Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Aha yandık! şimdi ne yapalım, bu yaşlı adamın kapısını kapatalım, zaten deliyse dediklerine inanmaz görevliler. Biz de hücremize girip kapıyı kapatalım hemen. Görevliler bu deliyle ilgilenirken belki halledebiliriz. Eğer adamın hücresine girecek olurlarsa kapıyı kapatırız. Bir tanesi dışarıda kalırsa daha kolay olur, hepimiz o adama saldırırız, eşyalarını alırız ve diğerlenin işini bitirir ya da ne yaparsak yaparız!
Nasıl fikir?
Nasıl fikir?
Hadi ya! Aynısını demişsin neredeyse! O zaman Hücredekiler hücrede kalıyor, biz bu adamın kapısını kapatıp hücreye giriyor, sonra hücre kapımızı kapatıyor muyuz? Gerçi saldırırsak da adamlar bayağı şaşırır... Bir karar verelim, görevlileri halledelim. Gerçi Mark'ın dediği gibi görevliler bu adamın bağırışına alışıklarsa oyunlarını bozmak istemezler.CLiCKs wrote:Lydronk gerçekten yazını okumadan yazdım rpyi. Bu kadarmı tutar birbirine
Ne olur ne olmaz, hücreye girelim, kapımızı kapatalım. Bir süre bekleyeylim. Adamlar gelmiyorsa ve yaşlı adam hala bağırıyorsa, bu yüksek sesi avantajımıza kullanıp, ayak seslerimizi duyurmadan görevlilere saldırabiliriz.
Tabii daha iyi bir planı olan var mı? Varsa ona da bir bakalım.
-
Mark
- Kullanıcı

Biriniz yanımda olsun, savaşçıyı tercih ederim
Ã?ünkü büyücü zaten uzaktan çalışıyor.
Nöbetçiler , yine de ihtiyara su vermeye vs. birini gönderebilir. Belki, zaten canları sıkkın:D
Festivalde değiller. Gelmemeleri daha olası. yine de gelirse hemen susturmalıyız.
Ã?ünkü büyücü zaten uzaktan çalışıyor.
Nöbetçiler , yine de ihtiyara su vermeye vs. birini gönderebilir. Belki, zaten canları sıkkın:D
Festivalde değiller. Gelmemeleri daha olası. yine de gelirse hemen susturmalıyız.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Beyler siz bensiz sayfalarca oynamışsınız madem, ben de sizi beklemiyorum öyleyse ve yapacağımı yapıyorum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury