3,5 Edition D&D oyunu

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Walla ne yalan söyleyim özendim bu warmage olayına. Bende mi olsam diye düşündüm ama liero bi oynasın bende göreyim. Sonra döneriz olmadı :D:D çok hoş bişi ya büyü hazırlamaya gerek duymaması.

Bi-iki soru sorayım ben bunun hakkında o zaman:

1-Acid splash diyo 1d3 diyo :-o 3lük zarmı var ben mi bilmiyorum ?
2-Gördüğüm kadarıyla -ing kaynağı okumadım- bunu olmak için fighter olmak gerekmiyo?

Bunları cevaplarsanız hayır kazanacaksınız :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yalnız Liero Warmage'i level-1 seçmiş diğer 2 leveli ranger sanırım. Bence light filan yapabilmek için seçmiş 1 level büyücüyü.

.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

1- 1d6 atarsın 1-2= 1, 3-4= 2, 5-6= 3 olur. al sana d3 :)
2- warmage temel bir sınıf olduğu için lvl 1 itibariyle alabiliyorsun. yani herhangi başka bir sınıf almana gerek yok.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Walla ne yalan söyleyim özendim bu warmage olayına. Bende mi olsam diye düşündüm ama liero bi oynasın bende göreyim. Sonra döneriz olmadı :D:D çok hoş bişi ya büyü hazırlamaya gerek duymaması.

Bi-iki soru sorayım ben bunun hakkında o zaman:

1-Acid splash diyo 1d3 diyo :-o 3lük zarmı var ben mi bilmiyorum ?
2-Gördüğüm kadarıyla -ing kaynağı okumadım- bunu olmak için fighter olmak gerekmiyo?

Bunları cevaplarsanız hayır kazanacaksınız :-P
1-d3'lük zar var, ben gördüm gözümle; kesidi köşeleri yuvarlaklaştırılmış üçgen şeklinde ama uzun biraz.

2-Bu başlı başına bir class anladığım kadarıyla, fighter ile ilgisi yok.

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

diğer iki leveli fighter aldım dwaxer. tek warmage gitsem base attack bonusu düşük olacağı için fighterla multi yaptım. okçu-büyücü bir karakter olarak düşündüm. sana tekrar atmıştım karakteri, aldın mı dwaxer.
warmage kendi başına ayrı bir sınıf. warmage'e benzeyen duskblade sınıfı da var. phbII'de bulunuyor. base attack bonusu normal fighter gibi. zırh da giyebiliyor. o da bellli bir listeden büyülerini yapıyor. ama en fazla 5. seviye büyülere ulaşabiliyor.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:diğer iki leveli fighter aldım dwaxer. tek warmage gitsem base attack bonusu düşük olacağı için fighterla multi yaptım. okçu-büyücü bir karakter olarak düşündüm. sana tekrar atmıştım karakteri, aldın mı dwaxer.
.
Evet karakterini aldım, değiştirdim.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Peki tam olarak ne zaman başlıyoruz?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bir de dwaxer benim mailime e-tools da yapılmış elf fighter gondercektin gonderdin mi ben mail de göremedimde?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Bir de dwaxer benim mailime e-tools da yapılmış elf fighter gondercektin gonderdin mi ben mail de göremedimde?
Yok göndereceğim, daha hazırlamadım. Biz ancak seneye başlarız bu gidişle. :-P :mrgreen:

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Bir adet rogue yaptım attım dwaxer'a.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

dwaxer istersen 3.5 redblade ile hazırlayıp sana öyle ataım hem de biraz abartmadan büyülü eşya filan alırım olur mu ?
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Illyra wrote:dwaxer istersen 3.5 redblade ile hazırlayıp sana öyle ataım hem de biraz abartmadan büyülü eşya filan alırım olur mu ?
Valla iyi olur senin gönderdiğin dosya da bir error var ama anlamadım (diğer eski versiyonlarda yok) Diyor ki: senin karakterdeki bazı itemler programda yokmuş! Rangerin features ağacında bir dal eksik, sanırım 3'ten 3,5'ğa geçerken ranger özellikleri değişti. Ayrıca bir de skill var sanırım Int skili ama bu da değişen maddelerden biri ki programda bozuk çıkıyor.

Her neyse özetle Illyra'cığım sen redblade35 yapsan daha güzel olacak. Bir de sen erkek mi oynatacaksın? :-P

Arkadaşlar 7 kişi olduk; bir de Mark'a sözümüz vardı 8 olacak; manyak kalabalık bir kadro oluştu. :mrgreen:

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

tamam o zaman redblade versiyonunu hazırlıyorum, evet erkek bir karakter oynatacağım :-P
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

.chr uzantılı dosyayı mailine attım, dwaxer. Büyücüyüm ama bildiğiniz tarzda değil :)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:.chr uzantılı dosyayı mailine attım, dwaxer. Büyücüyüm ama bildiğiniz tarzda değil :)
:mrgreen: Sen miydin o? İnsan bi kendini tanıtır. :-P
Post Reply