Bu arada Second Wind hpnin 1/4 ini geri kazandırıyor.
Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
Beni unuttun bende çok dmg verdim
Kaddim'in daily poweri 3d10 olduğundan dolayı köklü bir dmg verdi.Meurich de şans yardımıyla iyi vurdu. Zaten Cha ve Dex +4 olduğundan Sly Flourishle +8 fazladan direk dmgi var.Sneak Attack lada 5 attıysa ordanda 10 geliyor böylece yüksek vurmuş oluyor. 
Mark, healing surge 1/4 HP'ye denktir genelde. Senin healing surge'ün harcandı ama hit point kazanımı kişinin kendi surge değeri kadar oluyor senin kullandığın lay hand powerinda.Mark wrote:Quarion'u kendime örnek alıyorum. Haklıysam, exp gelir diye
Jones, Kaladhaz'ı iyileştirdiğinde 8 puan iyileşmesi gerekmiyormu?
25 hp'm var. Surge'ler normal hp nin, üçte biri diye hatırlıyorum.
Kaddim ve Meurich nasıl bir tur içinde o kadar damage vurabiliyorlar. Çok kıskandım. Bana da ipucu verin, olur mu? Tek başlarına kestiler gibi
Kaddim'in daily power vuruşu 3[W]+ idi, aslında çok daha fazla bile vurabilirdi; üstüne silahın kendi daily powerini de çalıştırabilirdi, vs Daily powerlar zaten acayip güçlü oluyor, günde 1 defa ne de olsa.
Mark onlar kestiyse, sen de iyileştirdin, ölmekte olan adamın hayatını kurtardın, bence daha kutsal bir o9lay bu. Ama sen hâlâ paladin olmadın eğer kıskançlık duyuyorsan! Pelor is watching you!.. :schemes:
.
Mark, Endurance Check dayanım için, ben atacağım zaten hepiniz için. Sen Nature Check demek istedin herhalde?
Susuz kalmanız sizin gibi herolar için çok da korkunç bir olay değil; en fazla başarısız endurance checke 1 healing surge kaybedersiniz.
Benim merak ettiğim su bulmak için ormana mı gireceksiniz yoksa böyle sahilden mi devam edeceksiniz. 2 ihtimal senaryosu var çümkü.
.
Susuz kalmanız sizin gibi herolar için çok da korkunç bir olay değil; en fazla başarısız endurance checke 1 healing surge kaybedersiniz.
.
Quarion wrote:20 attı hala su bulamadık mı?
şöyle söyleyeyim; bulunduğunuz yerde, doğadan su bulmanın bir yöntemi var! Ama sizin için DC:22'lik bir bilgi bu; herkes bilmez yani. :schemes:
.
.
Evet arkadaşlar, herkes korsanlara mı dalacak? Hepinizin fikrini bilmem lazım, ona göre savaş olacak.
Kaçan gemi hız kaybettiğinden (ve sizi de kaptan gördü aslında) karaya oturtacak gemisini, aslında belki yardım edersiniz, en azından şahitlik yaparsınız diye size doğru sürdü yelkenliyi. Bir iki dakika içinde karaya varmış olacak, korsanlar da 30-40 ft arkalarından.
.
Evet arkadaşlar, herkes korsanlara mı dalacak? Hepinizin fikrini bilmem lazım, ona göre savaş olacak.
Kaçan gemi hız kaybettiğinden (ve sizi de kaptan gördü aslında) karaya oturtacak gemisini, aslında belki yardım edersiniz, en azından şahitlik yaparsınız diye size doğru sürdü yelkenliyi. Bir iki dakika içinde karaya varmış olacak, korsanlar da 30-40 ft arkalarından.
.