Ocakbaşı Almanağı 2008
Ocakbaşı Almanağı 2008
Daha zaman var ama şimdiden başlığı açmam sanırım daha iyi olacak arkadaşlar... Geçen sene buralarda olanlar biliyordur zaten. 2007 yılında yazılmış ocakbaşı eserlerini bir araya toplama çalışması yapmıştım. Sonuçta ortaya çıkan almanağa şu adresten göz atabilirsiniz.
http://frpworld.com/modules.php?name=Do ... oad&cid=29
Bu sene yeniden bu defa 2008 almanağı hazırlamayı düşünüyorum ocak ayında... Tabii bu işi yapabilirim diyen arkadaş olursa ona sonuna kadar yardımcı olurum. Bana yardımcı olacak arkadaşlar da ayrıca beni çok mutlu eder.
Arkadaşlar muhtemelen ocak ayının başında ocakbaşının her hangi bir yerinde bir esere katkı sağlamış herkesin ismini yazacağım. Sonra da her hangi bir nedenle her hangi bir yazısının yayınlanmasını istemeyenin olup olmadığını soracağım...
Ancak bazı genel noktaları şimdiden yazayım...
Geçen senenin almanağına 2007 yılının aralık ayında biten öyküleri ocak ayında devam edebileceklerini düşünerek koymamıştım. Bu sene de çalışmaya ocak ayında başlacağım ve son bir ay yani aralıkta biten öyküleri koymayacağım almanağa ocakta da devam edebilirler diye düşünerek.
Geçen seneye ek olarak yeni bir bölüm olacak sanırım.... Ortak Ã?yküler bölümü... Buraya güzel bir resim de düşünmek lazım...
Arkadaşlar ilk almanağı inceleyip biçimsel olarak önerileri olanlar da önerilerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
http://frpworld.com/modules.php?name=Do ... oad&cid=29
Bu sene yeniden bu defa 2008 almanağı hazırlamayı düşünüyorum ocak ayında... Tabii bu işi yapabilirim diyen arkadaş olursa ona sonuna kadar yardımcı olurum. Bana yardımcı olacak arkadaşlar da ayrıca beni çok mutlu eder.
Arkadaşlar muhtemelen ocak ayının başında ocakbaşının her hangi bir yerinde bir esere katkı sağlamış herkesin ismini yazacağım. Sonra da her hangi bir nedenle her hangi bir yazısının yayınlanmasını istemeyenin olup olmadığını soracağım...
Ancak bazı genel noktaları şimdiden yazayım...
Geçen senenin almanağına 2007 yılının aralık ayında biten öyküleri ocak ayında devam edebileceklerini düşünerek koymamıştım. Bu sene de çalışmaya ocak ayında başlacağım ve son bir ay yani aralıkta biten öyküleri koymayacağım almanağa ocakta da devam edebilirler diye düşünerek.
Geçen seneye ek olarak yeni bir bölüm olacak sanırım.... Ortak Ã?yküler bölümü... Buraya güzel bir resim de düşünmek lazım...
Arkadaşlar ilk almanağı inceleyip biçimsel olarak önerileri olanlar da önerilerini paylaşırlarsa çok mutlu olurum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Possessed
- Site Çizeri
Ben geçen yılkiyle ilgilenmedim. şimdi indirip açtım da, çok güzel bir çalışma olmuş. Sitedeki bütün öyküler kategorize edilerek yerleştirilmiş. Çok faydalı bir kaynak. Herkesin bakmasını öneriyorum bu kaynağa. Bu yıl da hazırlanmalı böyle bir almanak.
Ortak Ã?yküler dediğin nedir Firble?
Ortak Ã?yküler dediğin nedir Firble?
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ortak öykülere resim deyince aklıma direk şu geldi: http://dragonlance.vanhardeveld.com/lance61x.gif
Tabii ki aramızdan birisinin çizmesi çok daha iyi olacaktır.
Possessed, ocakbaşı başlığı altında bir kaç hikaye var böyle. Hep birlikte toplanıp bir hikayeyi yazıyorduk. Herkes kendi karakterini ve abartılı olmayacak biçimde etrafta olan biteni kontrol ediyordu. Bir nevi FRP oynuyorduk, ama DM'siz ve zarsız yapıyorduk bunu.
Tabii ki aramızdan birisinin çizmesi çok daha iyi olacaktır.
Possessed, ocakbaşı başlığı altında bir kaç hikaye var böyle. Hep birlikte toplanıp bir hikayeyi yazıyorduk. Herkes kendi karakterini ve abartılı olmayacak biçimde etrafta olan biteni kontrol ediyordu. Bir nevi FRP oynuyorduk, ama DM'siz ve zarsız yapıyorduk bunu.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bunlar fena değil tabii ama üstteki yazıyı silmek gerekiyor. Yine de bizim kendi resimlerimiz olursa çok iyi olur.
Illyra ve Possesed desteğiniz tabii çok faydalı olur.
Illyra ve Possesed desteğiniz tabii çok faydalı olur.
HARBE GİDEN
İyi o zama Catboy Yeşeren Umutlar senin... İstersen tüm ortak öyküleri vereyim diyeceğim ama çok mu ağır olur... Eğer yapacaksan senden ricam her ortak öyküye az ya da çok katkı sağlamış herkesin ismini de yazabilirsen çok iyi olur. Gerçi onları ben de toplayabilirim.
HARBE GİDEN