Farop Town .Herkes Katılabilir!..Yorumlar ve geyikler
İngilzcesi Fist ama gerisini bilmiyorumQuarion wrote:Ben bişi soracam eşyalara abartılı olmamak üzere istediğimizi ekleyebilirmiyiz? Birde bodyguardların ellerine taktıkları demirden bi alet vardı yumruk atınca yarsın diyeneydi onun adı ?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Quarion wrote:Ben bişi soracam eşyalara abartılı olmamak üzere istediğimizi ekleyebilirmiyiz? Birde bodyguardların ellerine taktıkları demirden bi alet vardı yumruk atınca yarsın diyeneydi onun adı ?
Korktum yahu, sen müşterinin çenesini mi kırcan yoksa?
Eşya abartılı, magic filan olmadıktan sonra alabilirsin tabii ki; ayrıca herkesin başlangıç olarak 3-5 altın parası olsun.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hayır ilk seferinde: 2*12=24 olacakQuarion wrote:Ya HP her level atlandığında 4 artıyor ya 1. level da eklicezmi 4. Ã?rneğin;
Con=12 =12.2=24 eder +4 verecekmiyiz? Verirsek 28 ediyor.
Level atladığında ise (yalnız level atlamak bu oyunda çok uzun sürebilir; level atlamak amaçlı oynamayın oyunu) neyse ama eğer level atlayacak kadar exp birikir ve atlarsan Con modifierin ile +4 topluyorsun; yani senin örneğinde Con:12 olduğuna göre modifieri: 1'dir yani 1+4=5 level atlamalarında 5 eklersin
1.levelde 24
2.levelde 29
3.levelde 34 ... gibi.
.
Yok eşyalar haricinde 2-3 gp ya da 20-30 sp diyeyim sp ve cp kullanmaya alışalım, serüvenciler gibi bol keseden altın harcamayalım.Quarion wrote:2-3 gp ile deri zırh falan alabilcez mi ?
Deri zırhın, elbiselerin, eşyaların, vs olacak tabii, evin bile olacak.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Evet en azından nelere sahip olduğumuzu yazsan dwaxerQuarion wrote:Benim meslek skilli almama gerek yok heralde?
Evimizi, giysilerimizi yani senin verdiğin şeyleri karakter kağıdına yazcakmıyız? Yazacaksak sen başlıngıçta nelerimiz olduğunu söyle ona göre yazalım.Yazmıyacaksak sadece zırh, şapka, gözlük, kılıç, vs. şeyleri yazalım.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Murwinduck
- Kullanıcı

-
Murwinduck
- Kullanıcı