Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
-
Mark
- Kullanıcı

-
dwaxer
- Kullanıcı

-
Mark
- Kullanıcı

-
dwaxer
- Kullanıcı

Büyük bir dolap. İki kişi yan yana zor da olsa durabilir içinde ama üçüncüsü sığmaz. Başka bir numara yok içinde, o yüzden resmini koymaya gerek görmedim arkadaşlar.Quarion wrote:şimdi içerisi nasıl bir yer tam olarak anlatırmısın? Sadece dolapmı var yoksa bir oda gibi bir yermi?
Yalnız eşyaları paylaşma biçiminize hayranım.
Spellbook'u winter arkadaşımız alsın wizard olduğu için kullanabilir. İçinde yazılı rituelleri yapabilir. Zaten her wizardın bir büyü defteri olmalı! Ayrıca odaya ilk girdiğinizde component kesesi bulmuştunuz ve Winter arkadaşımız onu almıştı. Bildiğiniz gibi "component" büyü yapmak için kullanılan malzeme; tozlar, fasulyeler, vs. O kesenin içinde 150gp değerinde component vardı! Edmond bunları not ediyorsundur inşallah! Yaptığın her rituel için belli miktarda component harcayacaksın. Ã?rnek: Eye of Alarm büyüsü yaparsan 25gplik componentin eksilir ve elinde 150-25=125 gplik kalır; gibi...
.
-
dwaxer
- Kullanıcı

Arcanist Glasses: (Detect magic arcana check:+3) gözlük
Arkadaşlar bu gözlüğü "Arcana" trained skilli olan birisi alsın çünkü "detect magic" check yaparken bonus veriyor.
Bazı eşyaları yerlerde bırakmanızı hayretle karşılıyorum arkadaşlar; aranızdan bazıları, yemek, su, meşale gibi çok önemli şeyleri es geçti hayret! Bunları yazıyorum tek tek, ileride ne olacak bakalım! :plotting: :schemes:
.
Arkadaşlar bu gözlüğü "Arcana" trained skilli olan birisi alsın çünkü "detect magic" check yaparken bonus veriyor.
Bazı eşyaları yerlerde bırakmanızı hayretle karşılıyorum arkadaşlar; aranızdan bazıları, yemek, su, meşale gibi çok önemli şeyleri es geçti hayret! Bunları yazıyorum tek tek, ileride ne olacak bakalım! :plotting: :schemes:
.
-
dwaxer
- Kullanıcı

Hope, senin Magic Rod+1'in yok muydu? Yeni karakter atmışsın ama yazmamışsın? Attack bonusuna da eklemen gerekirdi.Mark wrote:2 çanta var. Biri bende diğeri akmenos da, sevgili edmond.
Arkadaşlar magic eşyalarımızı violet renginde yazalım ki belirgin olsun.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Attack:
Magic Rod +1:
[+1(magic rod)+0(Dex)+1(level)+ Feat (fire&fear=+1att) ]
Burada warlocklar, magic rod kullanıyor diye prof falan eklemesi varmı?
Damage:
Magic Rod +1: feat(fire&fear=+1dmg)
Doğru mu?
Magic Rod +1:
[+1(magic rod)+0(Dex)+1(level)+ Feat (fire&fear=+1att) ]
Burada warlocklar, magic rod kullanıyor diye prof falan eklemesi varmı?
Damage:
Magic Rod +1: feat(fire&fear=+1dmg)
Doğru mu?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.