Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
Quarion wrote:History nasıl işe yarıyor?
Onu knowledge gibi düşünüyoruz. Yani eskiden öğrendiğin denizcilik bilgileri, harita kullanma, alet kullanarak yön bulma, mevki tespit etme gibi. Ya da aklına başka bir şey gelirse mantıklı olamak koşuluyla başka skilleri de katabilirsin işin içine. Ã?rneğin; Acrobatics skillimi kullanıyorum, yelken direğine çıkıyorum, dengemi koruyarak düğüm atıyorum, yırtıkları dikiyorum gibi..
-
Mark
- Kullanıcı

Dwaxer, 5 gp verdiğim rp yi siler misin. Vermekten vazgeçtim.
Quarion, ben ve murwinduck ticaret loncasından, pazarda malları satmak için her ne belge gerekiyorsa, onları almak için gidiyoruz. Konuşmayı, quarion sen yap ok. Senin diplomasin iyi. insight'ını da kullanırsın. Murwinduck, paralarımız çalınırsa keselerden birini sana, bir de banshee'ye verdim. 5 kese paramız vardı. Dwaxer kaç para kalmıştı, o kesede. 2 Standart advantage almıştık, yoksa 3 müydü?
Murwinduck, gözlerini dört aç. Perception bende yok. Bu kent nasıl bilmiyoruz.
Quarion, ben ve murwinduck ticaret loncasından, pazarda malları satmak için her ne belge gerekiyorsa, onları almak için gidiyoruz. Konuşmayı, quarion sen yap ok. Senin diplomasin iyi. insight'ını da kullanırsın. Murwinduck, paralarımız çalınırsa keselerden birini sana, bir de banshee'ye verdim. 5 kese paramız vardı. Dwaxer kaç para kalmıştı, o kesede. 2 Standart advantage almıştık, yoksa 3 müydü?
Murwinduck, gözlerini dört aç. Perception bende yok. Bu kent nasıl bilmiyoruz.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark 5 gp daha verdin artık ama böylesi daha iyi liman sizin gemiye muhafız koyup gemiyi koruyacak böylece grubunuz dağılmaz. şehirde birbirinizden ayrılmayın, mazallah tanımadığınız yerde başınız belaya girmesin.
Ayrıca oynadım vazgeçtim sil olmuyor maalesef Mark (ençok da sen yapıyorsun bunu) ama oyun içinde cayabilirsin paramı geri ver diyebilirsin adama; neticede size bir hizmet satıyor adam da. şimdi sizin gruba benzer bir teklif gelse, tanımadığınız birinin malını 1 gün korumak için kaç para istersiniz?
Neyse dediğim gibi oynadıktan sonra pişman olmak yok.
Haa, o liman görevlisi size Hipos'un haritasını verecek.
.
Ayrıca oynadım vazgeçtim sil olmuyor maalesef Mark (ençok da sen yapıyorsun bunu) ama oyun içinde cayabilirsin paramı geri ver diyebilirsin adama; neticede size bir hizmet satıyor adam da. şimdi sizin gruba benzer bir teklif gelse, tanımadığınız birinin malını 1 gün korumak için kaç para istersiniz?
Neyse dediğim gibi oynadıktan sonra pişman olmak yok.
Haa, o liman görevlisi size Hipos'un haritasını verecek.
.