Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
Galiba bizi kandırmalarından korktu.Güzel hamle benceQuarion wrote:İllyra korsan 2 ye intimidate yapmışta zaten korsan 2 teslim olmamışmıydı?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Edmond, orası derin bi kerem! Ama önemli değil water-soul olduğun için denizin altında nefes alabiliyorsun. Neyse buldun kılıcını ama her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin.
Fakat beni hayal kırıklığına uğratan senin oynattığın karakterin özelliğini bilmemen, ya da bilsen de özümsememen oldu. Swordmage oynatıyorsun, onların "swordbond" özelliği yok muydu? Kılıcı uzakta bile olsa anında mistik yolla kılıçlarını ellerine çağırmıyorlar mıydı? Kılıç elinden gittikten sonraki tur "kılıcımı mistik olarak çağırıyorum ve korsana saldırıyorum!" diye bir RP yapsaydın 50 exp kazandırabilirdin grubuna.
Bu arada arkadaşlar encounter için 100, kaptan canlı kurtulduğu için 100 ve canlı kurtulan gemici başına 50'şer exp ödül kazandınız yani toplam 350, bir şey de yapmadınız yani ha
Burada bir iki şey daha yapabilirsiniz. (?) Ama gitmeye karar verince bana söyleyin. İster Korsan gemisini alıp yola devam edersiniz (tavsiye ederim böyle fırsat kaçmaz, bedevaya gemi!) isterseniz yaya devam edersiniz.
Eğer deniz yolunu seçerseniz: Gemiyi düzgün götürmek için Nature, History, Endurance, Perception skillerini kullanabileceğiniz bir skill challenge düzenlerim. DC:15 olmak üzere 8başarı/4başarısızlık
.
Edmond, orası derin bi kerem! Ama önemli değil water-soul olduğun için denizin altında nefes alabiliyorsun. Neyse buldun kılıcını ama her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin.
Fakat beni hayal kırıklığına uğratan senin oynattığın karakterin özelliğini bilmemen, ya da bilsen de özümsememen oldu. Swordmage oynatıyorsun, onların "swordbond" özelliği yok muydu? Kılıcı uzakta bile olsa anında mistik yolla kılıçlarını ellerine çağırmıyorlar mıydı? Kılıç elinden gittikten sonraki tur "kılıcımı mistik olarak çağırıyorum ve korsana saldırıyorum!" diye bir RP yapsaydın 50 exp kazandırabilirdin grubuna.
Bu arada arkadaşlar encounter için 100, kaptan canlı kurtulduğu için 100 ve canlı kurtulan gemici başına 50'şer exp ödül kazandınız yani toplam 350, bir şey de yapmadınız yani ha
Burada bir iki şey daha yapabilirsiniz. (?) Ama gitmeye karar verince bana söyleyin. İster Korsan gemisini alıp yola devam edersiniz (tavsiye ederim böyle fırsat kaçmaz, bedevaya gemi!) isterseniz yaya devam edersiniz.
Eğer deniz yolunu seçerseniz: Gemiyi düzgün götürmek için Nature, History, Endurance, Perception skillerini kullanabileceğiniz bir skill challenge düzenlerim. DC:15 olmak üzere 8başarı/4başarısızlık
.
Last edited by dwaxer on Sun Dec 07, 2008 7:55 am, edited 2 times in total.
NAYIRR
İnanmıyorum ya, sen böyle deyince tekrar baktım, ben 1 saat tamir etme süresi zannediyordum onu, ingilizcem kıt olunca
Of ya! Lanet olsun çok sinir oldum, hâlbuki çağırma da varmış :S
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Gemiyi kullanırken, sağa sola sallandığınızda eşyalar ne tarafa devrilir, rüzgar nerden eserse yelkenler dolanır, fıçıları bağlamazsan yalpada başına bela olur mu gibi milyonlarca etrafını görme ve detayları farketme, hissetme, kavrayış gibi işlere yarıyor. Ben denizde çalıştığım için biliyorum. Ã?rneğin bir sandık gördün. Yanından geçip gidebilirsin ama içinden bir ses sana şunu diyebilir: "ya şu sandığı bir köşeye sıkıştırayım, deniz sertleşirse sağa sola çarpar, ne olur ne olmaz!" Yani daha tehlike oluşmadan sezinlemek. gibi...Quarion wrote:İnsight'ın ne gibi yararı dokuncak ?