Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:BEYNİM PATLİCAK.

Daha oyunlarda bulmacalı tuzaklara gelmedik, dur bakalım. Çok severim bulmacaları. :schemes:

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ben meditasyonda sorulara cevap aricam.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

BBULDUMMMMMM.

1 dmg vur edmond, yumruk falan at bana. Bu tur hasar alırsam, kaçan okçuya vurmuş olucam.
Yumruk atsa yine de olur dimi, Dwaxer ???
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote::evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
BBULDUMMMMMM.
1 dmg vur edmond, yumruk falan at bana. Bu tur hasar alırsam, kaçan okçuya vurmuş olucam.
Yumruk atsa yine de olur dimi, Dwaxer ???
Vay afferim. :D Evet yumruk da olur, istersen kafanı duvara da vurabilirsin. 50 exp vercem ödül olarak bu zeki çözüm için (ömrünüz yeterse tabii)

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

O zaman son mesajımı siler misin? Boşuna Edmond 'un turu boşa gitmesin. Yapamam diye ona yap demiştim :schemes:

şimdi duvara kafa atıcam. :evillaugh:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:O zaman son mesajımı siler misin? Boşuna Edmond 'un turu boşa gitmesin. Yapamam diye ona yap demiştim :schemes:
şimdi duvara kafa atıcam. :evillaugh:
Tamam silerim ama bir dahaki turunda kendine dmg vermen lazım yoksa kaçar. İstersen onu bana bırakın ben hallederim filan diyebilirsin arkadaşlarına free action olarak.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion ve arkadaşlar saldırdığınız kişilerin koordinatlarını yazabilirseniz iyi olur.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Tamam kusura bakma ya, ben senin swordsman den düşen kılıç olduğunu falan yazdığını görmemişim.Yeni görüyom alınca kılıcı heyecanlandım bir an :D:D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Tamam kusura bakma ya, ben senin swordsman den düşen kılıç olduğunu falan yazdığını görmemişim.Yeni görüyom alınca kılıcı heyecanlandım bir an :D:D
:D Kusura bakcak bir şey yok ben sadece senin hangi adama serpent strike encounter powerini harcadığından emin olmak istiyorum.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Ya ben yanlış anlışılma yapmışım gene ya, :D ben başka swordsman e vuracaktım.Okadar da enayi değilim yani neyse nasıl olsa tutmamış :D evet artık kordinatları yazıcam yoksa yanlış anlışılma oluyor benim sözlerimde
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Ya ben yanlış anlışılma yapmışım gene ya, :D ben başka swordsman e vuracaktım.Okadar da enayi değilim yani neyse nasıl olsa tutmamış :D evet artık kordinatları yazıcam yoksa yanlış anlışılma oluyor benim sözlerimde
:D şimdi anladın mı neden sorduğumu. Neyse adamı topallatan encounter vuruşunu yerde yatan ölmek üzre olan ayrıca teslim olmuş ağlayan adama harcamayacağını tahmin etmiştim zaten. :-P Ama dediğin gibi kötü bir vuruş yaptığın için farketmiyor.

Yalnız arkadaşlar dikkatimi çekiyor standart actionlarınızdan sonra hiç yer değiştirmiyorsunuz. En azından sağlıklı olanlar kaçış yolunu tıkamazsa bu kadar emekleriniz boşa gidecek. Ben ölüceksiniz diye düşünürken, ümitlendim yine sizin için. Gidip geliyor maç.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Allah, allah ben nası bu kadar şanssızlaştım anlayamıyorum. :( Günlük hayatta bugün dahil gayet şanslıydım. Ayrıca ben önümüzde diz çöken adam hangisi çökmeyen hangisi çözemedim :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Allah, allah ben nası bu kadar şanssızlaştım anlayamıyorum. :( Günlük hayatta bugün dahil gayet şanslıydım. Ayrıca ben önümüzde diz çöken adam hangisi çökmeyen hangisi çözemedim :D
Swordsman1 diz çöktü. Ama bunu çözmekte ne var; yazdıklarımı takip edersen anlarsın, adamın 3 hit pointi kaldığını kırmızıyla yazdım oraya, kaçmaya kalksa Opp attack yiyip kesin ölecek, o yüzden teslim oldu. Zaten üç kuruş askerlik maaşı alıyor :-P

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Tamam işte krokide hangisi anlayamadım diyorum.O yüzden pek kordinatları yazamıyorum.Yanlarına yazsan krokide 1-2 diye iyi olurdu.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Tamam işte krokide hangisi anlayamadım diyorum.O yüzden pek kordinatları yazamıyorum.Yanlarına yazsan krokide 1-2 diye iyi olurdu.
Tamam yazarım bir dahaki sefere. Üsttekiler 1 numara aşağıya indikçe 2,3,4 diye gidiyor.
Post Reply