Resim Galerisi ve Türkçe Açıklamalar
-
Possessed
- Site Çizeri
Tamam Efla, şimdi ne yapıyoruzEfla wrote:Resim galerisi için gönüllü sormuştum en son. Sen ilgilenecek gibisin Possesed seni bu işte yetkili yapalım. Stedeki gelmiş geçmiş en iyi çizerlerden birisin bence ansiklopedi için çizeceğin şeyler gayet yeterli olacaktır inanıyorum.
----
Gözlerinizdeki ateş (göremesem bile) beni duygulandırdı arkadaşlar. Kullanıcılar için böyle bir uyanışın olmasını bekliyordum ama daha süresi olduğunu düşünüyordum zamanı gelmiş demek =)
Hepimizin içinde bir hareket potansiyeli var ama niyeyse o potansiyelin dizginlerini bırakmıyoruz.
Biraz durulduk galiba gene. Hazır hareketlenmişken tekrar durulmayalım. Hadi canlan FRPworld!
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
O zaman Jason Engle nin resimlerini yüklemekla başladım ben.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... s&album=95
Galeride albümü olan ama içinde resimleri olmayan kişilerin resimlerini toplayıp bana ulaştırabilirseniz bu şekilde ekleyebiliriz arkadaşlar. Hadi görelim çabaları galeriyi tekrar hayata geçiricez. Bu arada possesed resimlerini tekrar yollarsan güzel olur bakalım yorumlarını kurtarabilecke miyiz
Bu arada Lugtarias'a teşekkürler resimler o yollamıştı =)
Galeride albümü olan ama içinde resimleri olmayan kişilerin resimlerini toplayıp bana ulaştırabilirseniz bu şekilde ekleyebiliriz arkadaşlar. Hadi görelim çabaları galeriyi tekrar hayata geçiricez. Bu arada possesed resimlerini tekrar yollarsan güzel olur bakalım yorumlarını kurtarabilecke miyiz
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Güzelmiş resimler. Fantastik konulu çizimlere bakmak çok zevkli oluyor yahu.Efla wrote:O zaman Jason Engle nin resimlerini yüklemekla başladım ben.
.
-
Possessed
- Site Çizeri
Yaşasın! İşte FRPworld'ün uyanışı! Anka kuşu küllerinden doğuyorEfla wrote:O zaman Jason Engle nin resimlerini yüklemekla başladım ben.
Efla seni kutluyorum, beni çok sevindirdin. Tebrikler!
Lugtarias, ayrıca sana da teşekkür ediyorum.
Efla, şimdi galerideki eksik resimlerimi toparlayıp sana postalayacağım. Maalesef son zamanlarda hiç fantastik çizim yapmadım
Ama galeride olmayan çok sevdiğim bir çalışmam var, ekstradan onu gönderiyorum, eklersin
Asıl sana teşekkürler Possesed. Eklediğim resimler benim çalışmam değil ne de olsa site için toplayıp koyuyorum ben. Görevim yani biyerde =)
Kıvılcım sanırım zamanında çakıldı. Frpworld anka kuşu benzetmesini özelikle yönetim bölümünde ben de çokça kullanıyorum. Hatta bu başlıkta bile yazmış olabilirim.
İlgilenen herkese teşekkürler. Duygulandırdınız beni
Kıvılcım sanırım zamanında çakıldı. Frpworld anka kuşu benzetmesini özelikle yönetim bölümünde ben de çokça kullanıyorum. Hatta bu başlıkta bile yazmış olabilirim.
İlgilenen herkese teşekkürler. Duygulandırdınız beni
Biraz deveye hendek atlatmam gerekti. Biraz sistemi kandırmam gerekti...
Ama dosya isimlerini veritabanından okuyup ufaltılmış resimleri de yalancı bir albüm oluşturarak elde edip dosya isimlerini bidaha düzenleme gibi bir işlemden sonra Possesed'in galerisini tamamen kurtarmayı başardım. Yani eskiden yapılan yorumları kaybetmemize gerek kalmadı.
En çok yorum yapılan ve oy alan çizer olduğu için kıyamadım yorumlara. Bütün albümler için aynı çabayı gösterebilmem mümkün olmasa da Possesed'in oluşturduğu kıvılcımdan dolayı ve önceden paylaştığı reismlerden dolayı bu kadarcık bir kıyağı hak ettiğini düşündüm
İşte karşınızda eski resimleri ve yeni eklenen iki resmiyle Kendisinin galerisi:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... s&album=56
Ama dosya isimlerini veritabanından okuyup ufaltılmış resimleri de yalancı bir albüm oluşturarak elde edip dosya isimlerini bidaha düzenleme gibi bir işlemden sonra Possesed'in galerisini tamamen kurtarmayı başardım. Yani eskiden yapılan yorumları kaybetmemize gerek kalmadı.
En çok yorum yapılan ve oy alan çizer olduğu için kıyamadım yorumlara. Bütün albümler için aynı çabayı gösterebilmem mümkün olmasa da Possesed'in oluşturduğu kıvılcımdan dolayı ve önceden paylaştığı reismlerden dolayı bu kadarcık bir kıyağı hak ettiğini düşündüm
İşte karşınızda eski resimleri ve yeni eklenen iki resmiyle Kendisinin galerisi:
Güzel olmuş, ellerine sağlık. Özellikle hatun resimlerini iyi çiziyor Possesed. Ama sadece 8 tane gördüm ben bu bölümde? En son çizdiği genasi resimleri bile yok aralarında. Yoksa teknik bir sebepten dolayı mı göremiyorum diğer resimleri?Efla wrote:En çok yorum yapılan ve oy alan çizer olduğu için kıyamadım yorumlara. Bütün albümler için aynı çabayı gösterebilmem mümkün olmasa da Possesed'in oluşturduğu kıvılcımdan dolayı ve önceden paylaştığı reismlerden dolayı bu kadarcık bir kıyağı hak ettiğini düşündüm
.
-
Possessed
- Site Çizeri
Teşekkürler Efla! Çok kıyak olmuş, çok sağ ol 
Diğer arkadaşlardan da ellerindekileri göndermelerini bekliyoruz.
şöyle açıklayayım, uzuuuun zamandır fantastik çizim yapmıyorum. Hatta bir ara frpworld'ü de bıraktım, frp'den de uzaklaştım. En son sana şu water genasileri yaptım, o zaman Efla'ya göndereyim onu da.
O anda neyle ilgileniyorsam genelde onu çizerim, ilham öyle gelir bana. Biraz frpworld'de takılırsam herhalde fantastik bir ilham gelecektir
Diğer arkadaşlardan da ellerindekileri göndermelerini bekliyoruz.
Teşekkür ederim.dwaxer wrote:Güzel olmuş, ellerine sağlık. Özellikle hatun resimlerini iyi çiziyor Possesed. Ama sadece 8 tane gördüm ben bu bölümde? En son çizdiği genasi resimleri bile yok aralarında. Yoksa teknik bir sebepten dolayı mı göremiyorum diğer resimleri?
.
şöyle açıklayayım, uzuuuun zamandır fantastik çizim yapmıyorum. Hatta bir ara frpworld'ü de bıraktım, frp'den de uzaklaştım. En son sana şu water genasileri yaptım, o zaman Efla'ya göndereyim onu da.
O anda neyle ilgileniyorsam genelde onu çizerim, ilham öyle gelir bana. Biraz frpworld'de takılırsam herhalde fantastik bir ilham gelecektir
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı