadın, öldürücü hanım gibi temalar işlenir mi? Aa, bir tane buldum şimdi! Bunu buldum, sadece yüz yani ama, fark eder mi?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests