ISLANDA ..... MACERA!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç savaşçı, bütün hızını kullanarak, kumların da kendisini yavaşlatmasını engelleyerek müthiş bir hızla gemiye koştu.

"Run" özelliğimi kullanıyorum, hıza +2 veriyor -5 saldırıya veriyor Grant Combat Advantage düşmana veriyor, hızımı 8 yapıyorum böylece.

Swiftcurrent

Bu gücü de kullanarak kumun hızımı yavaşlatmasını engelliyorum aynı zamanda hızım 8 olduğu için güç ile 8 kare ilerleyebiliyorum.

Ve haritada kırmızı ile işaretli yere gider koşarak.

Image
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

3 kare dümdüz ilerledikten sonra ticaret gemisindeki kaptana baktı,

"Hey kaptan, merak etmeyin sizdeniz."

Dedikten sonra yolladı büyüsünü.(Kırmızı 7)

Magic Missile
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Banshee kılıcına davranarak, geminin yanına ( 6 kare sol çapraz aşağıya ) ilerledi, konuşmaya ihtiyaç duymadı, tüccarları korsanlara karşı savunacaktı. Duruma göre gemiyede tırmanabilirdi, eğer korsanlar kendilerini tehdit sayıp kumsala inerse pek ala kumsalda da savaşabilridi.
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones

Ticaret gemisine tırmanmaya başlar.
" Yalnız değilsiniz. "
Tırmandığımda kaptana ve mürettebata selam veriyorum. Kılıcımı çekiyorum.
" Pelor, bizi kutsasın. Malınızın peşinde miler? "
Okçu ise adamların önüne geçerek gelecek saldırıda pozisyon alıyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Grubun önündeki yıkıntıya gizlenir
Stealth
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones

Delay
Korsanlar yakınlaştığında, madalyonumu yukarı kaldırıyorum ve bağırıyorum:
" Baska bir gun, baska bir yerde huzurla ölme şansınızı tepmemeniz için Pelor, adına sizi uyarıyorum! "
Check Intimidate
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Kalazhad koşarak diğerlerini takip eder. Kılıcını çekip kaptan olduğu belli olan kişinin yanına gidecektir. "Yolculuk nereye?" diye haykırır.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Banshee:
Banshee kılıcına davranarak, geminin yanına ( 6 kare sol çapraz aşağıya ) ilerledi, konuşmaya ihtiyaç duymadı, tüccarları korsanlara karşı savunacaktı. Duruma göre gemiyede tırmanabilirdi, eğer korsanlar kendilerini tehdit sayıp kumsala inerse pek ala kumsalda da savaşabilridi.

Meurich:
Grubun önündeki yıkıntıya gizlenir Stealth

Orbis:
3 kare dümdüz ilerledikten sonra ticaret gemisindeki kaptana baktı, "Hey kaptan, merak etmeyin sizdeniz." Dedikten sonra yolladı büyüsünü.(Kırmızı 7) Magic Missile
IntvsRef attack(20): kritik vuruş! – Hit:8+Int modif+1=8+4+1=13
Korsan gemisindeki adam gümüşsü enerjiyi suratına yiyince neye uğradığını şaşırır! Kötü yaralanmıştır. “Kaptan Kaptan! Karadan saldıranlar var!” diye arkadaşlarını uyarır!

Kalazhad:
Kalazhad koşarak kılıcını çekip kaptan olduğu belli olan kişinin yanına gidecektir. "Yolculuk nereye?" diye haykırır.
Kaptan Duma: “Ah işte çatışma anında espri yapabilecek kadar cesur bir savaşçı! Dostlarım şu mendeburları bir halledelim, Fırtınanın Gözüne bile gideriz icabında!”

