Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Hayır dwaxer yanlış anladın. Orda düşünmüyorum açıkca söylüyorum gruba düşündüklerimi. Yani onlarda hazır olsun diye. Yanlış anlaşılmasın :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

CLiCKs wrote:Hayır dwaxer yanlış anladın. Orda düşünmüyorum açıkca söylüyorum gruba düşündüklerimi. Yani onlarda hazır olsun diye. Yanlış anlaşılmasın :D
Niye beni suçladın madem?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Burda seni suçlamamla ne alakası var? Benden önce benim farkettiklerime çok yakın bir yorum yapmışsın. Ayrıca ben burda cevabı dwaxer'e yazdım senle olan ilgisini anlayamadım? Eğer yorumu benden sonra yazsaydın hiç bir şey demezdim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hayatımda böyle bir metagame görmedim :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Hayatımda böyle bir metagame görmedim :D
Ne demek be o metagame? :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

İçeriyi görebiliyor muyum?

Arkadaş sürekli içeriyi görmeyeceğim hakkında şeyler söyleyip duruyorda, içeriyi görüp göremediğimi öğrenmek istiyorum :D Böylelikle dırdırından kurtulabilirim :roll:
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Metagame: In role-playing games, metagaming is a term often used to describe players' use of assumed characteristics of the game. In particular, metagaming often refers to having a character act on knowledge that only the player has access to (such as tricking a medusa to stare at a mirror when the character has never even heard of medusas and should not be aware of their petrifying stare). For instance, a player might adjust his character's actions if the player has some foreknowledge of the long-term intentions of the gamemaster, or, more commonly, the GM's tendency to have (or not to have) mercy on players whose characters do things that would cause them to fail at their objectives.

Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Metagame
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:İçeriyi görebiliyor muyum?
Arkadaş sürekli içeriyi görmeyeceğim hakkında şeyler söyleyip duruyorda, içeriyi görüp göremediğimi öğrenmek istiyorum :D Böylelikle dırdırından kurtulabilirim :roll:
Görebilirsin; kapı açık, 5 metre kadar bir koridordan geçtikten sonra Seyredi'nin yanın gidip içeriyi rahatlıkla görürsün; şekildeki gibi. (zaten yaptığın RPye göre içeri girdin, en azından kapıya geldin kabul ediyoruz)

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

ZAFEEER :D O da burayı okuduğu için zaferin tadını çıkartmak istiyorum, arkadaş çok zeki olup sürekli beni eleştirdiği için biraz tadını çıkartacağım :D

FORUMLARDA HERşEYİ YAZMAK GEREKMEZ :D
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Gargoyle bunlar demi :D

Bir büyücü enrde görse tanır. Zar falan atmadık ama heralde ben bildiğime göre koskoca büyücü de tahmin edebilir. O kadar kendi iradem var diye düşündüm =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Efla wrote:Gargoyle bunlar demi :D
Bir büyücü enrde görse tanır. Zar falan atmadık ama heralde ben bildiğime göre koskoca büyücü de tahmin edebilir. O kadar kendi iradem var diye düşündüm =)
:mrgreen: Efla yalnız magic missile menzili kaçtı? (edit:20'iymiş be! :mrgreen: ) Ve hangi kareye gittiğini yazmamışsın?

Lütfen hareket koordinatlarımızı belirtelim. :-P

Heykeller küçük Efla, kaidenin üzerinde duruyorlar; canlanır mı, nasıl canlanır bilemem. :schemes: Ama küçük, bir kişinin rahatça kaldırabileceği bir şey (50 lb olabilir) pazarda satsan en az 300 altın eder tanesi gibi gözüküyor size. :schemes:

.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Arkadaşlar bence hemen kurtun yanına koşturmayın. Uzaktan saldırı yapabiliyosak mesafe bize bir avantajdır. Bunu kullanalım bence.

Biraz daha yaklaşınca da ben yavaşlatmayı deneyeceğim. Yani eğer başka düşman da çıkmazsa. Maymun ede ede dövebiliriz gibi geliyor. O yüzden yanına yaklaşmakta ısrarcı olmayalım bence şimdilik. Hem tobiası bile hart diye yemiş sizi napar kimbilir =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar harita varsa koordinat sistemini kullanalım lütfen; Kharadan, Ienkep sizleri göremiyorum, neredesiniz? :-P

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Beni ters yerleştirmişsin :D Bir kare sağda ve bir kare geride olmam gerekiyordu.
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yanlış başlık, yanlış başlık :angel: Silelim lütfen
Image