Arcana Detect Magic Check: Winter gruptaki -Darthu hariç- bütün herkesteki büyülü eşyaların tılsımından başka bir büyülü etki ya da alan görmedi bu noktada. (not:Detect magic 5 kare çevresindeki magic etkilerini hissedebilir)
"Bu örümceklerin aptal olduklarını düşünürsek sol taraftan gidelim." dedi. Hiç düşünmek istemediği bir seçeneği belirtti. "Eğer akıllılarsa örümcek ağının ordan gidebiliriz. şaşırtmaca yapıyor olabilirler. Sonuçta böyle ağ ören örümcek de hiç görmedim. Lanet olasıca her şey olabilir!". Paranoyaklaştığını farketti. Gözlerini bir iki saniyeleğini kapadı sonra yeniden açtı. Bir şey söylemedi.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Akmenos Darthu ya hak verircesine arkasına baktı ve kafasını salladı. Ona göre de sol taraftan gitmeleri mantıklıydı.Nedense içinde kötü bir his vardı. Ne yapacağını bilemiyordu artık. Sol taraftan gitmeye kara vermişlerdi ve ağır ağır adımlarla ilerledi.
Kırmızı gözlerini, herkesin üzerinde gezdirdi. Büyücü ile kendisi gruptaki en fiziki olarak zayıf kişilerdi. Ondan karar vermesini bekliyorlardı.
" Neden inlerine davetsiz şekilde girelim? Savaşıcaksak tam burası açıkta durmaktan daha iyidir. Akmenos onları buraya kadar getirir. "
Pislik ağlara baktı. Elini kaldırdı ve cehennem alevlerini oluşturdu.
" Açık alanda büyücü ile ben riske gireriz. Biz uzaktan büyü yapıyoruz. Pekala, anlaştık mı? "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
akmenos tehlikenin kokusunu iliklerinde hissetmişti. Gelen teklif savaştı. Biraz düşündükten sonra. Başını sallayarak hak verdi.
'' Eğer örümceklerle karşılaşırsak onları buraya kadar getirebilirim. Bundan sonrada iş size düşüyor. Bizde yardımcı olucaz ama işin büyük kısmı size ait'' dedi.
Diğerlerinin birşeyler sylemesinin bekler gibi onalra baktı
"Yapma lütfen, hızlı olabilirsin, fakat örümceklerden kaçabilecek kadar değil, hele hele ağların ortasından hiç kaçamazsın."
Durakladı.
"Hope haklı, bir savaş düzeni belirleyelim.Bu yaratıkların arkamızdan gelme ihtimali yüksek, büyük ihtimalle hangisine girersek girelim, diğerinden çıkıp peşimize düşecekler, ve önümüzde de olacak mutlaka.Haliyle kuşatılacağız.Ona göre bir düzen belirleyelim.Bu yaratıklar görmediklerini de algılayabilirler."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
"Peki meşale ne olacak? Ã?rümcekler ağlarını üstümüze kustuğunda sakarlık sonucu alev o ağlara deyebilir. Sonra karanlığı aydınlatan bizler oluruz." dedi.
"Burasının doğru yol olduğunu pek sanmıyorum. Hapishanedeki heriflerden daha zor olucak. O zaman elimizde silah yoktu şimdi var. Ama yinede elimizde silah yokmuş gibi ortada kalabiliriz!". Evet karar verdi. Ã?rümceklerden gerçekten tiksiniyordu!
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Akmenos arkasına tedirgin bir şekilde etrafına göz gezdirdi en ufak bir kıpırtı veya ses yoktu. Anlaşılan etraf temizdi. Arkasına döndü ve arkadaşlarına kısık sesle:
'' Gelin. Burası temiz''
dedi. Arkdaşlarına tekrar dönerek:
'' Biraz daha sessiz olun''
dedi. Arkdaşları yavaş yavaş yanına gelirken beklemkten başka çaresi yoktu.