Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Edmond'a, bana ve alenthas'a;
Standart Adventurer Kit:15gp (33lb) alıyoruz. İtirazınız yoksa, hepinizin var gece olduğunda bedroll umuz bile yok bizim. Başka birşeye de gerek yok zaten, paladinler lüks içinde yaşamaz.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hele hele benim gibi fakirler hiç yaşamaz :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Aaa, sen geçmişi yazıcağını söyleyince ben de birşey yazmadım. Hımm, ııı... aslında takıma girmek istemiyordu ama :plotting: birileri onu zorladı gibi birşeyler olabilir. Hani baskı uyguladılar :plotting: O da istemeye istemeye girdi...
İdeal olarak... :| Bir savaşçının ne gibi idealleri olabilir ki? Savaşarak ölmek falan? Hımmm... bir düşüneyim bu konu üzerinde.
Zorlamadılar, hatta takıma girdiğini öğrenince sevinçten göbek attın yarım saat! Milli takıma çağrılmak gibi bir şey bu; 3000 kişilik kasabada ilk 6'ya seçiliyorsun yahu!

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar bir konuda biraz daha açıklama yapayım:
Bulunduğunuz ada tropikal yeşillik, ağaçlar vs bol. Sahil yolu dediğim yer de bir tarafı kumsal bir tarafı orman. Ancak orman yolu ormanın içinden geçiyor ve daha kestirme. şimdi bu yollar başkaları tarafından da kullanılan yollar. Gerçi biraz ıssızlar ama o kadar da değil, başka tüccarlar, yolcular vs de geçiyor buralardan. Yol deyince de aklınıza asfalt ya da taş döşeli yol gelmesin; at arabalarını9n, binek hayvanlarının vs sık sık geçmesi yüzünden kalıcı bir iz oluşmuş bu yolda.

Fakat yol üzerine 3 sayfa tartışmışsınız ilginç olacağa benziyor. :mrgreen: :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Edmond'a, bana ve alenthas'a;
Standart Adventurer Kit:15gp (33lb) alıyoruz. İtirazınız yoksa, hepinizin var gece olduğunda bedroll umuz bile yok bizim. Başka birşeye de gerek yok zaten, paladinler lüks içinde yaşamaz.
Tamam birer tane yazdım. Kalan 455 gp'yi de sen taşıyorsun (5 kesede) (not:her 100 adet metal parayı 1 kesede diye düşünüyorum 2 lb yani ağırlıktalar. Bir para kesesinde daha fazla ağırlık olması iyi olmaz herhâlde) Detaylara kafayı çok taktığımı düşünebilirsiniz ama yarın bir gün bir yankesici, vs keseni kapıp kaçarsa ayrı ayrı olmasının faydasını görürsünüz. İlerde paranız arttıkça bir kısmını platin (PP) yaptırırsınız.

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Çok eğlencelii bir şeye benziyor! Burada olan burada kalır! :D
Vegas'ta olan Vegas'ta olur sözüne benzemiş! orada çok güldüm. hiç katılmadım buradaki aktivitelere ama takip ediyorum özellikle fisnot (nasıl bir isimdir bu ya, terminolojiye yeni terimler eklemekte üstüne yok dwaxer.) çok ilgincime gitti. Tombiş balık ha ha!
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

catboy7402 wrote:Çok eğlencelii bir şeye benziyor! Burada olan burada kalır! :D
Vegas'ta olan Vegas'ta olur sözüne benzemiş! orada çok güldüm. hiç katılmadım buradaki aktivitelere ama takip ediyorum özellikle fisnot (nasıl bir isimdir bu ya, terminolojiye yeni terimler eklemekte üstüne yok dwaxer.) çok ilgincime gitti. Tombiş balık ha ha!

:-P :D Fisnot: "Snot Fish"ten geliyor. Commonca! :-P :mrgreen:
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Okudum ben spoileri ama garanti bakarlar :-P Neyse istiyosan sil.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Okudum ben spoileri ama garanti bakarlar :-P Neyse istiyosan sil.
Böyle pek çok spoilerli durum olabilir. Hepsini silmekle uğraşamam. Eğer oyuncular kendine yazılmayan spoilerlere bakarsa oyunun zevki kaçar. Kendisi için kaçar özellikle. Hile yapmış gibi olur. Bence kendimizi alıştırmalıyız, merakımıza yenilmemeyi öğrenmeliyiz.

Spoiler Orbis için!!

Code: Select all

Bu arada bilgiyi diğerlerine de verebilirdin halbuki?
.[/b]
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Söylücektim ki zaten alıp getirince :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Söylücektim ki zaten alıp getirince :D
Bak hep yazdıklarını siliyorum farkında mısın? Ã?ünkü diğerlerine söylemediğin hâlde, muhabbetlerimizde dillendiriyorsun o şeyin ne olduğunu. :D Ama diğerleri bilmiyor. İşte spoileri okumamak bu yüzden önemli; bildiğin şeyi bilmiyormuş gibi yapmaya çalışmaktansa hiç bilmemek çok daha iyidir. :-P

Bu arada, bakalım sen onu alıp getirebilecek misin? :schemes:

.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

dwaxer, istediğin watersoul korsanlar bitti. Umarım kafandakine yakın olmuştur. İnternette biraz araştırdım, genelde benim çizdiklerime yakın çizilmiş. Ama enerji çizgilerini gösteren yok, ben gene de gösterdim sen belirttin diye. Herkes saç çizmiş, ben de saç çizdim dişisine. Böyle daha güzel oldu hem.

Image

Resme basarak büyük halini görün. Daha büyük hali de var elimde ama gereksiz o kadar büyük boyut. Eğer resim açılmazsa söyleyin, direkt link olsun diye ayarlarıyla oynadım linkin :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

BEn spoiler'ı okumadım :D Paladin karakterime bürünmeye başlıyorum, giderek. İlk başta zor oldu :wink:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Possessed wrote:dwaxer, istediğin watersoul korsanlar bitti. Umarım kafandakine yakın olmuştur. İnternette biraz araştırdım, genelde benim çizdiklerime yakın çizilmiş. Ama enerji çizgilerini gösteren yok, ben gene de gösterdim sen belirttin diye. Herkes saç çizmiş, ben de saç çizdim dişisine. Böyle daha güzel oldu hem.

Image

Resme basarak büyük halini görün. Daha büyük hali de var elimde ama gereksiz o kadar büyük boyut. Eğer resim açılmazsa söyleyin, direkt link olsun diye ayarlarıyla oynadım linkin :D
Süper olmuş Possessed! :D :clap: :D Eline, fikrine sağlık! İlk fırsatta kullanırız bunları.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:BEn spoiler'ı okumadım :D Paladin karakterime bürünmeye başlıyorum, giderek. İlk başta zor oldu :wink:
Teprik ediyorum seni. :D İnşallah hep böyle devam edersin. Ama paladin olmasan rogue olsan bakacak mıydın yani? :-P

Yalnız Jones'in ne yaptığını ben anlamadım? Koşuyor sadece öyle mi? Uçanlar denize doğru devam ediyor ve 10 hızda gittiklerinden (ayrıca 150 ft - 30 kare yukardalar) yetişmen imkansız?

.
Post Reply