Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v
-
CLiCKs
- Kullanıcı

-
CLiCKs
- Kullanıcı

Burda seni suçlamamla ne alakası var? Benden önce benim farkettiklerime çok yakın bir yorum yapmışsın. Ayrıca ben burda cevabı dwaxer'e yazdım senle olan ilgisini anlayamadım? Eğer yorumu benden sonra yazsaydın hiç bir şey demezdim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Metagame: In role-playing games, metagaming is a term often used to describe players' use of assumed characteristics of the game. In particular, metagaming often refers to having a character act on knowledge that only the player has access to (such as tricking a medusa to stare at a mirror when the character has never even heard of medusas and should not be aware of their petrifying stare). For instance, a player might adjust his character's actions if the player has some foreknowledge of the long-term intentions of the gamemaster, or, more commonly, the GM's tendency to have (or not to have) mercy on players whose characters do things that would cause them to fail at their objectives.
Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Metagame
Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Metagame
-
dwaxer
- Kullanıcı

Görebilirsin; kapı açık, 5 metre kadar bir koridordan geçtikten sonra Seyredi'nin yanın gidip içeriyi rahatlıkla görürsün; şekildeki gibi. (zaten yaptığın RPye göre içeri girdin, en azından kapıya geldin kabul ediyoruz)AlenthasLeasess wrote:İçeriyi görebiliyor muyum?
Arkadaş sürekli içeriyi görmeyeceğim hakkında şeyler söyleyip duruyorda, içeriyi görüp göremediğimi öğrenmek istiyorumBöylelikle dırdırından kurtulabilirim
.
-
Efla
- Site Admin

-
dwaxer
- Kullanıcı

Efla wrote:Gargoyle bunlar demi
Bir büyücü enrde görse tanır. Zar falan atmadık ama heralde ben bildiğime göre koskoca büyücü de tahmin edebilir. O kadar kendi iradem var diye düşündüm =)
Lütfen hareket koordinatlarımızı belirtelim.
Heykeller küçük Efla, kaidenin üzerinde duruyorlar; canlanır mı, nasıl canlanır bilemem. :schemes: Ama küçük, bir kişinin rahatça kaldırabileceği bir şey (50 lb olabilir) pazarda satsan en az 300 altın eder tanesi gibi gözüküyor size. :schemes:
.
-
Efla
- Site Admin

Arkadaşlar bence hemen kurtun yanına koşturmayın. Uzaktan saldırı yapabiliyosak mesafe bize bir avantajdır. Bunu kullanalım bence.
Biraz daha yaklaşınca da ben yavaşlatmayı deneyeceğim. Yani eğer başka düşman da çıkmazsa. Maymun ede ede dövebiliriz gibi geliyor. O yüzden yanına yaklaşmakta ısrarcı olmayalım bence şimdilik. Hem tobiası bile hart diye yemiş sizi napar kimbilir =)
Biraz daha yaklaşınca da ben yavaşlatmayı deneyeceğim. Yani eğer başka düşman da çıkmazsa. Maymun ede ede dövebiliriz gibi geliyor. O yüzden yanına yaklaşmakta ısrarcı olmayalım bence şimdilik. Hem tobiası bile hart diye yemiş sizi napar kimbilir =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.