Jones:
Ticaret gemisine tırmanmaya başlar. " Yalnız değilsiniz. " Tırmandığımda kaptana ve mürettebata selam veriyorum. Kılıcımı çekiyorum. " Pelor, bizi kutsasın. Malınızın peşinde miler? "
Kaptan Duma: Henüz bu konuyu konuşmadım kendileriyle! Ama çok terbiyesiz oldukları aşikar. (bu sırada korsanlardan aralıksız küfür ve tehdit geliyor)
Delay Okçu ise adamların önüne geçerek gelecek saldırıda pozisyon alıyorum. Korsanlar yakınlaştığında, madalyonumu yukarı kaldırıyorum ve bağırıyorum:
" Baska bir gun, baska bir yerde huzurla ölme şansınızı tepmemeniz için Pelor, adına sizi uyarıyorum! " Check Intimidate
Intimidate Check(2):10 başarısız

Kaddim:
Genç savaşçı, bütün hızını kullanarak, kumların da kendisini yavaşlatmasını engelleyerek müthiş bir hızla gemiye koştu. "Run" özelliğimi kullanıyorum, hıza +2 veriyor -5 saldırıya veriyor Grant Combat Advantage düşmana veriyor, hızımı 8 yapıyorum böylece. Ve haritada kırmızı ile işaretli yere gider koşarak.

Gemici1:
Crossbowunu korsanlara doğru ateşler. (korsanların +2 coveri var gemilerinden ötürü)
DexvsAC attack(4):7 başarısız.

Gemici2:
Crossbow DexvsAC attack(12):15 başarısız

Gemici3:
Crossbow DexvsAC attack(19):22 başarılı – Hit:1d8+3=6+3=9
Korsan2’yi yaraladı.

Gemici4:
Crossbow DexvsAC attack(1): Kaza; panikten kendini ayağından vurur, dmg=3

Kaptan Duma:
“Sizi pis korsanlar, kolay lokma olmadığımı göstereceğim size!” diyerek geminin kıç-sancak bölümündeki, küpeşteye sabitlenmiş iri turreti kullanarak ateş açar!
DexvsAC attack(13):21 başarılı – Hit:2d8+3=6+3=9
Korsan5’i vurur, biraz yaralar.

Korsan1:
Bu adamda omuzuna astığı bir çanta var. Ã?antasından çıkardığı bir nesneyi Duma’nın gemisine, gemicilerin arasına doğru fırlatır.
Alchemist’s Fire (level-6) attack(5):14 başarılı – Hit:2d6=12 fire dmg
Dört gemicinin arasında patlayan ateş, dördünü birden cayır cayır yakmıştır âdeta!

Korsan2:
Diğer gemiye zıplayarak gemici4’e saldırır. (charge)
StrvsAC attack(6):11 başarısız.
Fakat diğeri kendini iyi savundu.

Korsan3:
Gemici1’e saldırdı (charge)
StrvsAC attack(13):18 başarılı – Hit:1d8+3=8+3=11

Korsan4:
Gemici1’e saldırır.
StrvsAC attack(15):18 başarılı – Hit:1d8+3=7+3=10
Ve öldürür!

Korsan5:
Diğer gemiye zıplayarak gemici2’ye saldırır. (charge)
StrvsAC attack(2):7 başarısız

Korsan6:
Kenara yanaşarak Kaptan Duma’ya bir crossbow atışı yapar.
DexvsAC attack(9):12 başarısız.

Korsan7:
Bu adam koskocaman bir Turretin başında; her seferinde büyük bir zıpkın koyarak mekanizmayı kuruyor ve ateş ediyor. (tahmin edileceği gibi yüksek hasar veren bir silah) Turreti kendisini magic missile ile vuran Orbis’e çevirdi.
Big-Turret DexvsAC attack(10):16 başarılı - Hit:2d10+4=2+4=6
Zıpkın Orbis’i yaralayarak geçip gider.

Kaptan Borc:
Korsanların kaptanı iri yarı zebellah gibi bir adamdı. Alt çenelerinden uzamış iki sivri diş tipsiz olan suratını daha da korkunç göstermektedir. Kocaman bir baltası vardır elinde. Geminin iskele tarafına yanaşırsa da henüz Duma’nın gemisine geçmiyor. Yerden aldığı bir javelin’i Kaptan Duma’ya fırlatır.
DexvsAC attack(2):6 başarısız.
“HIARRGG!! SEN Ã?LMEK KAPTAN! TESLİM OL AZ ACI Ã?EK!!”

