Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
.
Arkadaşlar, aşağıdaki imzamı değiştirdim; gördünüz mü? Sizler için yaptım onu; gördükçe, oyunlarınızda etrafı araştırmayı unutmayın diye.
Geçtiğiniz yerde 1sihirli yüzük bıraktınız mesela. :schemes: Uçuruma ışık sarkıtmayı akıl etseniz 50 ft aşağıda bir iskelet görecektiniz, üzerinde tılsımlı yüzük vardı. Ayrıca exp ödülü de cabası.
.
Arkadaşlar, aşağıdaki imzamı değiştirdim; gördünüz mü? Sizler için yaptım onu; gördükçe, oyunlarınızda etrafı araştırmayı unutmayın diye.
Geçtiğiniz yerde 1sihirli yüzük bıraktınız mesela. :schemes: Uçuruma ışık sarkıtmayı akıl etseniz 50 ft aşağıda bir iskelet görecektiniz, üzerinde tılsımlı yüzük vardı. Ayrıca exp ödülü de cabası.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Hiç birimizin bedroll u yok ki 
Dwaxer, şu zincirlerden birini boynuma bağlicam. Böylece boynumu kılıç darbelerinden ya da boğma hareketinden yada uyurken hançer dayanmasından korumak istiyorum. Zincir çok uzun, boynuma dolancak kadar kısa yerinden magistrate'e kılıç darbesiyle kırdırıcam.
Herhangi bir dezavantaj vermezsin dimi? Boynumda zincir ile dolaşmama. Küçülttürücem.
Dwaxer, şu zincirlerden birini boynuma bağlicam. Böylece boynumu kılıç darbelerinden ya da boğma hareketinden yada uyurken hançer dayanmasından korumak istiyorum. Zincir çok uzun, boynuma dolancak kadar kısa yerinden magistrate'e kılıç darbesiyle kırdırıcam.
Herhangi bir dezavantaj vermezsin dimi? Boynumda zincir ile dolaşmama. Küçülttürücem.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Olmaz boğulursun filan neme lazım.Mark wrote:Hiç birimizin bedroll u yok ki
.
Arkadaşlar, olaysız bir şekilde uyudunuz, dinlendiniz vs; bütün güçleriniz, sağlığınız, healing surge, vs yenilendi! Büyük ihtimalle sabah olmuştur ve kalede yaptığınız firar ve katliam ortaya çıkmıştır ve peşinizden bir sürü kişinin geleceğini, yoğun bir şekilde aranacağınızı tahmin edebilmek için yüksek bir Int skoruna ihtiyaç yok! şimdi karanlık mağaralarda ellerde meşaleler yola devam edeceksiniz (two handed silahı olan tutamaz meşaleyi ya da tutarsa savaşma anında bırakmak zorunda unutmayın!)
şimdi bana burada kimler önden gidecek, sıralama nasıl olacak vs karar verin. İkişerli sıra olsun!
.
Arkadaşlar, olaysız bir şekilde uyudunuz, dinlendiniz vs; bütün güçleriniz, sağlığınız, healing surge, vs yenilendi! Büyük ihtimalle sabah olmuştur ve kalede yaptığınız firar ve katliam ortaya çıkmıştır ve peşinizden bir sürü kişinin geleceğini, yoğun bir şekilde aranacağınızı tahmin edebilmek için yüksek bir Int skoruna ihtiyaç yok! şimdi karanlık mağaralarda ellerde meşaleler yola devam edeceksiniz (two handed silahı olan tutamaz meşaleyi ya da tutarsa savaşma anında bırakmak zorunda unutmayın!)
şimdi bana burada kimler önden gidecek, sıralama nasıl olacak vs karar verin. İkişerli sıra olsun!
.
Bence:
Magistrate en önden gitmeli, en güçlümüz o.
Arkasından ben giderim.Tek turda çok hasar verebiliyorum ve hoş bir gücüm olan Thunderwave sayesinde önümde dostum yoksa harikalar yaratabiliyorum.E madem öyle neden en önde değilsin diyebilirsiniz, çünkü büyücü en önde olmaz
savaş sırasında ben bizim dostumuzun yanına Shift ederek büyümüzü yapar, sonra dostumuzun önünde 3 karelik boşluk kalır.O da oradan 3 kare ileri CHARGE attack yapar.kötü olmasa gerek fikir?Tabi iş insiyatif'e bağlı.
