Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tüh krokiye koordinat sayılarını koymayı unutmuşum yarın koordinatlı harita koyarım artık. :D

Arkadaşlar:
Silahsız melee dövüşlerde silah dmg:1d3'tür ve attacklara +2 prof. bonusu vardır.
Eğer zincirli kelepçeleri melee silah gibi kullanırsanız dmg:1d4 olur ama proficiency bonusu alamazsınız. Tercih sizin. Tabii bunlara Str modifierler de ekleniyor yani normal exploitlerinizi yapabilirsiniz unarmed olarak, sadece silahlarınız kılıç, topuz yerine yumruk tekme olacak.

Bakalım neler yapacaksınız! İsterseniz kararlarınızı bu başlıkta tartışın ister öbür siz bilirsiniz.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Nası yani at will power falan kullanabiliyormuyuz yumrukla?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bende ayrıca dragon breath var 10 damage max vurabilirim. Min 5 damage zaten minor action. Diğer damageyide eklersek.3d3+4den min (daily powerla) 7. Yani 12 damage dailyler beraber minimum :) At-willle de toplam 10 damage minimum 1 turnde tabii ölmezsek :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Nası yani at will power falan kullanabiliyormuyuz yumrukla?
Ya tabii ki sadece [W]=1d3 olur yumruk, tekme, vs de. Yumruk, tekme de netice de bir melee silahtır! At-will, encounter ve daily powerlerinizi kullanabilirsiniz.

Ayrıca Dragonborn arkadaşımıza AC:+1 bonus vereceğiz pullarından ötürü.
:)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

CLiCKs wrote:Bende ayrıca dragon breath var 10 damage max vurabilirim. Min 5 damage zaten minor action. Diğer damageyide eklersek.3d3+4den min (daily powerla) 7. Yani 12 damage dailyler beraber minimum :) At-willle de toplam 10 damage minimum 1 turnde tabii ölmezsek :D
Süper ya :D Benim 2d4 silahsız Damage'im mevcut ya :D Hayranım kendime 8)

Magic Missile : Hit: 2d4 + Intelligence modifier force damage.Üstelik Ranged 20 :D

Thunderwave: Hit: 1d6 + Intelligence modifier thunder damage, and you
push the target a number of squares equal to your Wisdom
modifier.

Yani 3 kare de öte fırlatıyorum 8) Müthişim :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

History iki arkadaş da da var , onu religion diye değiştirdim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Evet arkadaşlar başladı sizin macera, ne yapcaksınız karar verin artık.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bence kılık değiştirme fikri süper. Diğer hücrelere de bakalım. Yandaş bulabilirsek, biz kendimize yeteriz de, eğer kavga çıkarsa ( büyük olasılık ) avantajlı oluruz. TAbi sessiz olucaklarsa, 2 kareden hızlı gitmeyelim de şu nöbetçiler duymasın. Hepsini öldürelim ama kıyafetlere kan gelmesin. Hiç değilse birkaç saniye kazanırız, karşılaştığımızda üniformaya bakarlar falan.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

İlk önce en sona doğru ilerleyeceğiz, çünkü koridorun hemen girişinde durmak aptallık oluyor diye düşünüyorum.Eğer uzağa gidersek belki görüş alanlarından çıkarız ve yaklaşa yaklaşa hallederiz işimizi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Edmond, tam olarak nereye, ne kadar gitmemi istiyorsun? Anlamadım da :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

İşte haritada aşağıya doğru in :D Yandaki zindanlara da bakarak.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hayırlısı artık :D Bu arada karakterimin inanılmaz yalancı olduğunu belirtmiş miyim? Sanırım şimdi sırası... Ã?ünkü öyle! Ben olsam hiç inanmazdım bu sinsi tieflingin dediklerine!

şimdi, hücrelerden adam topladıktan sonra, toplayabilirsek tabii, o adamlarla mı kaçacağız? Biz masumlarız ama, sadece yanlışlıkla adam öldürdük! Onlar kesin hırsızlık falan yapmışlardır... :roll:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lydronk wrote:Hayırlısı artık :D Bu arada karakterimin inanılmaz yalancı olduğunu belirtmiş miyim? Sanırım şimdi sırası... Ã?ünkü öyle! Ben olsam hiç inanmazdım bu sinsi tieflingin dediklerine!

şimdi, hücrelerden adam topladıktan sonra, toplayabilirsek tabii, o adamlarla mı kaçacağız? Biz masumlarız ama, sadece yanlışlıkla adam öldürdük! Onlar kesin hırsızlık falan yapmışlardır... :roll:
Ehuehuehu, hiç sorma :D Ben onları kurtardıktan sonra seni arkamda tehlike olma diye öldürmeyi düşünüyorum :evil:

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Hanginiz ayakta kalırsa, bende onun işini bitiricem :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

şimdi sizin kararınız nedir? Diğer hücreleri de açıp mahkumları serbest mi bırakıyorsunuz?
Post Reply