Hit Points:
Banshee: 28
Meurich: 22
Orbis: 21
Kalazhad: 30
Jones: 25
Kaddim: 31
.......
Kaptan Duma: 35
Gemici1: 30-12-11-10= -3 öldü
Gemici2: 30-12=18
Gemici3: 30-12=18
Gemici4: 30-3-12= 15
.......
Kaptan Borc: 41
Korsan1: 30
Korsan2: 30-9=21
Korsan3: 30
Korsan4: 30
Korsan5: 30-9=21
Korsan6: 30
Korsan7: 30-13=17

Image

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Banshee çektiği kılıcınıda elinde tutarak, hızla güverteye çıkmak için harekete geçti. Güverteye çıktığında korsan 4 ün yanına ilerleyecekti. ( güverteye çıkınca, bir kare sola ardından aşağıya ve sir kare sağ aşağı çapraza yani tam korsan 4 ün önüne gelecek şekilde ) ardından korsana saldıracaktı.
Last edited by Illyra on Wed Dec 03, 2008 4:36 am, edited 1 time in total.
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Eğer Benden önce biri öldürmez ise,
Orbis turret okunun verdiği acıyla bağırdı, "Aahhh, bunu sana ödeteceğim lanet korsan. Kaptanın bile sana ihanet ediyor, arkana baksan iyi edersin."Bluff
Magic missile,(Korsan 7)
Action Point
Aynı hızda bir büyü daha yolladı korsana.
Magic Missile

Benden önce biri öldürürse,
"Sonun arkadaşın gibi olacak lanet olası, kaptanın da bizden yanaydı Ha Ha Ha.Kafana dikkat et!"Bluff
Magic Missile,(Korsan 1)
Action Point
Hemen aynı korsana bir büyü daha yollar.
Magic Missile
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Saklandığı yerden bir aralık bulur ve korsan 7 ye nişan alır.Ardından okunu yollar.Sly flourish,Sneak Attack(her halükarda korsan 7 ye ok atar)

Korsan 7 ölürse,

Denize atlar ve ilerler.(3 kare sol çapraza)Ardından gemiye tırmanmaya çalışır.Athletics

Turetin başına geçer,

Action point

1 numaralı korsanın böğrüne turreti sıkar.
sneak atack

Korsan 7 ölmezse,

Action point

Saklandığı yerden bir aralık bulur ve korsan 1 e nişan alır.Ardından tetiği çeker.Yüzünde sinsi bir gülümseme.
Sly Flourish Sneak Att.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç elemental, sırıtarak koşturmaya başlar.Deliler gibidir ama, bu bir savaşçının narasıdır.

"Hoeeeeyt!"

Ve en yüksek darbesini korsan 2'ye indirir Korsan 2'nin tam kuzeyinde duruyorum.

Charge Attack, Chilling Blow

Ve Korsan 4'ün bakışlarını kendine çeker.

Aegis of Shielding
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Hey sen!" diye seslenir gemiciye (Gemici 2) "arkadaşını savaştan uzaklaştır. Seni korurum"

"Jones! Sana ihtiyacımız var!" Kalazhad geminin en ucuna -güneybatısına ilerledi ve biraz daha güneye ilerleyince merdivenin yanına gelmişti. Oradan koşturarak (charge) karşısındaki korsana (Korsan 5) tüm kuvvetiyle vuracaktır (Brute Strike).
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Jones
"Jones! Sana ihtiyacımız var!"
Hızla ilerler ve Gemici4'ün altı ile Gemici3'ün sağındaki kareye geçer. (2 Move Action,Korsan2'nin tehdit menziline girmeden Gemici4'ün solundan geçtim.)

Pelor'a dua ederek, yerdeki Gemici1'e dokunur. ( Lay on Hands )

Action Point

Uzun kılıcıyla geniş bir daire çizerek, Korsan4'e saldırır. ( Valiant Strike )
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Banshee:
Banshee çektiği kılıcınıda elinde tutarak, hızla güverteye çıkmak için harekete geçti. Güverteye çıktığında korsan 4 ün yanına ilerleyecekti. ( güverteye çıkınca, bir kare sola ardından aşağıya ve sir kare sağ aşağı çapraza yani tam korsan 4 ün önüne gelecek şekilde ) ardından korsana saldıracaktı.
StrvsAC attack(19):24 başarılı – Hit:1d8+1=5+1=6
Güzel bir vuruşla yaralar korsanı.

