Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Ben harcamadım ama kalsın gerek yok bana göre.Bu arada Action Pointler her encounter doluyormu?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Ben harcamadım ama kalsın gerek yok bana göre.Bu arada Action Pointler her encounter doluyormu?
Bilgi Bankasındaki başlığa arada bir tekrar göz atabilirsiniz arkadaşlar.

Action pointler extended rest yapmadan 2 encounter tamamlarsan geliyor.(milestone) Ama biriktirip ertesi güne sarkıtamazsınız; her yeni güne 1 action pointle başlanır.

Magistrate'e verdiğim bonus action pointi 2 gün daha saklayabilirsin, o özel bir durum.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Benim action pointim var kesin öldürürüz bu el. Gerçekten ölüler hafif kaldı bize :D
Ã?ocuklar :evil:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yahu Lydronk arkadaşımıza ne oldu, gözükmüyor bugünlerde?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Evet arkadaşlar, fikirler uçuşsun, duraksamayın böyle durumlarda. Serbest tartışma moduna geçiniz lütfen. İki yol var, ikisi de yeraltındaki bir fay hattı yarığıyla kesilmiş. Ne yapıyorsunuz?

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond, Mage Hand büyüsü yapacaksın sanırım? Bu büyü ile oluşturduğun "el" 5 kare öteye kadar taşıyabilir meşaleyi.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:.
Edmond, Mage Hand büyüsü yapacaksın sanırım? Bu büyü ile oluşturduğun "el" 5 kare öteye kadar taşıyabilir meşaleyi.

.
E zaten iki köprü de en fazla 5 kare.Yetiştirebiliyorum.Zaten ben tartışmaya sundum, olmazsa Light büyüsünü yapacağım.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Edmond hala fey step yapmadı, yapabilir.
Hem, akmenos'un çantasına attığım 2 ip ile bendeki ipi birbirine bağlayıp, birini aşağı sarkıtabiliriz. Bence keşif yapacak olan kişi stealth bilmeli yani ya ben yada akmenos olmalı. Ã?ünkü o delikte kesin daha undead vardır.
Quarion karşıya geçtiğinde, ipi kazığa bağlayabilir. Bir tane daha ucu atarız bir de aynı kazıpa aşağıdan başlar. Ã?nceki ipe tutunup ayağımızı alttakine koyup karşıya geçebiliriz. Ama ben ipi arkamızda bırakmak istemiyorum. Kontrol ettikten sonra gelip almalıyız.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Edmond hala fey step yapmadı, yapabilir.
Hem, akmenos'un çantasına attığım 2 ip ile bendeki ipi birbirine bağlayıp, birini aşağı sarkıtabiliriz. Bence keşif yapacak olan kişi stealth bilmeli yani ya ben yada akmenos olmalı. Ã?ünkü o delikte kesin daha undead vardır.
Quarion karşıya geçtiğinde, ipi kazığa bağlayabilir. Bir tane daha ucu atarız bir de aynı kazıpa aşağıdan başlar. Ã?nceki ipe tutunup ayağımızı alttakine koyup karşıya geçebiliriz. Ama ben ipi arkamızda bırakmak istemiyorum. Kontrol ettikten sonra gelip almalıyız.
Fey step encounter power, Winter her 5 dakikada bir yapabilir bunu.
Mark güzel fikirlerin var 10 exp kazandınız, fikir ödülü olarak.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond sen rahatça karşıya geçebilirsin Fey step gücünle.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bir defaya mahsus bir hatırlatma yapayım: Atlamalarınızdan önce (Jump) gerilip 2 kare koşarsanız 2 misli daha iyi atlarsınız. Yani koşmadan, hız almadan atlarsanız yarı yarıya az uzağa gidebilirsiniz.
Tabii bunun istisnası bazı featler, magic itemler var o başka bir konu.

Sadece "atladı" yazarsan kötü olur; onun yerine "gerildi, koştu ve atladı" yazarsan çok daha iyi olur.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Long jump featim var benim üstüme alınmıyorum. :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Long jump featim var benim üstüme alınmıyorum. :D
:D Ooo, evet sen koşmadan da atlayabilirsin, eski atlayıcılardansın ne de olsa. :-P Ama koşarsan +1 daha veriyim ben senin Athleticine. Yine de bele ip bağlamak iyi fikirdi.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Zaten yazdım gerilip koşacağım diye :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:
Quarion wrote:Long jump featim var benim üstüme alınmıyorum. :D
:D Ooo, evet sen koşmadan da atlayabilirsin, eski atlayıcılardansın ne de olsa. :-P Ama koşarsan +1 daha veriyim ben senin Athleticine. Yine de bele ip bağlamak iyi fikirdi.
3 yetiyor senin karşıya geçmene; ayrıca 1-2 bile gelse karşı tarafa tutunma şansın var yine de.
Post Reply