Frets on Fire

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sacreneous »

[size=0].[/size]
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 8:26 pm, edited 1 time in total.
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Edmond wrote:
AlenthasLeasess wrote:
lightflarer wrote:guitar hero'yu sevdmemiştim, oturur gitardan çalarım ne uğraşıcam bu kadar diye (gerçi daha kolay oluyor ama :D ) ama bundan zevk aldım cidden çünkü ogg'den şarkı yükleyebiliyorsun ve tabları girmek falan iyi olmuş. Punk-o-matic vardı bir aralar onu hatırlattı bana.
Punk-o-Matic çok iyiydi ya :D Ama onda şarkı ilerledikçe düzeltmek falan zor oluyordu.

Bu arada yeni fark ettim. Benim indirdiğimde Song editor falan yoktu ya... Hımm, oyunun kendisi daha iyi, her ne kadar arayüzü berbat bile olsa :D
O zaman senin ki Guitar Hero teması değil, Guitar Hero oynuymuş :D Ã?ğrenmiş olduk :D

Ben az önce Guitar Hero 1-2 müziklerini indirdim, Heavy Metal ağırlıklı olduğu için pek sevemedim, Guitar Hero 3 müzikleri Rock'mış, onlara bakacağım (Müzikler güzel ama bir an adamın biri gelip çığırmaya başlayınca şarkıyı kapatıyorum :D )
heavy metal parçalarındaki gitar sololar çok zevkli oluyordu ama :) gh3'teki rock parçalarıda güzel ama bir yerden sonra tek düze oluyor çünkü yapıcak çok birşey yok.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

O değil de ben Guitar Hero 2'nin şarkılarını çok beğendim.Free Bird gibisinden bir şarkı vardı tam hatırlamıyorum.Gerçekten çok zevkli.

Ama hâlâ Eyes of the Tiger'ı çalıyorum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Ya ben tam indireyim dedim bugün bu seferde yeni taşındığımız evde pc de problem oldu ses gelmiyor :D

Neyse bir ara indiririm. Yorumlara göre cidden güzel bir oyun olduğu çok açık iyi oyunlar....
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Johnny B Good çalmak çok zevkli oluyor. Ben fof sitesinden Chievo mu öyle bi grubun coverı olanını indirmiştim. Meğersem GH2 için yapılmış bi versiyonmuş. Diğer versiyonlardan daha çok sevmiştim. http://www.youtube.com/watch?v=KOAtMLrF ... re=related çalması çok zevklidir :D Cidden kendimden geçmiştim bitiricem derken :P
Image
Post Reply