Sitenizi takip ediyorum. Eklenen oyunlar gayet güzel sadece istenen oyuncu seviyeleri bana yüksek geldi. LARPın olması kesinlikle Conventionı çok daha güzelleştirecek. LARP konusunu öğrenmek için sabırsızlanıyorum.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
ben pazar günü dragonlance 4th age-gurps oyunundaydım... ve çok ii di... bizim oyundan sonra balkondan aşağıdaki "dark matter larp" ını izledim.... ama siteden kimseyle tanışamadım...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Cumartesi FR Arcane Age (Our Darkest Hours) ile pazartesi günü World of Darkness (Kemeraltı Matbaası) oyunlarım vardı, pazar günü de kurutulmuş diyarlar oyuncusuydum, sonra birden kendimi Clawda buldum.. Bu konvansiyonun en çok eğlenen insanlarından biri olduğumu çok rahat iddia ederim, ben çok eğlendim. pazar akşamı yanaklarım ağrıyordu dahası pazartesi sabahı hala gülmekten yüzümde kırışıklıklar duruyordu
Led by a maid - Queen of the night
Voice of angels, such a divine sight
An Amazon to fight and cure
This reality with her feline lure
Ben ilk gün Wanwador'da diğer iki günde LARP'lardaydım. Çok eğlendiğimi söylememe bile gerek yok. Gerçekten izmirdeki ilk larp'ta yer almak hoştu. Ayrıca çok başarılıydı.
FRPWorld Adminlerinin ilk günkü çalışmalarını bekliyoruz. Bakalım nasıl eğlenmişiz?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."