Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Initiative'e göre uygun olmadı benimki sonradan gördüm :roll:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya ben once ki turda positioning strike kullandım ama kare ilerletmeyi yazmayı unuttum aynı şeyi tekrar yapabilirmiyim yani tekrar positioning strke kullanma mümkün mü?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:Ya ben once ki turda positioning strike kullandım ama kare ilerletmeyi yazmayı unuttum aynı şeyi tekrar yapabilirmiyim yani tekrar positioning strke kullanma mümkün mü?
positioning strke bir encounter power yani her dövüşte sadece bir kere kullanabilirsin. Bu örümceklerle olan dövüşünüz bitene kadar bir daha kullanamayacaksın yani. Daily powerini de harcadın; artık sadece at-will powerlerini kullanabilirsin.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

tamam anladım onları kullanırım.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Deft Strike kullanırken iki kare geriye gidip oradanda vurabilirmiyim.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Bence sen genellikle Sly Flourish kullan. Charisma modif. + dex modif. eklendiği için daha yüksek hasar verirsin.Tabi yinede sen bilirsin.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Haklsın onu biliyorumda. Bir şey sormuştum.

Dest Strike

iki kare geriden de vurabiliyormuyuz yoksa direk dibinden mi vurmamız gerekiyor Dest Strikeda da. Hani iki kare ilerleyebilirsiniz diyorya ondan bir soruyum dedim.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ã?nce vurup sonra ilerlesen :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Pardon gücü yanlış anlamışım.

şöyle abi, mesela düşman senden iki kare uzakta, önce iki kare yaklaşıp, sonra vurabiliyorsun.Fakat zaten bir Standart, bir Move action'un olduğu için, güç şöyle işe yarıyor:

Eğer düşman senden 8 kare uzakta ise, önce 6 kare Move Action yaparsın, sonra saldırın ile iki kare daha da yaklaşırsın.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Tamam anladım sağol.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:Haklsın onu biliyorumda. Bir şey sormuştum. Dest Strike
iki kare geriden de vurabiliyormuyuz yoksa direk dibinden mi vurmamız gerekiyor Dest Strikeda da. Hani iki kare ilerleyebilirsiniz diyorya ondan bir soruyum dedim.
İster 2 kare geriden vurursun fırlatma bıçağını fırlatırsın, istersen dibinden vurursun, yakından saldırırsın. Bu powerin özelliği vuruşunu yapmadan evvel 2 kare hareket edebilmen. Ã?rneğin 2 kare yaklaşıp düşmanına vuruş yaptın, ardından shift kullanıp uzaklaşabilirsin mesela ya da Edmond'un dediği gibi hızın 6 olduğu hâlde, 7-8 kare ötedeki düşmana melee saldırı yapma imkanın da var. Ama bu power ranged attack olarak da kullanılabiliyor. Ã?rneğin saklandığın yerden çıkıp okunu atarsın sonra move action ile tekrar geri saklanabilirsin.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Sağol tamam. Ben örümceklerin dibinde olduğum için acaba iki kare geri gidip dagger alrdan birini fırlatsammı diye düşündüm. Ama sonradan yanlışlık olmaması için direk vurdum. :D Bundan sonra bunlarda aklımda olur daha iyi vuruşlar yapabilirim bu sayede.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:Sağol tamam. Ben örümceklerin dibinde olduğum için acaba iki kare geri gidip dagger alrdan birini fırlatsammı diye düşündüm. Ama sonradan yanlışlık olmaması için direk vurdum. :D Bundan sonra bunlarda aklımda olur daha iyi vuruşlar yapabilirim bu sayede.
Senin daggerlerden biri magic biliyorsun değil mi? Onu fırlatmıyorsun, kaybolur maybolur diye (ama sen bilirsin tabii) ayrıca 3 adet fırlatma daggerin var. Dagger zaten hem fırlatılıyor hem yakından vuruluyor.

Fakat sen yanlış yaptın Aegron; Spider1 orada “stun” olmuştu yani donup kalmıştı; bu ne demek; ona karşı combat advantage'ın var demek! Yani "sneak attack" yapıp +2d6 fazladan hasar verebilirsin demek. Hemen dibinde magic daggerinle Flourish attack yapman lazımdı ki darbe çok daha büyük olsun. şimdi sen hareket ettin ve çürük zemine bastın! bakalım çukura düşmeden refleksinle kurtulabilecek misin? (gerçi senin refleksin yüksektir) Evet, tıpkı Hope’un kendini zor kurtardığı çukurlardan birinin yanında duruyordun ne zamandır. DC:20 perception gereken tuzakları göremediniz, üst üste 3 checkte de. Yine de sizi melekler koruyor; örümceğin biri 1 atmasaydı ölebilirdiniz. (gerçi henüz kurtulmuş sayılmazsınız)

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Biliyorsun ilk rp em(doğru oldu mu? :D) msnde yapıyoruz ama burada ilk defa olduğu için biraz hatalarım olması normal. İnsallah kurtuluruz.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:Biliyorsun ilk rp em(doğru oldu mu? :D) msnde yapıyoruz ama burada ilk defa olduğu için biraz hatalarım olması normal. İnsallah kurtuluruz.

Tabii ben de tecrüben artsın diye yapıyorum bu yorumları. :-P Mesela second wind yapman lazımdı aslında senin. Tamam daily powerin tutsaydı örümceğe baya bir hasar verecektin ama hit pointleri takip ediyor musun, üstelik zehirlenmiştin, her turda 5 ongoing poison dmg alıyordun bilmem farkında mısın bunların? Ölürsen %99 iddiaya varım ki seni orada bırakırlar. Ama üzülme seni başka bir karakterle yine sokarız oyuna. :-P
Post Reply