Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Tiefling yönümü göstermemi istiyorsun galiba :D Yardım da mı suç :| Biliyorum şaka yaptığını ciddiye alma sakın :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:.

Bu arada bütün oyuncuların kendi ırklarına göre genç karakterleri canlandırdığını farz ediyorum; güya hepiniz çocukluğu geride bırakmışsınız ama henüz ciddi bir maceraya atılamamış ve hatta yaşadığınız kasabadan pek de fazla ayrılamamışsınız. Ama her birinizin içinde bir serüvenci ruhu yatıyor; sanki hayatınızda bir şeyler eksik, yaşamanız gereken sıradışı, "önemli" olaylar olmalıymış gibi hissediyorsunuz.

Bu bağlamda, karakterinizin geleceğe yönelik bir hayali ya da hayalleri varsa, bir iki cümleyle belirtebilirsiniz; özgeçmiş hazırlarken dikkate alırım bunu.
Gelecek hayallerine örnekler: "Bir gün kral olmak istiyorum, korsanlar kralı olmak, ünlü bir savaşçı, ünlü bir büyücü, çok zengin olmak, ölümsüz olmak, en güçlüsü olmak, gemimin olması ya da gemilerimin olması, hava gemisi kaptanı olmak, filo sahibi olmak, vs...[/b]

.
Muhahahahaha, işte ben! "Bütün Genasi'lerin güçlerine sahip olup, hepsini tek çatı altında toplamak :D "
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:
Bu arada bütün oyuncuların kendi ırklarına göre genç karakterleri canlandırdığını farz ediyorum; güya hepiniz çocukluğu geride bırakmışsınız ama henüz ciddi bir maceraya atılamamış ve hatta yaşadığınız kasabadan pek de fazla ayrılamamışsınız. Ama her birinizin içinde bir serüvenci ruhu yatıyor; sanki hayatınızda bir şeyler eksik, yaşamanız gereken sıradışı, "önemli" olaylar olmalıymış gibi hissediyorsunuz.

Bu bağlamda, karakterinizin geleceğe yönelik bir hayali ya da hayalleri varsa, bir iki cümleyle belirtebilirsiniz; özgeçmiş hazırlarken dikkate alırım bunu.
Gelecek hayallerine örnekler: "Bir gün kral olmak istiyorum, korsanlar kralı olmak, ünlü bir savaşçı, ünlü bir büyücü, çok zengin olmak, ölümsüz olmak, en güçlüsü olmak, gemimin olması ya da gemilerimin olması, hava gemisi kaptanı olmak, filo sahibi olmak, vs...

.
Muhahahahaha, işte ben! "Bütün Genasi'lerin güçlerine sahip olup, hepsini tek çatı altında toplamak :D "
Bütün güçlere sahip olmak zor değil de bütün genasileri mi tek çatı altında toplayacaksın? Yine ırk ayrımcılığı ha! :schemes: Biraz zor be; genasilerin karakteristiklerini bir daha okursan anlarsın neden zor olduğunu. Ama imkansız diye bir şey yok! :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aslında bütün güçlere sahip olmak süper fikir ha :D :D :D :D :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Onurlu, dürüst, yardımsever, kahraman savaşçılarla tanışmak ile ilgileniyor, Jones.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Orbis ileride, korsanlarla savaşan büyük bir gemide kaptan olmak istiyor.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

teşekkür ederim Possessed, e bir bayansız party kurulmaz ama değil mi :)

banshee nin ileerideki hayali, bir kadın olarak saygıdeğer ünlü bir korsan ve dövüşçü olmak, ayrıca zengin ve rahat yaşamak!
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar, yakında başlıyoruz bu senaryoya da. Karakter kağıtları eksik olanlar perşembeye kadar tamamlasın lütfen.

Karakteri hazır olanlar da artık fikir değiştirmesin.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond; 200 gp daha verirsen senin broadsworda güzel, süprüz bir magic yüklerim; ne dersin razı mısın? O da bu sefer karakterine güzel bir isim bulduğun için. Kaddim Kai.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond; 200 gp daha verirsen senin broadsworda güzel, süprüz bir magic yüklerim; ne dersin razı mısın? O da bu sefer karakterine güzel bir isim bulduğun için. Kaddim Kai..
Edmond
senin initiative neden +1
Skillerin toplam 4 tane değil de neden 5 tane? acaba...
Bir de broadswordu two-handed mi kullanacaksın ki Swordmage Warding sadece AC:+1 olmuş?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Bir arkadaşın magic itemini de şununla değiştireceğim; bakalım kimin? :mrgreen: :-P

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:
Edmond; 200 gp daha verirsen senin broadsworda güzel, süprüz bir magic yüklerim; ne dersin razı mısın? O da bu sefer karakterine güzel bir isim bulduğun için. Kaddim Kai..
Edmond
senin initiative neden +1
Skillerin toplam 4 tane değil de neden 5 tane? acaba...
Bir de broadswordu two-handed mi kullanacaksın ki Swordmage Warding sadece AC:+1 olmuş?

.
Birincisinde, müthiş bir hata yaptım, önceki karakterin üstüne, yenisini yazdığım için çeviklik +1 olarak kaldı

İkinci olarak, skillerimin 3'ü trained, kalan ikisi ırksal.

Üçüncüye gelince:

This field provides a +1 bonus to AC, or a +3 bonus
if you are wielding a blade in one hand and have your
other hand free (not carrying a shield, an off-hand
weapon, a two-handed weapon, or anything else).

Yanlış anlamadıysam, ya +1 AC, ya da +3 silaha.Fakat bunun için silahın tek elli olması ve diğer elin boş olması gerekiyor.Yani doğru yaptığıma inanıyorum :S
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond tek elin boşta kalırsa AC:+3 alıyorsun ama two-handed weapon kullanırsan AC:+1 alıyorsun.

magic Broadsword konusunda ne diyorsun?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:Edmond tek elin boşta kalırsa AC:+3 alıyorsun ama two-handed weapon kullanırsan AC:+1 alıyorsun.

magic Broadsword konusunda ne diyorsun?
Abi ben Magic Broadsword'u nereden bulayım :D Bulsam eğer, onu Implement olarak kullanabileceğim :D (yani galiba öyle) Magic Sword hakkında bir şey diyemem, diyebiliyor muyum yoks a.D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Abi ben Magic Broadsword'u nereden bulayım :D Bulsam eğer, onu Implement olarak kullanabileceğim :D (yani galiba öyle) Magic Sword hakkında bir şey diyemem, diyebiliyor muyum yoks a.D
Hakkatten masus mu yapıyorsun diye düşünüyorum bazen!.. :schemes: Sana diyorum 200gp karşılığında magic yapcam kılıcını işte, implement de olur böylece!

.
Post Reply