Musibet Öetesi .......... OYUN.....
Demek birinin boğazını kesecekti! Çok güzel... "Bol bol boğaz kesecek, bol bol altını keseye dolduracaksak, beni her planın parçası sayabilirsiniz!" dedi. Eh, tieflinglerin aklı böyle güzel çalışıyordu işte! Herhalde başka biri gelip plan anlatacak olsaydı bu kılıkla kaçacaklarını falan söylerdi! Ne sıkıcı!
Büyücü somurttu ve yanına gelen dostuna:
"Galiba adamın dediklerini yapmalıyız, eğer başaramazlarsa, sen ve ben kurtulabiliriz ama hatayı yapan kurtulmaz."
diye yalnızca onun duyabileceği bir sesle söyledi.
"Bir de benim büyülerimi unutmayın, inanın bana büyülü sesimi kullanırken bu kez hata yapmayacağım."
Bu kez yüksek sesle söylemişti.
"Galiba adamın dediklerini yapmalıyız, eğer başaramazlarsa, sen ve ben kurtulabiliriz ama hatayı yapan kurtulmaz."
diye yalnızca onun duyabileceği bir sesle söyledi.
"Bir de benim büyülerimi unutmayın, inanın bana büyülü sesimi kullanırken bu kez hata yapmayacağım."
Bu kez yüksek sesle söylemişti.
-
Mark
- Kullanıcı

Hope
Winter'in savaşçıya fısıldadığını görür.
" Yine de haklı olabilirsin, magistrate. Ne konuşacağınızı size söyleyemem. Her ihtimale karşı sizinle gelsem iyi olur. "
Bu ikisi yalnız bırakılmamalı!
Darthu ve akmenos'a yaklaşır. Onların yanında olduğumu anlamaları lazım.
" Yaralanmanızı istemem. İntikamınızı almak zorunda kalırım. " Gülümsememeye dikkat etmeliyim, çok korkunç görünüyor olmalıyım diye kendine hatırlatır.
" Ã?ift kapıdan ve sola giden koridordan geçmemeli! " Akmenos'un kırmızı derisine dokunur. Samimi olmak için.
Winter'in savaşçıya fısıldadığını görür.
" Yine de haklı olabilirsin, magistrate. Ne konuşacağınızı size söyleyemem. Her ihtimale karşı sizinle gelsem iyi olur. "
Bu ikisi yalnız bırakılmamalı!
Darthu ve akmenos'a yaklaşır. Onların yanında olduğumu anlamaları lazım.
" Yaralanmanızı istemem. İntikamınızı almak zorunda kalırım. " Gülümsememeye dikkat etmeliyim, çok korkunç görünüyor olmalıyım diye kendine hatırlatır.
" Ã?ift kapıdan ve sola giden koridordan geçmemeli! " Akmenos'un kırmızı derisine dokunur. Samimi olmak için.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Magistrate bir an Hope'un elindeki haritayı düşündü ve planda bir aksama olabileceğinin farkına vardı.Hope'un yanına gitti ve,
"Sanırım planda bir aksama var"
Hope'un elindeki haridaki yatakhanelerin oraya parmağını koydu.
"Biz adamı orada öldürürsek, bunlar uyumaya devam mı eder sizce?"dedi eleştirici bir ses tonuyla.
"Sanırım planda bir aksama var"
Hope'un elindeki haridaki yatakhanelerin oraya parmağını koydu.
"Biz adamı orada öldürürsek, bunlar uyumaya devam mı eder sizce?"dedi eleştirici bir ses tonuyla.
"Burda bizim için hiç bir şey kolay değil insan. Kolay olsaydı gardiyanlar tarafından yere serilmezdin. Burdan risk almadan çıkmamız imkansız. En düşük riski göz önünde bulundurmalıyız. Bunu da akıllı olanlarımız düşünür. Biz savaşçılar buna kafa yormayalım." dedi. Hope'a baktı. Onu destekliyordu. Yüzündeki şeytani tebessümle.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
.
Depolardan biri açıktır ve içinde, eşyalar, işkence aletleri, ıvır zıvırlar, vs doludur.
Göze çarpan eşyalar:
Club:1d6 (2 adet) [simple one-handed weapon, prof:+2]
Greatclub:2d4 [simple two-handed weapon, prof:+2]
Backpack (empty): 2 adet (sırt çantası)
Flint and steel: 5 adet (ateş yakmak için çakmaktaşı-kav seti)
Rations, trail: 10 adet (atıştırmalık)
Rope, hempen (50ft): 3 adet (ip, halat)
Waterskin: 3 adet (su torbası, matarası)
Everburning torch: 5 adet (istediğin zaman yakıp söndürebileceğin meşale)
Hammer (çekiç)
Chain (10ft): 2 adet (zincir)
Kelepçe ve anahtarlı kilidi: 8 adet
Candle: 3 adet (mum)
Wine bottle: 3 adet (şişede şarap)
Bu arada Warlock Hope’un gözüne kısa demir bir boru (rod) takılır. Diğerlerinin gözünde mahkumları dövmek için kullanılan copları andıran bu eşyayı bir iki dakika yakından incelediğinde, üzerinde bir takım rünler olduğunu görür ve warlock enerjisini kanalize ederken işine yarayacağını hisseder.
Magic Rod+1: Implement. (Attack ve dmg: +1)
Diğer depo ise kilitlidir ve üzerinde şöyle bir yazı vardır: “Ne suretle olursa olsun bu depoyu açmak, içeriye girmek, hatta içine bakmak, göz atmak yasaktır! Sadece kale komutanı ve yardımcıları bu depoyu kullanabilir! Aksi harekette bulunan en şiddetli şekilde cezalandırılacaktır!”
.
Depolardan biri açıktır ve içinde, eşyalar, işkence aletleri, ıvır zıvırlar, vs doludur.
Göze çarpan eşyalar:
Club:1d6 (2 adet) [simple one-handed weapon, prof:+2]
Greatclub:2d4 [simple two-handed weapon, prof:+2]
Backpack (empty): 2 adet (sırt çantası)
Flint and steel: 5 adet (ateş yakmak için çakmaktaşı-kav seti)
Rations, trail: 10 adet (atıştırmalık)
Rope, hempen (50ft): 3 adet (ip, halat)
Waterskin: 3 adet (su torbası, matarası)
Everburning torch: 5 adet (istediğin zaman yakıp söndürebileceğin meşale)
Hammer (çekiç)
Chain (10ft): 2 adet (zincir)
Kelepçe ve anahtarlı kilidi: 8 adet
Candle: 3 adet (mum)
Wine bottle: 3 adet (şişede şarap)
Bu arada Warlock Hope’un gözüne kısa demir bir boru (rod) takılır. Diğerlerinin gözünde mahkumları dövmek için kullanılan copları andıran bu eşyayı bir iki dakika yakından incelediğinde, üzerinde bir takım rünler olduğunu görür ve warlock enerjisini kanalize ederken işine yarayacağını hisseder.
Magic Rod+1: Implement. (Attack ve dmg: +1)
Diğer depo ise kilitlidir ve üzerinde şöyle bir yazı vardır: “Ne suretle olursa olsun bu depoyu açmak, içeriye girmek, hatta içine bakmak, göz atmak yasaktır! Sadece kale komutanı ve yardımcıları bu depoyu kullanabilir! Aksi harekette bulunan en şiddetli şekilde cezalandırılacaktır!”
.