Meurich:
Saklandığı yerden bir aralık bulur ve korsan 7 ye nişan alır.Ardından okunu yollar.Sly flourish,Sneak Attack(her halükarda korsan 7 ye ok atar)
DexvsAC attack(5):14 başarısız
Ok korsanı sıyırıp geçince, Meurich’in yeri belli oldu! “Hey arkadan saldırıyorlar!” diye bağırdı Korsan7.
Korsan 7 ölmezse,
Action point
Saklandığı yerden bir aralık bulur ve korsan 1 e nişan alır.Ardından tetiği çeker.Yüzünde sinsi bir gülümseme. Sly Flourish Sneak Att. (ancak Korsan1 de arkadaşının uyarısıyla uyandı işi, sneak attack olamadı)
DexvsAC attack(17):24 başarılı – Hit:d6+Dex modif+Cha modif+1=3+4+4+1=12
Çok pis bir yaralama olmuştur, sinsi olmasa da.

Orbis:
Eğer Benden önce biri öldürmez ise,
Orbis turret okunun verdiği acıyla bağırdı, "Aahhh, bunu sana ödeteceğim lanet korsan. Kaptanın bile sana ihanet ediyor, arkana baksan iyi edersin."Bluff
Orbis Bluff(13):13, Korsan (+10)Insight(1):12
Korsan aptal gibi arkasına bakar ve Orbis’in atağına karşı combat advantage verir!
Magic missile,(Korsan 7)
IntvsRef attack(13):18 başarılı – Hit:2d4+Int modif+1=4+4+1=9
Enerji bir daha vurmuştu korsanı.
Action Point
Aynı hızda bir büyü daha yolladı korsana. Magic Missile
IntvsRef attack(9):14 başarılı – Hit:2d4+Int modif+1=6+4+1=11
Gümüşsü missile korsanın suratında patlayınca adam ölür. Büyük Turret boş kaldı şimdilik.

Kalazhad:
"Hey sen!" diye seslenir gemiciye (Gemici 2) "arkadaşını savaştan uzaklaştır. Seni korurum"
"Jones! Sana ihtiyacımız var!" Kalazhad geminin en ucuna -güneybatısına ilerledi ve biraz daha güneye ilerleyince merdivenin yanına gelmişti. Oradan koşturarak (charge) karşısındaki korsana (Korsan 5) tüm kuvvetiyle vuracaktır (Brute Strike).
StrvsAC attack(13):22 başarılı – Hit:3d10+6+Str modif=30+6+4=40!
Kalazhad, kocaman Bastard kılıcını korsana yukardan aşayıya indirdiğinde, keskin metal hemen adamın boynunun yanından diklemesine girerek aşağıya kadar durmadı. Darbenin insanüstü şiddetiyle korsanın gövdesi sağlı sollu ikiye ayrıldığı gibi, kafası da koparak arkadaşlarının arasına düşer. Kanlar fıskiye gibi yağmıştır herkesin üzerine ve parçalanmış iç organlar güverteye yayılır. Bu korkunç manzara korsanlar üzerinde dehşet etkisi yaratmıştı (hepsi de bir dahaki attacklarına -2 ceza alır) gemiciler ise yardıma gelenlerin gücünü görünce moral kazandılar (hepsi de attack ve defanslarına 1 tur için +1’er aldılar)

Jones:
"Jones! Sana ihtiyacımız var!"

Hızla ilerler ve Gemici4'ün altı ile Gemici3'ün sağındaki kareye geçer. (2 Move Action,Korsan2'nin tehdit menziline girmeden Gemici4'ün solundan geçtim.)
Pelor'a dua ederek, Gemici4'e dokunur. ( Lay on Hands )
(Jones’in 1 healing surge harcandı) Gemici4 7 hit point iyileşti.
Action Point
Uzun kılıcıyla geniş bir daire çizerek, çevresindeki korsanlara saldırır. ( Valiant Strike )
Str+1vsAC attack(2):9 başarısız
Fakat iyi yapamamıştı bu hareketi paladin.