Arkamda Hope gelsin, o uzaktan etkili.
Arkasında Akmenos kalsın, kalsın işte arkada
Arkasında Darthu, arkadan gelebilecek tehlikelere karşı.
Benim bir elimde Orb var, diğerinde ise Mace, ben Orb'a Light büyüsü yapacağımdan, benim Meşaleye ihtiyacım yok.
Magistrate en önden gitmeli, en güçlümüz o.
Arkasından ben giderim.Tek turda çok hasar verebiliyorum ve hoş bir gücüm olan Thunderwave sayesinde önümde dostum yoksa harikalar yaratabiliyorum.E madem öyle neden en önde değilsin diyebilirsiniz, çünkü büyücü en önde olmaz
Arkamda Hope gelsin, o uzaktan etkili.
Arkasında Akmenos kalsın, kalsın işte arkada
Arkasında Darthu, arkadan gelebilecek tehlikelere karşı.
Benim bir elimde Orb var, diğerinde ise Mace, ben Orb'a Light büyüsü yapacağımdan, benim Meşaleye ihtiyacım yok.
Edmond Zombiler ta neredeydi, ne alaka?
(gerçi zombileri çalıştırma mantığı güzeldi ama saatlerce uzakta burası ve o kadar büyük bir maden değil, bulacağınız en fazla birkaç bin altın değerinde taş olacaktır)
Winter, evet buradan bir kısım değerli taşları çıkarabilirsin, tabii eğer sağ kalırsan. :schemes:
.
Winter, evet buradan bir kısım değerli taşları çıkarabilirsin, tabii eğer sağ kalırsan. :schemes:
.
Niye öyle olay yaptın ki, eğer Opportunuty attacktan sağ kurtulursam, bu tur yırttım işte.dwaxer wrote:Edmond Zombiler ta neredeydi, ne alaka?(gerçi zombileri çalıştırma mantığı güzeldi ama saatlerce uzakta burası ve o kadar büyük bir maden değil, bulacağınız en fazla birkaç bin altın değerinde taş olacaktır)
.
Ve ileride zombi görmeyeceğimiz ne malum?Ã?nce kaleden kara büyü kitabı çıkıyor.Sonra aynı kaleden bir mağara çıkıyor.Sonra o mağaradan zombi çıkıyor.Sonra yine aynı mağaradan bir maden çıkıyor.Karanlık işler var
Evet haklı olabilirsiniz aslında arkadaşlar afedersiniz.Edmond wrote:Niye öyle olay yaptın ki, eğer Opportunuty attacktan sağ kurtulursam, bu tur yırttım işte.
Ve ileride zombi görmeyeceğimiz ne malum?Ã?nce kaleden kara büyü kitabı çıkıyor.Sonra aynı kaleden bir mağara çıkıyor.Sonra o mağaradan zombi çıkıyor.Sonra yine aynı mağaradan bir maden çıkıyor.Karanlık işler var
Edmond, daha önce de söyledim sana, teleport Opp attacklara yol açmaz! Benim aklıma gelmemişti bak iyi kurtardın kendini ha; aferin 10 exp verdim bu şık harekete.
.
"Winter taşlara yaklaşır" yazmışsın! :schemes: Yanlış anlaşılacak bir taraf yok bunda.Edmond wrote:He he he, Teleport ilk aklıma gelen hamle idiAma ben saldırı yerim diye düşünüyordum
Büyü yaptığım için
Yırttık yani
![]()
Perception zarı aslında yakından bakmak için yaklaşıyorum demek istemiştim ama, yaklaşıyorum deyince, iyi anlaşılmamış, suç bende
Büyü yapmak da aslında Opp attack sebebi değil ama içinde "ranged" ya da "area" kelimesi geçen büyüleri yapmak sebep olur. Ranged attack sayılır çünkü.
Ayrıca arkadaşlar; madem konu açıldı belirteyim, yanlış anlama olmaması için "Perception check yapıyorum" diye renkli yazıyla belirtirseniz garanti olur.
.