Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Komutanın sesini biliyoruz sonuçta aynısı olmasada biraz farklısını çıkaramazmı?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Komutanın sesini biliyoruz sonuçta aynısı olmasada biraz farklısını çıkaramazmı?
Ses taklidi olmaz. şimdi böyle de yapsa yani sesle ya da biriniz asker kılığında gidip nöbetçiyi kandırmaya da çalışsa benim yapacağım Bluff check atmak!
Sizin Bluff checkinize karşı nöbetçinin Insight checki. Kandırabilirseniz ne ala; adam inanır gelir, vs. Kandıramazsanız onun da dereceleri var; az farkla kaçarsa adam kıllanır sadece ama çok farkla kaçarsa senin yabancı olduğunu anlar; bunların hesapları kitapta var.

Tabii size öyle yapın demiyorum. Ã?bür türlü adamın gizlice boğazını kesmek de mümkün! (ama yerler hep kan olur) Hatta başka başka çıkış metodları vs var. Hatta birçok olanak var. Daha sonra mesela size diyeceğim ki: "şurada şurada şöyle bir şey vardı, önünden geçtiniz akıl edip bakmadınız! vs. :schemes:

Neyse düşünün taşının acele etmeyin. 20 dakikanız var daha! :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond feat seçmemişsin! Ritual caster zaten wizard olduğun için senin bonus featindi; 1 feat daha seçmen lazım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Hope, sen de Hit pointine eklenti yapmayı unutmuşsun. Az bir eksik olduğu için sana da bir hediye gelecek ama Akmenos'un ki kadar değerli olmaz. :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar karakter bilgilerinizdeki bütün skill bonuslarını renklendirdim. Baktığınızda trained skillerinizde attığınız zara kaç ekleyeceğinizi cyan renginde görebiliyorsunuz hemencecik. :D Hade bu kıyağımı da unutmazsınız inşallah! :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:Edmond feat seçmemişsin! Ritual caster zaten wizard olduğun için senin bonus featindi; 1 feat daha seçmen lazım.
Burning Blizzard (+1dmg with acid or cold)

Featini görmedi mi yoksa! Ayıp ya!!!!!!!!!! Sırf bu yüzden bana hediye vermedin değil mi!
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:
dwaxer wrote:Edmond feat seçmemişsin! Ritual caster zaten wizard olduğun için senin bonus featindi; 1 feat daha seçmen lazım.
Burning Blizzard (+1dmg with acid or cold)
Featini görmedi mi yoksa! Ayıp ya!!!!!!!!!! Sırf bu yüzden bana hediye vermedin değil mi!
Toplam 2 feat seçeceksin 2.level olduğun için!
Ritual caster featini sayma; o senin bonus featin, yani fazladan. Yani toplam 3 featin olması lazım. Hediye filan yok sana! :schemes:

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Kilitli kapı demirdenmi ?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Kilitli kapı demirdenmi ?
Demir değil ama demir şeritlerle sağlamlaştırılmış kalın ahşap, sağlam bir kapı. Hadi DC de vereyim size kırıcak mısınız yoksa? :-P kırılma DC:20
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Kırmaya çalışırsam str eklenecek değilmi ?
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Neyse ben kırmaya çalışıyorum ozaman :D
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Ya aslında akmenos da maymuncuk var ama magistrate aklı sıra artistlik yapacak :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Kırmaya çalışırsam str eklenecek değilmi ?
Tabii Str check yapılır.

Ama hırsız olan da kapıyı maymuncukla açabilir. Farketmez yani onun da DC:20

İlk vuruşta kapıyı kırabilirseniz 5*(DC-Level) kadar exp ödülü veriyorum. (yalnız kapının HP'si de 20, yani 20 dmg alınca kırılır)
İlk denemede kilidi açabilirseniz 3*(DC-Level) kadar exp ödülü veriyorum.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Yani şimdi DC yi geçsem bile birde HP sini 0 lamak içinmi zar atıcaz?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Yani şimdi DC yi geçsem bile birde HP sini 0 lamak içinmi zar atıcaz?
Yok, yok yanlış söyledim ben; o HP silahla, vs kapı saldırıya uğradığı zaman. Yani omuz atarsan (senin yaptığın gibi) DC'yi geçmen yeterli! Ama kılıçla saldırırsan o zaman eşyaların HPsi giriyor devreye. O da silahın tipine vs bağlı, yani kılıçla kapıyı yıkamazsın ama balyozla kolayca yıkarsın. Bunlara ben düşünüp ceza filan getirebilirim.
Post Reply