ISLANDA ..... MACERA!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Banshee:
Kız yerden kalmak için çabaladı. yere kalktığında kılıcını çekecekti.

Meurich:
Meurich çevik bir hamleyle ayağa kalkar. second wind (iyileşti ve defansları +2 arttı)
Lider kurtun gözünün içine bakar ve sinsice gülümser "Tüm yapabildiğin bu mu"

Kalazhad:
Ölü gibi yatmakta; Death Saving Throw:5 başarısız (gerçek, sonsuz ölüme 1 adım daha yaklaşır)

Orbis:
Orbis başını sağa çevirdi. Yerde yatan Kalazhad'ı yemelerini istemiyordu.Bu yüzden yaratıkları geriye doğru uçuracak elektrik dalgasını yolladı. ThunderwaveKurt 2, Kurt3 ve arkasındaki 2 boş kareyi kapsıyacak şekilde atıyorum.
IntvsFort attack(15):20 başarılı – Hit:1d6+Int modif+1=6+4+1=11 thunder dmg (wolf2 ve wolf3’e) Büyünün etkisiyle yaralanan kurtlar aynı zamanda 3 kare öteye itiklenirler.

Kaddim:
"Of Jones, lanet olsun!" Sinirle ilerideki düşmana doğru saldırmaya gitti. Move Action X1 - Y5 Eğer bu sırada yanındaki Direwolf kendisine vurursa onun üzerinde sağlam bir güç denemesi yapacaktı. Frost Backlash Ve yoluna devam edecekti. Ve yanına gittiği kurda basit bir saldırı yapacaktı. Booming Blade
Nitekim Kaddim Kai’nin planladığı gibi Dire Wolf saldırır.
Dire Wolf Opp Attack(19):27 başarılı – Hit:1d8+3=3+3=6
Darbeyi alan Kaddim karşı saldırısını yapar anında Frost Backlash
IntvsRef attack(18 ):25 başarılı – Hit:3d10+Int modif+1=21+4+1=26 cold dmg
Koskoca azman kurt, kılıcın darbesiyle bir anda mavi-beyaz bir heykele dönüşür ve ardından kristal parçacıkları gibi tuzla buz olarak parçalanır. Daha yerdeki minik buz parçaları erimeden, Kaddim hızla yoluna devam edip diğer kurda hamlesini yapmıştır bile! Booming Blade
IntvsAC attack(3):10 başarısız
Ancak bu defa ıskalamıştı.

Jones:
Jones, yere düşen Kalazhad'ın tam üzerinde kılıcı elinde pozisyon alır. ( X5Y6 )
Eğilir ve savaşçıya dokunur. ( Lay on Hands ) (Jones kendi healing surge’ünü harcadı)
Kalazhad 7 hit point iyileşir. Gözlerini açmıştır ama hâlâ uyuşuk ve güçsüz bir şekilde yerde yatıyor

Jones uzun kılıcını iki eliyle tutarak sağdan sola zikzak hareketiyle sallayarak saldırıya hazırlanırken, kalan kurtlar hızla uzaklaşmaktadırlar. Ava gidip avlanmak gibi bir olay yaşayan hayvanlar liderleri de ölünce çareyi kaçmakta bulurlar.

Kalazhad iyice tedavi edilir. Herkes iyice dinlenebilmek için yatar ve sabaha kadar olaysız ve rahat bir uyku çekerler.

Ertesi gün herkesin sağlığı ve enerjileri yerinde uyanırlar. Yola çıkmaya hazırdırlar ancak hiç kimsede içecek su kalmamıştır.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Korktuğum buydu, lanet olsun acilen su bulmamız gerekiyor.Su içmeden fazla dayanabileceğimizi sanmıyorum."
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones, zırhının içinde yakındaki ağacın gölgesinin altında durdu ve alnındaki hafif teri sildi.
" Sence yolumuz üzerinde var mıdır? Su bulmanın yollarını bilen var mı, aramızda. "
Endurance Check su için.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"off"

dedi elemental.

"Ben su formumdayken belki sizden daha iyi dayanırım, fakat bu bile uzun süre dayanmamı sağlamaz."

Durakladı.

"Ormana girelim, çaremiz yok.Kumsalda su bulamayız."
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
.
Nature Check:
Orbis(14): 17
Kaddim(19): 21
Jones(11):14
Banshee(2):3
Meurich(16):18
Kalazhad(18 ):18

Hepiniz su bulmanın tek yolunun ormana girip bir dere, akarsu ya da su kuyusu bulmak olduğunu biliyorsunuz. Alternatif bir fikir gelmedi aklınıza.

.
Last edited by dwaxer on Sat Nov 29, 2008 7:43 am, edited 1 time in total.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

:-o :-o :-o
şu öldürdüğümüz canavar kurdun üzerini aricam, sen saklamışsındır birşey dwaxer!
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:.
.
Nature Check:
Orbis(14): 17
Kaddim(19): 22
Jones(11):14
Banshee(2):3
Meurich(16):18
Kalazhad(18 ):18

Hepiniz su bulmanın tek yolunun ormana girip bir dere, akarsu ya da su kuyusu bulmak olduğunu biliyorsunuz. Alternatif bir fikir gelmedi aklınıza.

