kitap onerisi
- dungeonmaster
- Kullanıcı

kitap onerisi
şu ana kadar unutulmuş diyarlar,ölüm kapısı serisi ve ejderhamızrağı serisini ve tolkien'in kitaplarını okumuş bulunuyorum,bundan sonra fantastik kurgu olarak neler önerirsiniz?gediksavaşları efsanelerine başlasam mı acaba??
Est Solarous oth Mithas!
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Okuman gereken kesinlikle Ölüm Kapısı Serisi orjinal adıyla Deathgate Cycle. Margaret Weiss Tracy Hickman ikilisinin yazarlıklarının zirve dönemini bu kitaplarda yaşamışlardır. 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Onu okuduğunu söylemiş zaten yoksa ben de öncelikle onu önerecektim.Yılmax wrote:Okuman gereken kesinlikle Ölüm Kapısı Serisi orjinal adıyla Deathgate Cycle. Margaret Weiss Tracy Hickman ikilisinin yazarlıklarının zirve dönemini bu kitaplarda yaşamışlardır.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Yerdeniz gerçekten güzel bir kitaptı, kısa ama öz. Umarım kalanını bulabilirim...WizardOfQuarks wrote:Yerdeniz Serisi de oldukça güzel bir seridir. Pişman olmazsın...
Ben her zamanki gibi:
George R. R. Martin'den Buz ve Ateş'in şarkısı - 1. Kitap: 1. Kısım: Taht Oyunları'nı tavsiye edeceğim. Eğer entrika seviyorsan tabii ki.. Fakat okuduktan sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin, kalan kitaplar ne yazık ki Türkçeye çevrilmedi...
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı