Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
-
Mark
- Kullanıcı

Akmenos, X13Y10 a git.
KİMSE HÃ?CREDEN İÃ?ERİ GİRMEMELİ!
Winter ile ben uzaktan saldırabiliriz, .......... ise olmaz.
( Demiyorum ki, şansızlık gelmesin. )
Cross3 ü devirin. Magistrate i iyileştirmeyi denicem.
KİMSE HÃ?CREDEN İÃ?ERİ GİRMEMELİ!
Winter ile ben uzaktan saldırabiliriz, .......... ise olmaz.
( Demiyorum ki, şansızlık gelmesin. )
Cross3 ü devirin. Magistrate i iyileştirmeyi denicem.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Buraya bir eklenti daha yapayım:
Combat sırasında Healing hakkında:
Normalde combat sırasında bir arkadaşını, başarılı bir DC:10 heal check yaparak, 1 healing surge'ünü harcattırarak iyileştirebiliyorsun.
Ancak hit pointi 0 ya da daha düşük bir arkadaşını hemen öyle iyileştiremezsin! Bu kişi ölüm döşeğindedir ve mütemadiyen Death Saving throw yapmaktadır ve bu save'lerden 3 başarısızı önu temelli öldürecektir. Bu kişiye hemen heal yapamazsınız. Ã?nce "Satbilize the Dying" yapmalısınız yani durumunu kötüleşmesini engellemelisiniz. Ölüm döşeğindeki kişiyi stabil duruma getirmek için de başarılı bir DC:15 Heal Check yapmanız lazım. Eğer başarırsanız kişi stabil duruma gelir ve daha fazla death saving throw atmaz. Daha sonra arkadaşları onu iyileştirebilir.
.
Bu bilgilerin ışığında Magistrate'i kurtarmak için bir an önce askerleri etkisiz hâle getirmek daha aklıma yatkın bir çözüm gibi gözüküyor. İçinizde DC:15 heal check yapacak pek eleman yok. (belki edmond)
.
Buraya bir eklenti daha yapayım:
Combat sırasında Healing hakkında:
Normalde combat sırasında bir arkadaşını, başarılı bir DC:10 heal check yaparak, 1 healing surge'ünü harcattırarak iyileştirebiliyorsun.
Ancak hit pointi 0 ya da daha düşük bir arkadaşını hemen öyle iyileştiremezsin! Bu kişi ölüm döşeğindedir ve mütemadiyen Death Saving throw yapmaktadır ve bu save'lerden 3 başarısızı önu temelli öldürecektir. Bu kişiye hemen heal yapamazsınız. Ã?nce "Satbilize the Dying" yapmalısınız yani durumunu kötüleşmesini engellemelisiniz. Ölüm döşeğindeki kişiyi stabil duruma getirmek için de başarılı bir DC:15 Heal Check yapmanız lazım. Eğer başarırsanız kişi stabil duruma gelir ve daha fazla death saving throw atmaz. Daha sonra arkadaşları onu iyileştirebilir.
.
Bu bilgilerin ışığında Magistrate'i kurtarmak için bir an önce askerleri etkisiz hâle getirmek daha aklıma yatkın bir çözüm gibi gözüküyor. İçinizde DC:15 heal check yapacak pek eleman yok. (belki edmond)
.
Edmond mu
Nihahaha
Daha az önce ölümden döndüm ben ya
Niye ben (gerçi 20 atarak ama)
Üstelik ben saldırıları başarılı yapan nadir elemanlardanım ve Magis'e yaklaşmak ölümle kucaklaşmak olur benim için, bence şimdilik benim savaşta bir işe yaramaya çalışmam daha mantıklı.
Üstelik ben saldırıları başarılı yapan nadir elemanlardanım ve Magis'e yaklaşmak ölümle kucaklaşmak olur benim için, bence şimdilik benim savaşta bir işe yaramaya çalışmam daha mantıklı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Clicks sen second wind kullanmış mıydın?CLiCKs wrote:Magistrate ölüm döşeğinde bende öldüm ölücem savaşmak mı mantıklı olan edmond? Bende biliyorumki birdahaki tur ölücem. O zaman siz savaşmaya devam edin sorun yok.
Mark bakıyorum birsürü mesaj atmışsın ama olmaz öyle sonradan düzeltmek; yedin Opportinity attack'ı! :schemes: Neyse neyse hadi bu seferlik kabul etcem!
.
Eğer ben senin yanına gelip Heal check yapmaya çalışırsam, mutlaka AOO yer ve ölürüm, üstelik Surge'm de kalmadı, yani canım 0'a düştüğü an ölmüş sayılacağımCLiCKs wrote:Magistrate ölüm döşeğinde bende öldüm ölücem savaşmak mı mantıklı olan edmond? Bende biliyorumki birdahaki tur ölücem. O zaman siz savaşmaya devam edin sorun yok.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ama öldüm geri dirildimdwaxer wrote:Edmond sen oyunları karıştırdın. Healing surgelerin bitmedi senin bu oyunda; henüz bitemez zaten.
Ancak Clicks, sen second wind kullanmış mıydın? Neden siteye girdiğin hâlde oyunularını oynamıyorsun merak ettim doğrusu.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Mark
- Kullanıcı

dwaxer wrote:Clicks sen second wind kullanmış mıydın?CLiCKs wrote:Magistrate ölüm döşeğinde bende öldüm ölücem savaşmak mı mantıklı olan edmond? Bende biliyorumki birdahaki tur ölücem. O zaman siz savaşmaya devam edin sorun yok.
Mark bakıyorum birsürü mesaj atmışsın ama olmaz öyle sonradan düzeltmek; yedin Opportinity attack'ı! :schemes: Neyse neyse hadi bu seferlik kabul etcem!![]()
.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Evet arkadaşlar edmond itiraf etti, başka yok mu?dwaxer wrote:Arkadaşlar; Magistrate'den başka kim "Second Wind" yapmıştı? Not etmemişim, lütfen beni arattırmayıp söylerseniz memnun olurum. Teşekkirler.![]()
.........
Evet, şimdi birikmiş exp puanınız 1060 oldu; yani 2.levele geçmeye hak kazandınız! Ancak extended rest yapmadan daily power ve healing surgeleriniz geri gelmeyecek!!
2.levele geçtiğiniz için bildiğiniz gibi attack, defans ve skill checklerinize bonus gelecek. Hatırlarsanız bu değerlere 1/2 level ekleniyordu.
Ayrıca 2.levele geçtiğinizden hepiniz 1adet level-2 Utility Power ve 1 de Feat alacaksınız. (yardım, tavsiye vs isteyen olursa bildirsin)
Yavaş yavaş level-2 karakter kağıdınızı hazırlarsınız artık. Bu arada ganimetleri paylaşmayı da unutmayın ama gereksiz ağırlıkları da boşuna taşımayın yanınızda bence.
.