Farop Town .Herkes Katılabilir!..Yorumlar ve geyikler

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Farop Town .Herkes Katılabilir!..Yorumlar ve geyikler

Post by dwaxer »

Farop Town

Image

Arkadaşlar yorumlarınızı bu başlık altına yapabilirsiniz.

Oyun "İndirgenmiş D&D" sistemine göre oynanacak. http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=7846 Yani teknik ayrıntılara fazla takmadan DMlerin içgüdüleriyle şekillenecek daha çok.

DM(ler!) dedim evet. şöyle aslında naçizane şimdilik ben DM'lik yapmaya çalışacağım ama oyunda herkes kendi bölgesinide DM olacak. Mesela bir arkadaşımız demirci rolündeyse demirci dükkanındaki olayların gidişatına (zarlara, NPClerin davranışlarına) o karar verecek. (Ancak bütün exp ödüllerini ben dağıtıyorum sonuçta)

Oyunda oyuncu sayısı limiti yok! Herkes davetlidir, daha çok geyik bir oyun olmasını amaçlıyorum, bol bol geyik yapılsın, vs. Ama burada da para kazanma, ufak tefek questler olacak.

Kasabanın çevre arazi haritasını da yakında koyarım, bir de karakter kağıtlarınızı ayrı bir başlığa koyacağız. Ayrıca kasaba haritası değiştikçe güncellenecektir! (ama buradaki değil oyun ekranındaki harita güncellenecek)

Evet, istekliler bana kasabada hangi mevkide olmayı arzu ettişklerini bildirsin. Bakalım kasabanın nüfusunu arttırabilecek miyiz?

Ã?rnek meslekler:
Ã?iftçi, değirmenci, oduncu, muhafız asker, han'da garson ya da bodyguard, marketçi, ahırcı(seyis), demirci, vali yardımcısı memur, kasaba bahçevanı, kasap, postacı kurye, çalgıcı ozan, rahip şifacı, öğretmen, falcı, keşiş...

.
Last edited by dwaxer on Tue Dec 23, 2008 4:39 pm, edited 7 times in total.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Hancı ben olmak istiyorum.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:Hancı ben olmak istiyorum.
Hancılık çok komplike bir iş; Daha tek tabanca takılabileceğin bir rol istemez misin? Demirci, değirmenci, avcı, muhafız asker, oduncu, vs gibi.

Bu arada ben karakterimi level-8 hazırladım ama sizler level-1 hazırlayın, bana bakmayın :-P ben level kazanmaya uğraşmayacağım için böyle oldu. Heh heh. :mrgreen:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

O zaman ben avcı olmak istiyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:O zaman ben avcı olmak istiyorum.
:D Sana yakıştı. Karakterini hazırla. Sana kasabanın kuzeyindeki ağaçlık bölgede bir avcı kulübesi yapalım mı?
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Fena olmaz cidden yapabilirsen :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bu arada karakterlerde At-will felan olmayacak mı?
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hmm ben de girsem. Ama seçemedim karakteri hancı kapılmış bile frpworldün en meşur hancısıydım ben zamanında :D şaka yapmıyorum.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Efla wrote:Hmm ben de girsem. Ama seçemedim karakteri hancı kapılmış bile frpworldün en meşur hancısıydım ben zamanında :D şaka yapmıyorum.
Ben hancılıktan avcılığa terfi ettim hancı sen ol istiyorsan efla :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aaa yeterince dikkatli değilim. Mesajları kimin attığına tam dikkat etmemişim bir avcı bir hancı var zannettim.

O zaman hancıyı da ben alayım =)
Hancının ismi de Lemmak olacak. Hatırlayan var mıdır bilmem.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

aegron17 wrote:Bu arada karakterlerde At-will felan olmayacak mı?
Yok bu 4.Edition oyunu değil, daha çok tiyatro. Uzun uzuuun combatlar olmaz bunda. Sen bir avcı olduğundan karakterini bir avcı gibi hazırlamalısın. Ã?yle savaşçı, paladin gibi sınıflar yok. Ama seninki biraz ranger sınıfına yakın olur herhalde; okçuluk, gözlemcilik, tuzak hazırlama, Bilgi-Doğa gibi yetenekleri alman lazım.

Efla sana Hancı ya da Vali pozisyonunu ayırmıştım zaten. :-P

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Tamam haklısın bunları göz önünde bulundurayım
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Yok wallaha burada da vali olamazdım. Zaten catboy da hikayede beni yönetici yapmış. Benim açımdan sevindirici tabii bu durum.

Validir yöneticidir admindir biraz da farklı ekilde sahaya çıkmak lazım bence. Ayrıca bence akıllı bi hancının şehirde validen daha bile çok sözü geçebilir. :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Efla wrote:Yok wallaha burada da vali olamazdım. Zaten catboy da hikayede beni yönetici yapmış. Benim açımdan sevindirici tabii bu durum.

Validir yöneticidir admindir biraz da farklı ekilde sahaya çıkmak lazım bence. Ayrıca bence akıllı bi hancının şehirde validen daha bile çok sözü geçebilir. :D
Haklısın ama hancı olmak ağır bir yük. Ama ne de olsa makarasına yapılmış bir oyun. Komik olacağa benziyor.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Hancılığın yükü gerçekten de ağır! Hatta en ağır yük hancının. Efla sen farkındasın değil mi; handa geçen bütün olayların DM'i sen olacaksın! :schemes:

Ben kasaba genelinde, (dışarda ve henüz oyuncularla doldurulmamış mekanlarda) ve tabii iksirci'de oyun yöneteceğim ama oyuncular kendi mekanlarında çok aykırı ve mantıksız şeyler yaparsa müdahale hakkım var.

.