Bi de Salvatore ve Dl dışında bişey okumak istiyosanız Gedik Savaşları efsanesini öneririm. Sıkıcı başlıyo ama sonra sonra epe ilginçleşiyo. bazı noktalarda zırvalasa da oldukça özgün olduğu noktalar da var. ( soru: şimdi ben bu seriyi övdüm mü, yerdim mi?)
Gediksavaşları
- serinafairuza
- Kullanıcı

Valla bekliyoruz. Elminster da devam etmedi. zaman çarkının da devamı gelmedi. Bizi meraklandırma yolunda bi strateji diye düşünüyorum!
Bi de Salvatore ve Dl dışında bişey okumak istiyosanız Gedik Savaşları efsanesini öneririm. Sıkıcı başlıyo ama sonra sonra epe ilginçleşiyo. bazı noktalarda zırvalasa da oldukça özgün olduğu noktalar da var. ( soru: şimdi ben bu seriyi övdüm mü, yerdim mi?)
Nature protects me, cause I serve her.
- serinafairuza
- Kullanıcı

gedik savaşlarında özellikle valheru ırkı inanılmaz.. adamların yetenekleri... daha bebekken bile muhteşem.. bence hiç fena bi ser değil...ben 6 kitabıda olkudum...
ırkları özellikle çok beğendim......
ırkları özellikle çok beğendim......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Ben Gedik savaşları serisini şiddetle tavsiye ederim. çok güzel bir dil bi kere. zaten bir çok kez de yazar yorumların da çıktı...yüzüklerin efendisiyle yarışabilecek kadar sıkı bir kurgu ve dil var (gerçi yüzüklerin efendisi kralımız ama...)
kesinlikle okumalısın okuyup, okuyabileceğin en serilerden biri bence. üstelik karakterle kendi içlerinde çok tuttarlı ve çok etkileyiciler. kötüsü de iyisi de....kısacası....OKUMALISIN:))
kesinlikle okumalısın okuyup, okuyabileceğin en serilerden biri bence. üstelik karakterle kendi içlerinde çok tuttarlı ve çok etkileyiciler. kötüsü de iyisi de....kısacası....OKUMALISIN:))
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ben serinin hastası oldum ama ben kitabı birinin tavsiyesiyle
değil de şans üzeri bi baktı arkasında tolkien in tahtına aday
yazıyordu " hadi ordan saçmalama" dedim bi bakiyim diye aldım
bi baktım altıncı kitap bitmiş
ama altıncı kitabın arkasındaki bi övgü bana çok koydu "EPİK FANTAZİNİN TARTIşMASIZ USTASI FEİST'TEN
BAş DÃ?NDÃ?RÃ?CÃ? HAREKLİLİKTE, DEV BİR ESER" eser güzel tamam ama fatasyanın tartışmasız ustası dendiği anda akan sular durur
J.J.R Tolkien bu epik fatazinin en eski hatta ilk sayılabilecek kişilerden biri
ve bırakında tahtta otursun istediği gibi
eğer o adam yazılarını yazdı mektuplarını biriktirdi birazını yayınladı o admın oğlu geri kalanları
topladı yani FEİST iyi kitaplar yazmış olabilir ama o ne olursa olsun benim i
için asla o tahtta yeri olmayacak
değil de şans üzeri bi baktı arkasında tolkien in tahtına aday
yazıyordu " hadi ordan saçmalama" dedim bi bakiyim diye aldım
bi baktım altıncı kitap bitmiş
BAş DÃ?NDÃ?RÃ?CÃ? HAREKLİLİKTE, DEV BİR ESER" eser güzel tamam ama fatasyanın tartışmasız ustası dendiği anda akan sular durur
J.J.R Tolkien bu epik fatazinin en eski hatta ilk sayılabilecek kişilerden biri
ve bırakında tahtta otursun istediği gibi
topladı yani FEİST iyi kitaplar yazmış olabilir ama o ne olursa olsun benim i
için asla o tahtta yeri olmayacak
bana kalırsa kitap mükemmel gidiyor hani bekliyorum yeni bişeler yazcaklarmı diye çünkü büyünün tarifini bu kitapdan daha iyi yapan bir tek belgariad ve malloryon serilerinde buldum olaylarda bir o kadar ilginç.. Beni kendine çekmeye yetti abi.. Saygılar 
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin