En etkileyici film finalleri...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

aslında star wars episode 3'nin sonu çok güzeldi özellikle önce 4-5-6'yı sonra 1-2'yi izlediğinizde (yani çıkış sırasına göre) çok güzel oluyor oha lan diye kalıyorsunuz öylece :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ayrıca wanted filminin sonuda on numaraydı. Bide mumya 3 izleyenler varsa onunda sonu guzeldi. :D
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

aegron17 wrote:Ayrıca wanted filminin sonuda on numaraydı. Bide mumya 3 izleyenler varsa onunda sonu guzeldi. :D
walla ne yalan söyleyeyim ikiside çok kötü filimdi. ben hiç beğenmemiştim. Heleki mumy 3 jet lee var diye gittim. Jet Lee yi de batırmışlardı.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

mumy 3 ü zaten yanlışlıkla yazdım ama wanted cidden hoşuma gitti benim bilem tabi ki zevk meselesi.

Sana bir şey onermek istiyorum konuyla pek alakası yok ama ''Suç Ã?ıkmazı'' diye bir film var onu izle bak yeni izledim çok hoşuma gitti birde '' En Süper Kahraman'' buda çok guzel izlemeye deger.

Birde mumy gerçekten jet lee ye hiç ii gitmemi. Ã?yle bir admın ufak bir rolde oynaması ii olmamış bence...[/code][/quote]
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Jet Lee dediniz de, Heroes filminin sonu güzeldi yahu, (başını izleyemedim zaten :D )

Amaaa

Savaş Tanrısı (Nicolas Cage) filmi'nin üstüne tanımam.

Gerçi yine aynı kahraman (NC) Üçkağıtçılar filmi de süperdi.

Bıkmadan devam ediyorum.Yine Nicolas Cage: Yüz yüze filmi, MUHTEşEM bir son.

Hayranım bu adama ya :-o
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

nicolas cage ın oynadığı filmlerde kotu olan yok zaten büyük hazine1 ve 2 de süper di
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Aklıma gelmişken bir soru sormak istiyorum.
Mistik olay filmini izleyen varmı aranızda?
rkadaşlarım önerdide pek filim izlemeyen insanlar oldukları için güvenemedim film konusunda iyi olan biri varsa yorum yapabilirmi film hakkında
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

The Happening filminden bahsediyorsan onu sinemada izlemiştim ve herkes bitsin artık bu lanet film diye salonda isyan çıkartmıştı. belki ev sineması olarak çerezlik bir film olabilir, ama hayatta bu tarz saçma sapan filmleri sinemada izleyerek vakit harcamayın! bu yönetmenin ben lady in the water diye abudik bir filmini daha sinemada izlemiştim, ama akıllanmamışım demek ki yine bir hataya düştük.
asla o filmi izleme, oyunculuklar berbat ötesi, çok yapay hatta. kurgusu iğrenç ve hiç bir şeye varmıyor olay. izlediğinden bir şey anlamıyorsun saşça sapan bir şey kısacası. izleme izletme!
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Sağol uyarın için catboy7402. Bu kadar kotuyse izlemem ben ya. Neyse sanada onerim suç çıkmazı izle bak guzel film.... :evil:
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

kod adı van dam'ı izleyin ilk yarısı falan çok saçma sapan ama sonra herşey birbirine bağlanınca çok komik ve güzel oluyor, özellikle tekme sahnesi :D :D çok süperdi yani sonra bi anda gerçeğe dönünce daha komik oluyor.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

lightflarer wrote:kod adı van dam'ı izleyin ilk yarısı falan çok saçma sapan ama sonra herşey birbirine bağlanınca çok komik ve güzel oluyor, özellikle tekme sahnesi :D :D çok süperdi yani sonra bi anda gerçeğe dönünce daha komik oluyor.
Kod adı dedin de Kod Adı : Piranalar vardı, hoş bir film idi, eğlence ve güç dolu :D Atraksiyon.

Code: Select all

Bizim kahraman bir köye giriyor, sonra köyde bir kahveye, fakat kahvede çalışanlar aslında kahramanın baş düşmanının uşakları.Bizim eleman "Telefon var mı?" diye soruyor.Kahvedekiler buna "köyün en sonunda" diyorlar, bizim eleman sevgilisine köfte ısmarlayıp çekip gidiyor, sonra yolun yarısında bir ayyaşa telefonu sorduğunda adamın verdiği cevap:

"En yakın telefon 4 saat uzakta, arabayla yarım saatte varırsın."

Ve bizim eleman koşa koşa kahveye dalıyor, bir bakıyor sevgilisi yok ama 30 civarında insan buna silahlarını çekmiş.Kahvede olay çıkar.Ertesi gün askerin komutanına verdiği rapor.

"30 ölü var, 29'ı kurşunla ölmüş, kahve sahibi ise kafasına hasar alarak ölmüş."

Komutan sorar:

"Ne ile vermiş katil hasarı?"

Asker garip bir şekilde:

"Bir telefon ile."
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Gerçekten izlemeye değer mi edmond birde kaç yılında çekilmiş bu film oyuncalarını felan da yazarsan sevinirim. Ona göre alıyım. Alıyorum sonra kötü çıkıyor öyle kalıyorum.Sinirim bozuluyor.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dünyanın merkezine yolculuk nasıl yorum yaparsanız sevinirim :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Starfell wrote:
aegron17 wrote:Ayrıca wanted filminin sonuda on numaraydı. Bide mumya 3 izleyenler varsa onunda sonu guzeldi. :D
walla ne yalan söyleyeyim ikiside çok kötü filimdi. ben hiç beğenmemiştim. Heleki mumy 3 jet lee var diye gittim. Jet Lee yi de batırmışlardı.
Aynen wanted filmi çok bayaydı.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

aegron17 wrote:dünyanın merkezine yolculuk nasıl yorum yaparsanız sevinirim :D
senaryo harika, kitabı uyarlamamışlar. film günümüzde geçiyor ve bizim için dünyanın merkezine yolculuk kitabı neyse filmdeki karakterler içinde o. kesinlikle öneririm son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biriydi. hele ki bir bitişi vardı. acayip merakta kalıyor izleyen, acaba devamı mı gelicek diye...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Post Reply