Kalazhad'ın zırhını çıkartması 4 dakika yani 40 tur sürer, çok geç olur!!AlenthasLeasess wrote:"Sanırım sana borçluyum..."
Kalazhad zırhını çıkartıp tırmanmak için ilerler. Ona da yardım etmeleri için arkadaşlarına bakmaktadır.
ISLANDA ..... MACERA!!
.
DexvsAC attack(2):7 başarısız
Jones bir ceviz daha geçti yanından ve yere düştü.
Kaddim Kai, tırmanmak için en az 11, düşmemek için 7 atman lazım.
İlk 10ft yardımla çıkıldı.
19 başarı, 13ft
15 başarı, 16 ft
2 başarısız, dümeye başladın, refleks icabı tutunmak istedin
Athletics (DC:23) check(15):22 başarısız düşer ve yere çarpar;
Falling dmg:1d10=10 (1 healing surge harcandı)
DexvsAC attack(19):24 başarılı – Hit:1d6+3=4+3=7
Maymunun attığı ceviz bu sefer hedefini bulur. Jones omuzuna çarpan sert meyve ile dengesini kaybeder gibi olur; Athletics check(1):10 başarısız.
Düşer ama halatın ucunda sallanır, tekrar tırmanmaya çalışır Athletics check(16):25 başarılı
Tekrar eski yerine çıkar (45ft seviyesinde)
Hit Points:
Jones: 25-7=18
.
DexvsAC attack(2):7 başarısız
Jones bir ceviz daha geçti yanından ve yere düştü.
Bu güç yürürken kullanılabilir, tırmanırken işe yaramaz.Edmond wrote:"Ooof!" Der genç elemental ve silahını bıraktığı gibi yukarı doğru tırmanmaya başlar. Eğer işe yarıyorsa Swift Current gücümü kullanıyorum.
Kaddim Kai, tırmanmak için en az 11, düşmemek için 7 atman lazım.
İlk 10ft yardımla çıkıldı.
19 başarı, 13ft
15 başarı, 16 ft
2 başarısız, dümeye başladın, refleks icabı tutunmak istedin
Athletics (DC:23) check(15):22 başarısız düşer ve yere çarpar;
Falling dmg:1d10=10 (1 healing surge harcandı)
DexvsAC attack(19):24 başarılı – Hit:1d6+3=4+3=7
Maymunun attığı ceviz bu sefer hedefini bulur. Jones omuzuna çarpan sert meyve ile dengesini kaybeder gibi olur; Athletics check(1):10 başarısız.
Düşer ama halatın ucunda sallanır, tekrar tırmanmaya çalışır Athletics check(16):25 başarılı
Tekrar eski yerine çıkar (45ft seviyesinde)
Hit Points:
Jones: 25-7=18
.
-
Mark
- Kullanıcı

