ISLANDA ..... MACERA!!
Yemeklerini kontrol ettikten sonra yemeklerinin yeteceğini anlayarak Jones'a ve Kai'ye hak verdi.
Gülümsedi,
"Dostlar siz haklıydınız, yemeğimiz yeterliymiş."
Parmaklarını kütleterek,
"Sanırım nöbetleri benim tutmam daha mantıklı olur.Nede olsa bir eladrin'im,biz eladrinler uyumayız onun yerine bir çeşit transa geçeriz. Hem dinleniriz hemde etrafta olan bitenden haberdar oluruz."
Gülümsedi,
"Dostlar siz haklıydınız, yemeğimiz yeterliymiş."
Parmaklarını kütleterek,
"Sanırım nöbetleri benim tutmam daha mantıklı olur.Nede olsa bir eladrin'im,biz eladrinler uyumayız onun yerine bir çeşit transa geçeriz. Hem dinleniriz hemde etrafta olan bitenden haberdar oluruz."
.
Adam yemekleri alınca biraz sevinir. "Ben ormanda yalnız yaşıyorum, bugün balık avlamak istemiştim ama şansım yaver gitmedi... Siz burada mı kamp yapacaksınız? Birkaç gündür etrafta kurtlar dolaşıyor." (bu sırada ormanın içinden bir kurt uluması duyulur) "Duydunuz mu!.. Ben gidiyorum ama gitmeden önce 1 gp verirseniz kurtları uzak tutmanın yolunu söyleyebilirim size, ne dersiniz?" der.
.
Adam yemekleri alınca biraz sevinir. "Ben ormanda yalnız yaşıyorum, bugün balık avlamak istemiştim ama şansım yaver gitmedi... Siz burada mı kamp yapacaksınız? Birkaç gündür etrafta kurtlar dolaşıyor." (bu sırada ormanın içinden bir kurt uluması duyulur) "Duydunuz mu!.. Ben gidiyorum ama gitmeden önce 1 gp verirseniz kurtları uzak tutmanın yolunu söyleyebilirim size, ne dersiniz?" der.
.
-
Murwinduck
- Kullanıcı

Diplomacy check(3):9 başarısızMurwinduck wrote:Hafifçe gülümseyerek elini adamın omzuna koyar,
"Usta ayıp ediyon, o kadar karnını doyurduk. Hadi kurtları uzak tutmanın yolunu söyleyi ver."
"Ya evet 2 saat tartıştınız bir lokma kuru ekmek vermek için. Neyse ben gidiyorum o zaman, 2 altın vermeyecek kadar -evet 2 gp- cimriyseninz, size söyleyecek bir şeyim yok!" der ve gitmeye başlar.
.
-
Murwinduck
- Kullanıcı

Meurich Bluff check(16):25 başarılıMurwinduck wrote:Aklına sinsice bir plan gelmişti, içinden gülüyordu.
"Dur gitme, sana çok cazip bir teklfim olacak. Zar atacağız, kazanman durumunda 2 değil 5gp'in olur.Ancak kaybedersen para almadan söylersin. Kabul mu?"
yabancı Insight check(13):14
"Pekala kabul"
Meurich, sihirli zarlarını kullanarak adamı yener. Adam, "Ã?adırlarınızın etrafına çepeçevre ateşler yerleştirin, kurtlar ateşten korkar, yanınıza geçemezler!" diyerek kamptan ayrılır.
.
-
Mark
- Kullanıcı

" Hayır. Ateş kurtlardan daha zeki yaratıkları yanımıza çeker. Karanlıkta işaret feneri gibi bulunduğumuz yeri göstermiş oluruz. Kurtlardan daha büyük sorunlarımız olur. "
Ã?enesini kaşıdı.
" O adamın davranışlarından hoşlanmadım. "
Ã?enesini kaşıdı.
" O adamın davranışlarından hoşlanmadım. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Mark
- Kullanıcı

" Burası en yakın muhafız karargahından bir hayli uzak, kolay para kazanmak isteyenler bir sürü kişi var. Bunlar gerçekler, orbis. Tapınakta bu gerçekleri bize iyi öğrettiler. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
"Her çadır başına bir ateş uygun olacaktır. Jones, Banshee ve ben çadırda bekleyeceğiz. Orbis ve Kaddim uzakta dururken süpriz bir saldırı olması ihtimaline karşı Meurich onları korur. Fazladan üç çadır kurarız ki onların kampta olmadığı anlaşılmasın.
"Saldırmadan önce muhtemelen her çadırın başına bir-iki adam koyacaklardır. Bizler en iç çadırda birbirine en yakın olanlarda bekleyeceğiz. Boş çadırlara bir çeşit tuzak kurabilirsek büyük yardımı dokunur. Eğer bir saldırı olacaksa ateş koymamızı söyleyek büyük bir taktiksel hata yaptılar ki, o da ateşlerin sağladığı gölgeler onların geldiğini bize haber vererek hazır olmamızı sağlayacaktır."
"Saldırmadan önce muhtemelen her çadırın başına bir-iki adam koyacaklardır. Bizler en iç çadırda birbirine en yakın olanlarda bekleyeceğiz. Boş çadırlara bir çeşit tuzak kurabilirsek büyük yardımı dokunur. Eğer bir saldırı olacaksa ateş koymamızı söyleyek büyük bir taktiksel hata yaptılar ki, o da ateşlerin sağladığı gölgeler onların geldiğini bize haber vererek hazır olmamızı sağlayacaktır."