Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Mark lasanıza, adam size saldırmadan siz ona saldırıcaksınız ne güzel.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Mark lasanıza, adam size saldırmadan siz ona saldırıcaksınız ne güzel.

Yok Mark öyle olmuyor Mark. :mrgreen: Yanlış anlamışsın. Markladığın kişi senden başk birine saldırırsa eğer ancak o zaman Opportinity atak yapıyorsun anında ve düşman -2 attack roll cezası alıyor üstelik. Ama eğer marklayan savaşçıya saldırırsa herhangibir ceza ya da Opp attack almıyor. Yani güçlü savaşçı kişilik olduğundan düşmanı kendine bağlıyorsun, ya benimle savaşacaksın ya da sonuçlarına katlanırsın diyorsun. Göğsünü diğerlerini korumak için siper ediyorsun yani. Karşındaki düşman da mecburen sana vuruyor, kek değilse tabii.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

O mimleme olayında adam direk -2 attack roll alıyor.Demişsin yani -2 attack rollu sana saldırsada almıyormu. Tamam yer değiştirirse ve başkasına dalarsa opp yiyo ama -2 attack rollu bana saldırdığında yemiyosa, benimde canım çok değil ki
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:O mimleme olayında adam direk -2 attack roll alıyor.Demişsin yani -2 attack rollu sana saldırsada almıyormu. Tamam yer değiştirirse ve başkasına dalarsa opp yiyo ama -2 attack rollu bana saldırdığında yemiyosa, benimde canım çok değil ki

Evet aynen öyle; sana saldırırken ceza almıyor. Evet sizin pozisyonunuzda yapmasanız daha iyi.
Bak ben Magistrateyi oynattım; tutacam filan diyordun ben de tuttum, umarım yanlış olmamıştır :-P Hatta içeriye çekecektim koridoru boşaltmak için çünkü bir şekilde (çaktırmadan kaçış yolunu kapatmakta fayda var. Ama çekmek de ayrı bir standart action olduğundan yapamadım.
Winterin de ölüm kurtarışına 20 atması ilginç! 1 ve 20'ler havalarda uçuşuyor.

Bakalım bu turda savaşçılar bir şeyi akıl edebilecek mi? :schemes:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:Bakalım bu turda savaşçılar bir şeyi akıl edebilecek mi? :schemes:

Aslında Clicks, yani Darthu'yu kastediyorum çünkü hem öncelik onda hem de Magistrate güreşmekle meşgul. Bakalım bir olay var ama Clicks akıl edebilecek misin onu yoksa savaş heyecanıyla gözden mi kaçıracaksın. :-P

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Benim aklıma geldi.Tuttuğum adamın elinden kılıcını al :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Benim aklıma geldi.Tuttuğum adamın elinden kılıcını al :D
Tabii yorum yapmayacağım şimdilik, sonradan söyleyeceğim aklımdakini.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Allah, allah bakıyorum göremedim başka bişey :D
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Eğer aklına bişiler gelen varsa en ufak bile olsa yazsın.Belki işe yarayabilir
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Benim aklıma bir şey geldi aslında. Sonuçta komutan zırh ve silaha sahip(ti) Nerde beleş oraya yerleş hesabına alsam mı :D Hem zırhıda avr değilmi yahu? :-P Mantıklı düşünüp öyla yazmayı düşünüyorum. Yani bir sürü şey var aklımda ama bu daha mantıklı gibi geldi. Peki dwaxer komutandan zırhı ve kılıcı felan aldığımda takmam 1 turmu sürer onu nasıl yapabilirim. Yani bunu anlatırsan ona göre yazıcamda :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Benim aklıma bir şey geldi aslında. Sonuçta komutan zırh ve silaha sahip(ti) Nerde beleş oraya yerleş hesabına alsam mı :D Hem zırhıda avr değilmi yahu? :-P Mantıklı düşünüp öyla yazmayı düşünüyorum. Yani bir sürü şey var aklımda ama bu daha mantıklı gibi geldi. Peki dwaxer komutandan zırhı ve kılıcı felan aldığımda takmam 1 turmu sürer onu nasıl yapabilirim. Yani bunu anlatırsan ona göre yazıcamda :)
Komutan da scale, diğerlerinde chain mail var. Zırhları giymek çıkarmak birkaç dakika süren bir eylem. Kaldı ki adamın üzerindeki tişört bile olsa savaşın ortasında ölünün üzerinden çıkarıp kendin giyinmeyi aklınız alıyor mu? :-P :D Ama Maul'u kapabilirsin minor action ile.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

ama düşünki scalemail +7 chainmailde +6 ac veriyor scale taksam 19 ac'm olur :D Zırh giymek standart action olur maulu almakta dediğin gibi minor actionmuş zaten :D Ama gene iyi bir damage yersem kötü olur. O düşündürüyor. Beni akıl etmemi beklediğin şey neydi acaba :D Help me please!!! :-P Neyse Zırh alıp maulu alıp kendime turumda takabilirmiyim? Yani onların karşısına paşa gibi 19 acy'le ya da 18 acy'le çıkabilirmiyim. Bu arada son hpleri yazarken benim yediğim damageyi katmadan yazmışsın.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ya inanmıyorum! Yine mi bir ya! Yine mi! Sıradaki zarda da başarısız olursam sonraki tur tekrar başka bir zar atacağım! :P Ya ama ne biçim şanssızlık bu! Ne biçim! Acıyın bana! :cry: :P
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lydronk wrote:Ya inanmıyorum! Yine mi bir ya! Yine mi! Sıradaki zarda da başarısız olursam sonraki tur tekrar başka bir zar atacağım! :P Ya ama ne biçim şanssızlık bu! Ne biçim! Acıyın bana! :cry: :P
bence bu senin değil, benim şanssızlığım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Eldritch Blast atıyorum pardon. Zaten tek o kaldı eheheheh :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Post Reply