Kaddim Kai, sadece sen biliyorsun ki o etrafınızdaki uzun palmiye benzeri ağaçlardan bazıları "Sulu Ceviz" ağacı. Bunun büyüklükleri neredeyse kavun kadar yuvarlak sert ceviz kabuklu meyvaları vardır ve bu dışı sert kabuklu meyvaların içinde 2 tanesi bir kişiyi 1 gün doyuracak kadar su olur. Yalnız ağaçlar genelde 60 ila 80 ft yüksekliğinde ve tırmanma zorluğu DC:18 (cevizler de yukarda tabii)

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote::-o :-o :-o
şu öldürdüğümüz canavar kurdun üzerini aricam, sen saklamışsındır birşey dwaxer!
Kurt ölürken buzlandığı için paramparça oldu; dişleri para edebilirdi ama kalmadı. Bunun dışında bir şey yok.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim gülümsedi.

"Yo, kurtlarla kendini uğraştırma Jones, kavgada yeterince uğraşmıştın zaten."

Devam etti.

"şu gördüğünüz ağaçlara, Sulu Ceviz ağaçları deniyor.Malum, denizciyim, biraz anlarım.Bu ağaçlardan kavuk büyüklüğünde ama ceviz kalığınlığında kabuklu meyveler var."

Sonra ağaçlara baktı.

"Bir kişi bir gününü yalnızca 2 meyveyle idare edebilir."

Ve dostlarına baktı.

"Fakat biraz yüksekte oluyor, aramızda o derece tırmanmayı bilen kimse var mı? Ya da uçmayı? Hey büyücü dostum, belki sen ileri ışınlandığın gibi belki yukarı da gidersin ha?"

Bir ihtimal daha ekledi.

"Olmazsa ben kılıcımın tadına baktırayım ağacı, belki 2. ya da 3. denemede ağaç aşağıya iner, fakat meyveler kırılabilir, yani tırmanmak daha mantıklı.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Orbis gülümseyerek,

"Işınlanmasına ışınlanırım fakat yeterli yükseğe çıkamam ve tırmanamam. Ben küçükten de hep ağaçtan düşerdim zaten. Bence Jones veya Kalazhad tırmanmalı."
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Peki, büyücü. "
Zırhını çıkarır ki, ağaça çıktığında ağırlığından devrilmesin diye.
" Yardım etseniz biraz. "
Arkadaşlarımdan yardım istiyorum. Aid Another istiyorum :)
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Tamam Kaddim gel, ellerimizi birleştirelim elimizden çıksın"diyerek iki elini birleştirir Kaddim'in karşısına gelmesini bekler.
Aid Another
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:" Peki, büyücü. " Zırhını çıkarır ki, ağaça çıktığında ağırlığından devrilmesin diye. " Yardım etseniz biraz. " Arkadaşlarımdan yardım istiyorum. Aid Another istiyorum :)

Güzel, "Aid Another" bu pozisyonda sana ancak ilk 10 ft'de yardım eder. Geri kalanında yalnızsın. Tırmanma setin olsaydı keşke. (Climber’s Kit)

Neyse çıkmaya başladın, ilk 10 ft arkadaşları yardım etti, (ağaç toplam 61 ft yüksek) tırmanma hızın 3 olduğuna göre; kalan 51 ft için 17 kere başarılı climb check yapman lazım: DC:18 olduğuna göre başarı için en az 9, düşmemek için en az 4 zarın gelmeli!

Ã?ıkmaya başladın:
ilk 10 ft yardımlı başarılı
17 başarılı, 13ft
11, başarı, 16ft
19 başarı, 19ft
2 başarısız! Elin kaydı düşmeye başladın Tutunmak istedin Athletics (DC:23) Check(18 ):27 başarılı
16ft’de tutunabildin. Soluklanıp tekrar tırmanmaya devam ediyorsun.
13 başarı, 19ft
9 başarı, 22ft
5 başarısız! Durdun biraz
5 yine durdun
18 başarı, 25 ft
13 başarı, 27ft
12 başarı, 30ft
17 başarı, 33ft
6 durdun
12 başarı, 36ft
13 başarı, 39 ft
7 durdun
17 başarı, 42ft
15 başarı, 45ft

Yaklaşık 45ft yukarı kadar tırmanmıştın ki;
DexvsAC attack(3):8 başarısız.
Yanından hızla bir sulu ceviz geçer. Yukarı kafanı kaldırdığında dalların sık olduğu yerde birkaç maymun olduğunu görürsün. (sulu cevizlerin kabukları sert olduğundan taş üzerine düşmedikçe kırılmıyor. Aşağıya düşen kırılmadı kullanılabilir yani; bıçakla bir delik açıp içebilir ya da su mataranıza doldurabilirsiniz.)

Not: Yüksekten düşmenin dmg’ı her 10 ft için 1d10’dur! Jones, halatı ağaca tutturmanı tavsiye ederim ama hangi yükseklikte halatı bağladığını muhakkak belirt.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Aşağıdakilere seslenir: " Tırmanmak gerçekten zormuş! "
İpini çıkarıp ağacın etrafından geçirir ve sıkı olmasına dikkat ederek ipi ağaca bağlar. Diğer ucunu da, belinden ve altından geçirir düğüm atar. 45ft.
" KALAZHAD! Yukarı gel yardımına ihtiyacım var. " Yukarıda birbirlerine yardım edebilirler diye düşünür.

" Pelor! " der fısıltıyla , aşağısı da baya uzak görünmektedir. Dusturlarını kendine hatırlatır. " Suya ihtiyacımız var! "
Derin bir nefes alır. Ve tırmanmadan önce Kalazhad çıkıyorsa, onu bekliyorum.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Sanırım sana borçluyum..."

Kalazhad zırhını çıkartıp tırmanmak için ilerler. Ona da yardım etmeleri için arkadaşlarına bakmaktadır.
Image
Post Reply