Bağladığı ip 50ft olmasına rağmen, düştüğünde yere çarpmayacak kadar düğümün arkasında fazlalık bırakmayı akıl etti.
Ã?antasından bulabildiği en mis kokulu yemeği çıkardı. " Güzel maymun. " Korkutmamaya çalışıyordu. Yemeği uzattı.
" Yemek hımm. Hadi güzel maymun. "
Yukarı çıkmaya başladı.
Ã?antasından bulabildiği en mis kokulu yemeği çıkardı. " Güzel maymun. " Korkutmamaya çalışıyordu. Yemeği uzattı.
" Yemek hımm. Hadi güzel maymun. "
Yukarı çıkmaya başladı.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Handle Animal; Nature Check(19):20 başarılıMark wrote:Bağladığı ip 50ft olmasına rağmen, düştüğünde yere çarpmayacak kadar düğümün arkasında fazlalık bırakmayı akıl etti.
Ã?antasından bulabildiği en mis kokulu yemeği çıkardı. " Güzel maymun. " Korkutmamaya çalışıyordu. Yemeği uzattı. " Yemek hımm. Hadi güzel maymun. " Yukarı çıkmaya başladı.
Maymunlar (toplam 3 tane var) ateşi kestiler, yiyecek dikkatlerini çekmiştir.
Jones climb; Athletics checks:
13 başarılı 48ft
7 durdu
18 başarı; 51ft
Maymunlardan biri ürkek bir şekilde yanına gelir. (bir kol mesafesi üzerinde) Gözleri fıldır fıldır bir senin yüzüne bir de yiyecek arasında gidip geliyor.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Küçük bir parçayı ağzıma yavaşça atıp çiğniyorum. " Hım. "
Uzatıyorum, maymuna korkutmadan.
Tırmanmaya devam etmek mümkünse, maymunları ürkütmeden devam ediyorum. Meyvelere doğru.
Tırmanmaya devam etmek mümkünse, maymunları ürkütmeden devam ediyorum. Meyvelere doğru.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Maymun yiyeceği kaptığı gibi yukarı kaçar diğerleri de bağrışarak elinden kapmaya çalışırlar ve daldan dala atlayarak başka ağaca giderler hepsi.Mark wrote:Küçük bir parçayı ağzıma yavaşça atıp çiğniyorum. " Hım. "
Tırmanmaya devam: Athletics Checks:
8 durdu
20 başarılı 54 ft
8 durdu
10 başarı 57 ft
11 başarı 60 ft.
Sonunda dalların başladığı yere kadar geldin, artık tutunmak daha rahat burada. Gördüğün kadarıyla 15 tane daha ceviz var dallarda. Diğer ağaçlara maymunlar hafif olduklarından geçebiliyor ama senin geçmen oldukça tehlikeli, dallar kırılabilir.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Jones
" Tam da, arkadaş bulmuştum. " Uzaklaşan maymunlara güler, daha çok kendine çünkü bir ara gerçekten maymunun omuzlarında arkadaşı olabileceğini düşünmüştür.
Eh, hala deneyebilirim.
Aşağıdaki yerleri inceler, sonradan kullanabilecekleri faydalı bir bina yada nehir yada yol varmıdır, yakında?
Nefes alıp, maymunlara gülerek dikkatlice meyvelerin olduğu bir dalı tutar.
" HEY DİKKAT EDİN! GELİYORRR."
Sallar.
" Tam da, arkadaş bulmuştum. " Uzaklaşan maymunlara güler, daha çok kendine çünkü bir ara gerçekten maymunun omuzlarında arkadaşı olabileceğini düşünmüştür.
Eh, hala deneyebilirim.
Aşağıdaki yerleri inceler, sonradan kullanabilecekleri faydalı bir bina yada nehir yada yol varmıdır, yakında?
Nefes alıp, maymunlara gülerek dikkatlice meyvelerin olduğu bir dalı tutar.
" HEY DİKKAT EDİN! GELİYORRR."
Sallar.
.
Jones, inmen kolay oldu. Günlük su ihtiyaçlarınızı karşıladınız mataralarınızı bile doldurdunuz.
Daha sonra yola devam edersiniz, ufak molalar vererek saatlerce yürüdükten sonra akşam üstüne doğru ilginç bir şey gördünüz.
Size yaklaşık 300ft yakın geçiyorlar; İki tane orta boy yelkenli (Pinnace – 2x6 kare yüzey) birbirini kovalamaktadır. (içlerinde 5-8 kişi olabilir) Arkadakinin siyah bayrağı var. Siyah bayrak, sadece korsanlar kullanır, ayrıca kurukafa da olabilir. Derken arkadakinden yanan bir ok öndekine atılır ve yelken isabet alıp yavaş yavaş yanmaya başlar. Ã?ndeki gemi rotasını kıyıya doğru çevirir. Birkaç dakika içinde size yakın bir yerde karaya (kumsala) oturacaklar. Bazıları su atıp yangını söndürdü. İki gemi arasında birbirlerine ok ve büyü atılıp duruyor, arada vurulanlar da oluyor.
Grup ne yapacaksınız?
.
Jones, inmen kolay oldu. Günlük su ihtiyaçlarınızı karşıladınız mataralarınızı bile doldurdunuz.
Daha sonra yola devam edersiniz, ufak molalar vererek saatlerce yürüdükten sonra akşam üstüne doğru ilginç bir şey gördünüz.
Size yaklaşık 300ft yakın geçiyorlar; İki tane orta boy yelkenli (Pinnace – 2x6 kare yüzey) birbirini kovalamaktadır. (içlerinde 5-8 kişi olabilir) Arkadakinin siyah bayrağı var. Siyah bayrak, sadece korsanlar kullanır, ayrıca kurukafa da olabilir. Derken arkadakinden yanan bir ok öndekine atılır ve yelken isabet alıp yavaş yavaş yanmaya başlar. Ã?ndeki gemi rotasını kıyıya doğru çevirir. Birkaç dakika içinde size yakın bir yerde karaya (kumsala) oturacaklar. Bazıları su atıp yangını söndürdü. İki gemi arasında birbirlerine ok ve büyü atılıp duruyor, arada vurulanlar da oluyor.
Grup ne yapacaksınız?
.
Genç elemental gülümsedi.
"Sonunda bir fırsat daha eğlenmek adına."
Diğerlerine baktı.
"Millet, siz ne yaparsanız yapın, ben bana öğretilenlerin dışına çıkamam.Doğada bir denge vardır, ve bu denge asla ve asla bozulamaz.Herkes, parasını kendi cebinden çıkarmalı.Korsanlar benim anlayışıma ters.Siz ne yaparsanız yapın, fakat ben korsanlara saldıracağım."
Genç denizci, korsanlardan nefret ederdi.(Bu grupta işi ne
)
"Hepsini öldüreceğim o lanet korsanların!"
Korsan gemisi ile aramdaki mesafe ne kadar? Ve diğer gemi ile. Ona göre hamlemi yapacağım.
"Sonunda bir fırsat daha eğlenmek adına."
Diğerlerine baktı.
"Millet, siz ne yaparsanız yapın, ben bana öğretilenlerin dışına çıkamam.Doğada bir denge vardır, ve bu denge asla ve asla bozulamaz.Herkes, parasını kendi cebinden çıkarmalı.Korsanlar benim anlayışıma ters.Siz ne yaparsanız yapın, fakat ben korsanlara saldıracağım."
Genç denizci, korsanlardan nefret ederdi.(Bu grupta işi ne
"Hepsini öldüreceğim o lanet korsanların!"
Korsan gemisi ile aramdaki mesafe ne kadar? Ve diğer gemi ile. Ona göre hamlemi yapacağım.
-
Murwinduck
- Kullanıcı

