ISLANDA ..... MACERA!!

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:" Biz fisnot karşılaşması için gelmiştik. Ne zaman olur bilmiyoruz. "
Belgeleri kontrol ettikten sonra, gereken parayı çıkarıp verir.
" Geminin güvenliği de, ödemeye dahil mi? "
10 gp veriyorum.
"Hayır; gemiyi başıboş bırakacaksanız, günde 5 gp daha verirseniz liman muhafızlarınca korunabilir," der liman sorumlusu.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Suratım asılıyor. Beş gp daha uzatıyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kan emen rıhtım görevlisinin, duyma menzilinden çıkınca:
" Burada kalmamız düşündüğümüzden masraflı olacağa benziyor. " Gülümsedi.
" Banshee, gemi senin sorumluluğunda. " Para keselerinden birini savaş partnerine uzatır.
" Gemideki malları satabiliriz. Orbis, Meurich ve ben ticaret loncasına gidiyoruz. Sonra geldiğimizi duyururuz. "
Para kesesinden biri de, meurich'e verir.
---------------
Büyücü sol tarafında kalacak şekilde ilerlemeye başlar. Sorun çıkarsa, kılıcını hızlıca çekecektir.
" Orbis, diplomasinin işe yarayacağını düşünüyorum."
Meurich'in perception yapmasını istiyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Banhsee para kesesini alarak belindeki kemere sağlamca sıkıştırdı. Ardından görevliye döndü ve kollarını önüne birleştirdi, suratındaki ifade pek hoş değildi.

"Sen buraları biliyorsundur. Neden malları taşımam için bir kaç hamal çağırmıyorsun? Böylece bende gemimde bekleyebilirim. Hamalların ücreti adil olarak ödenecek."

Cebinden çıkarttığı bir altını adamın cebine rüşvet olarak koydu ve gemiye yürümeye başladı.

"Acele edersen sevinirim. Kim benlen gemide kalmak ister?"
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

"Kalazhad'da bizimle gelmeli burdaki kestirme yolları biliyorsa o biliyordur.Başka türlü bulmamız daha zorlaşır ve hatırlatırım valiye gitmemiz gerekiyor.Konuşmak gerekirse konuşmaları bana bırakın."

Kalazhad'da Streetwise var hep streetwise yapar
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Liman görevlisi kasabanın krokisini bizimkilere uzatır. “Buyrun bu kroki sizin yolunuzu daha kolay bulmanıza yardımcı olacaktır. Bu arada iki mufafız ve bir gemici liman görevlisinin işaretiyle gemiye yanaşır. Liman görevlisi Banshee’ye gülümseyerek, “hanımefendi istediğiniz şekilde, yüklerinizi taşımak için hamallar ayarlanacak, bu muhafızlar da geminizin başına bir şey gelmesin diye burada bekleyecekler,” der. “Tabii siz yine de para mücevher filan bırakmayın gemide ama merak etmeyin liman muhafızlarının koruduğu gemiye kimse girmeye cesaret edemez!”

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kaddim Kai, eli kılıcının kabzasında, şehir sokaklarına aşina olmadığını belli edercesine bir korku ile diğerlerinin peşine takıldı ve hiç sesini çıkarmadan onları takip etmeye başladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Banshee cevap vermek yerine gemiye çıktı ve güvertenin kenarına yüzü limana dönük şekilde oturdu. Gözünü hamallar gelene kadar muhafızlardan ayırmayacaktı. Yine de güvensilizkten değil yapması gerekn bu olduğu için bunu yapıyordu. Muhafızlara pişkince sırıttıktan sonra limandan çıkan arkadaşlarına baktı.
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Yavaş, yavaş ilerlerleyip etrafına bakınırken konuşmaya başladı,

"Evet, nereye gidiyoruz?"
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Kalazhad kente gidiyorsa, gemide kalıyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Krokinin alt kısmında belli başlı yerler hakkında kısa bilgiler de vardır.

Hipos Kasabası:
Image

Han1: Limandaki “Karabatak Hanı (Hancı Jack)
Han2: İçeri kısımdaki “Işıldıyan Unicorn Hanı” (Hancı Samuel)
Ahır: Snippos (tiefling)
Rıhtım: Liman görevlisi Ligi (half-elf)
Lonca Binası: Solomon (half-elf wizard)
Market1: Trobot (watersoul genasi)
Market2: Gerald (halfling)
Demirci: Damug (dwarf)
Döküm Fabrikası: Simon (gnome)
Büyü/İksir: Bayan Lite (eladrin)
Vali Konağı: Vali Greek (half-elf)
Garnizon: Komutan (bayan) lady Drako dragonborn)
Temple1: “Gün Tapınağı” Başrahibe Filetu (half-elf) Tanrılar: Avandra, Bahamut, Moradin, Pelor.
Temple2: “Ay Tapınağı” Başrahibe Silena (elf) Tanrılar: Erathis, Ioun, Kord, Melora, Sehanine.
Shrine: Pelor (türbe, adak yeri vs)
Mezarlık/Türbe: Mezarlık bekçisi Tolsto (orc-blooded)
Değirmen: değirmenci Topol

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Ben etrafı dolaşmak istiyorum. Neler dönüyormuş bakalım, bir şehrin nabzını yoklayayım."

Giderken sürekli alışılmadık bir şeyler dönüyor mu diye bakınıp etrafı dinlemeyi planlıyorum.

Fenerin oraya çıkıp, deponun yanından geçtikten sonra aşağı, valinin oraya ineceğim.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç elemental, grubun gezmeye ayrıldığını görünce avcuna baktı.Neredeyse hiç parası yoktu.Ã?yleyse tanıdık bir yere gitmeliydi.

"Ben bu kasabadaki tek akrabamın olduğu markete gidiyorum.Ondan bir şeyler öğrenebilirim belki kasabayla ilgili."

Market 1'e gider.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Giden arkadaşlarına baktı,

"Nereye gidiyorsunuz? Kimse ayrılmayacak nereye gidiyorsak beraber gideceğiz. Jones sen niye gemiye doğru gidiyorsun? Gemi koruma altında hep beraber dolaşacağız."
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Gemiden indiğinde kalp atışları hızlandı ve gözleri açıldı. Kasabaya geldiğine sevinmişti.Kasabayı kargaşasıyla beraber çok severdi , kargaşa ona fırsatlar yaratırdı zaman zaman.
" Kardeşim haklı nereye gidiyorsak anca beraber kanca beraber."
bashee ye kendini farkettirebilmek için, bır ıslık çalar ardından yüksesk sesle seslenir seslenir "Salla gemiyi de gel şehri gezelim."sonra topluluğa döner. "Maddem kaddim market istedi marketten başlayalım"
Post Reply