Aegron wrote:Yolun ne kadar süreceği felan belli mi yani. şurdan şuraya kadar şu kadar gün felan diye.
Birde sence neler lazım bir unicorn yavrusu yakalamak için?
Yol bir gün filan sürer, kuzeye Elf Ormanlarının içine doğru... Yavruyu sağ yakalayacağına göre, ağ ya da kement gibi bir şey kullanmalısın herhalde.
Arkadaşlar:
Yalnız bu Farop Town başıma patladı! :schemes: Ben sadece Gandalf'ı oynatıp diğer oyuncuların birbirleriyle olan iletişimlerinde "gerekirse" hakem olacaktım... Ama bu konseptte tutmadı, birden kendimi bütün kasabaya DM'lik yaparken buldum. Böyle olmayacak arkadaşlar, bu oyuncuların fazlasıyla katılımını gerektiriyordu, mohabbet, geyik, kısacası tiyatro ağırlıklıydı. Yine alışkanlıkla maceraya dönüştü; birilerinin benden DM'liği alması, hatta herkesin alması lazım. Senaryo üretmek anlamında söylüyorum bunu; ben sadece arada hakem gerekirse, zarlık bir durum olursa yazarım bir şeyler. Yoksa yürütemem diğer türlü, buna zamanım ve hayalgücüm yetmez.
Ya acaba kafasını dağıtsam mı cinayet işlemek te istemiyorum ama ne yapalım artık kader de buda varmış belki yola gelir aksi takdirde birşeyler düşünücem.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Evet, elf ormanında peri katili bir avcı olurdun, üstelik unicorn yavrusu arıyorsun. Sen bu ormandan kafayı yemeden çıkamazsın gibi geliyor bana. :schemes:
Biliyorum zaten şu anda sadece dalgasına konuşuyoruz o okuda gözünü korkutmak için çektim ama sanmıyorum şimdi benide oynatıcak gibi duruyor. İnşallah sadece altın verip atlatabiliriz.
dwaxer wrote:Evet, elf ormanında peri katili bir avcı olurdun, üstelik unicorn yavrusu arıyorsun. Sen bu ormandan kafayı yemeden çıkamazsın gibi geliyor bana. :schemes:
Galiba haklısın dwaxer ama artık soyledim soyleyeceğimi belki onu birşekilde ikna ederim. O ufak peri belki ikna olur. Yada bizi oynatıp durur yerimizde.