.
Ã?ndeki gemi gelip karaya oturur. Bu arada gelen sesten anlaşıldığı kadarıyla ön tarafı kayalara çarpıp hasarlandı. Korsan gemisi ise hızını kesti ama bu gidişle, diğer geminin hemen yanında hafifçe kuma oturacak gibi. Gemilerin kenarları sudan 5 ft yüksekte. Deniz ilk 6 kare boyunca 3 ft (yani 1 metre) derinken 7.kareden itibaren oldukça derinleşiyor.
Korsan gemisinde çeşitli ırklara mensup, acımasız ve savaşçı tipli 7 mürettebat ve bir de Orc-Blooded oldukça iri yarı (kocaman bir savaş baltası taşıyor) bir kaptanları var.
Tüccar gemisinde ise 4 gemici ve bir de kaptan var. (alttaki resim)
Kaptan Duma:

Aşağıdaki pozisyona göre bir dahaki raundda korsan gemisinin ucu karaya kadar gelecek ve diğer gemiyle yan yana olup duracak. Gördüğünüz kadarıyla korsanlar oldukça coşkulu, küfürler, tehditler, vs, durmadan diğer gemidekilere bağırıp gözlerini korkutuyorlar ve başarıyorlar da. Diğer gemiciler endişeli, bir tek Kaptan Duma soğukkanlı bir şekilde duruyor. Yine de savaşacaklar herhâlde çünkü kılıçlarını, oklarını vs çekmişler. Korsanlar sizi farketmemiş olabilir, çünkü öbür gemiye odaklanmış vaziyetteler.
İnitiative: (oynama sıralaması)
Banshee(16):21
Meurich(15):19
Orbis(13):15
Kalazhad(10):11
Jones(10):10
Kaddim(6):6
Siz birer hamle yaptıktan sonra Kaptan Duma ve adamları, ardından da korsanlar şeklinde dönecek turlar. Korsanların henüz sizi görmediğini varsayabilirsiniz. Resmi indirip zumlu bakarsanız ayrıntıları daha iyi görebilirsiniz.

.
Ã?ndeki gemi gelip karaya oturur. Bu arada gelen sesten anlaşıldığı kadarıyla ön tarafı kayalara çarpıp hasarlandı. Korsan gemisi ise hızını kesti ama bu gidişle, diğer geminin hemen yanında hafifçe kuma oturacak gibi. Gemilerin kenarları sudan 5 ft yüksekte. Deniz ilk 6 kare boyunca 3 ft (yani 1 metre) derinken 7.kareden itibaren oldukça derinleşiyor.
Korsan gemisinde çeşitli ırklara mensup, acımasız ve savaşçı tipli 7 mürettebat ve bir de Orc-Blooded oldukça iri yarı (kocaman bir savaş baltası taşıyor) bir kaptanları var.
Tüccar gemisinde ise 4 gemici ve bir de kaptan var. (alttaki resim)
Kaptan Duma:

Aşağıdaki pozisyona göre bir dahaki raundda korsan gemisinin ucu karaya kadar gelecek ve diğer gemiyle yan yana olup duracak. Gördüğünüz kadarıyla korsanlar oldukça coşkulu, küfürler, tehditler, vs, durmadan diğer gemidekilere bağırıp gözlerini korkutuyorlar ve başarıyorlar da. Diğer gemiciler endişeli, bir tek Kaptan Duma soğukkanlı bir şekilde duruyor. Yine de savaşacaklar herhâlde çünkü kılıçlarını, oklarını vs çekmişler. Korsanlar sizi farketmemiş olabilir, çünkü öbür gemiye odaklanmış vaziyetteler.
İnitiative: (oynama sıralaması)
Banshee(16):21
Meurich(15):19
Orbis(13):15
Kalazhad(10):11
Jones(10):10
Kaddim(6):6
Siz birer hamle yaptıktan sonra Kaptan Duma ve adamları, ardından da korsanlar şeklinde dönecek turlar. Korsanların henüz sizi görmediğini varsayabilirsiniz. Resmi indirip zumlu bakarsanız ayrıntıları daha iyi görebilirsiniz.

.