Kaddim:
Genç elemental, sırıtarak koşturmaya başlar.Deliler gibidir ama, bu bir savaşçının narasıdır. "Hoeeeeyt!" Ve en yüksek darbesini korsan 2'ye indirir Korsan 2'nin tam kuzeyinde duruyorum. Charge Attack, Chilling Blow Ve Korsan 4'ün bakışlarını kendine çeker. Aegis of Shielding
IntvsAC attack(1): Görünmez kaza!
Kaddim rakibinin üzerine charge yapıp atlamak için hız alırken, küpeştenin kenarına bastığında ayağı kayar ve bir anda kendini denizde bulur!

Kaptan Duma:
“Heeyo! Sağolun yabancılar, ya da dostlarım! Bu kraken alasıca korsanlara derslerini verelim!”
Tekrar turreti doldurup ateş eder.
DexvsAC attack(16):23 başarılı – Hit:2d8+3=2+3=5
Korsan6’yı yaraladı biraz.

Gemici2:
İki kare sola geriye çekilerek Korsan3’e crossbow atışı yapar.
DexvsAC attack(20): kritik vuruş! – Hit:8+3=11

Gemici3:
2 kare çapraz sol-yukarı çekilerek Korsan2’ye crossbow ile ateş eder.
DexvsAC attack(16):20 başarılı! – Hit:d8+3=3+3=6

Gemici4:
Kılıcıyla Korsan2’ye saldırısını yaparak sola 1 kare shift eder.
StrvsAC attack(14):18 başarılı – Hit:d8+3=1+3=4

Korsan1:
(Korsan6’ya hitaben) “Lan turretin başına geç, sancaktan ateş açeyolar!” Ve çantasından bir bomba daha çıkarır. Bunu Kalazhad’a sallıyor. Ve gemisinin arkasına doğru çekilir. (Cover:+5)
Alchemist’s Acid (level-6)vsRef attack(4):11 başarısız.
Savaşçının son anda çakilmesiyle, Asit bombası burnunun dibinden geçerek güvertede patlar. Cızır cızır.

Korsan2:
Banshee’ye sallar kılıcını ve 1 kare yukarı shift eder.
StrvsAC attack(19):20 başarılı – Hit:1d8+3=1+3=4

Korsan3:
Jones’e sallar silahını ve 1 kare sola shift eder. (gemicinin cesedine basıyor)
StrvsAC attack(2):3 başarısız

Korsan4:
Jones’e saldırır.
StrvsAC attack(14):15 başarısız

Korsan6:
Büyük korsan turretinin başına geçerek Meurich’i hedef alır.
Big-Turret DexvsAC attack(2):5 başarısız

Kaptan Borc:
Ã?nce bira geri çekildi (rahatça hız alabilecği bir pozisyona) “HIAAA!! HEPNİZİ DİLİM DİLİM DOğRAMAK şART OLDU!!” Koşarak gelir ve kocaman baltasını havaya kaldırmış bir şekilde havaya sıçrayarak (charge) Kalazhad’ın üzerine savurur! Staggering Blow
StrvsFort attack(2):13 başarısız
Ancak balta isabet etmeyince Kaptan Borc daha da hiddetlenmişti. “HIRR, şİMDİ GÃ?RÃ?RSÃ?N!!”
Action Point
Tekrar salladı iri baltasını Kalazhad’a. Inexorable Strike
StrvsAC attack(14):23 başarılı – Hit:3d12+5+3=12+8=20
Balta hatırı sayılır bir yara açmış, hatta Kalazhad’ın canının yarısını götürmüşse de, Kaptan Borc’un ettiği küfürler istediği gibi vuramadığını gösteriyordu!

Hit Points:
Banshee: 28-4=24
Meurich: 22
Orbis: 21-6=15
Kalazhad: 30-20= 10
Jones: 25
Kaddim: 31
.......
Kaptan Duma: 35
Gemici1: 30-12-11-10= -3 öldü
Gemici2: 30-12=18
Gemici3: 30-12=18