Seruvenciler3,5 ............. Yorumlar, konusmalar

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

teşekkür ederiz efendim, ben daha kurtu nasıl aldığımı anlatmadım. anlatsam ordan da 1 puan alır mıyım? ona göre anlatacağım da ;)
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Androner wrote:teşekkür ederiz efendim, ben daha kurtu nasıl aldığımı anlatmadım. anlatsam ordan da 1 puan alır mıyım? ona göre anlatacağım da ;)
Tabii etkileyici bir hikâye olursa alırsın. :)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Dwaxer, idamların hiç ertelendiği oldu mu tarihte? (festival için konuşuyorum)
İdamlara karşı çıkanlar var mıydı? şimdi bu konuda birşey yapan yok mu?
Knoıwledge history, local.

Hızlı çevirme lütfen. Plan yaptım.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar Diyar hakkındaki giriş bilgilerinin okudunuz değil mi. Unutmayalım: Canceri İmparato9rluğu topraklarındasınız ve bulunduğunuz kuzey sınırındaki bu yöre tamamen Gerumfield şehri'ne bağlıdır. Kanun düzen Gerumfield'den idare ediliyor.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Dwaxer, idamların hiç ertelendiği oldu mu tarihte? (festival için konuşuyorum)
İdamlara karşı çıkanlar var mıydı? şimdi bu konuda birşey yapan yok mu?
Knoıwledge history, local.

Hızlı çevirme lütfen. Plan yaptım.
Mark, bu bir idam değil. Festival için kurban adama olayı. Hapishaneden 2 kişi kapıp getirmişler. Nasıl bizde koç kesilir ya bereketli olsun hayırlı olsun diye; bu da o hesap. Böyle bir ertelenme olmamış şimdiye kadar.

Peki ben senin Knowledge History'ne şöyle bir cevap vereyim: Cenceri İmparatorluğunda bir kişi bir cezaya çarptırıldığında; başkası da eğer isterse yani gönüllü olursa cezayı kendi üstüne alarak diğerini kurtarabilir. Yani idam edilen kişinin yerine geçebilir isteyen birisi ve diğeri de kurtulur.

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bir maskaralığımız eksikdi valla şimdi yaptığım şeyden sonra soylentilerin yok olmasına neden olurum belki :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron wrote:Bir maskaralığımız eksikdi valla şimdi yaptığım şeyden sonra soylentilerin yok olmasına neden olurum belki :D
Bakalım, ne kadar meşhur olacağına bağlı. Kötü bir ikilemdesin: meşhur bir serüvenci olursan, daha çok tanınacaksın ve bu olay daha da çok anlatılacak. :-P Ama bu olay karakterini tam olarak özümsemediğini gösterdi; hızın normalde 30ft olduğu hâlde zırhın üstündeyken 20ft, ability checklerine -5 ceza gelir. Bu da +1 magic full-plate olduğu için indirimli hâli.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Aegron sen bana ne bakıyosun benim karakter maymun gibi Endurance de aldım ki hop! hop! :D:D Full plate ile iyi ceseretti walla :D:D:D oyun dışında eğlendim walla :mrgreen:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar eğer bir combata girerseniz -ki gireceksiniz muhakkak çünkü ben savaş kısmını daha çok seviyorum oyunun, bazılarınızın da bildiği gibi- hit pointlerinizi aşağıdaki gibi hatırlatabilirim:

Hit Pointler:
1-Aegron: 33/33
2-Granrosh: 30/30
3-Edmond: 27/27
4-Valin: 27/27
5-Dellanor: 24/24
6-Liero: 26/26
7-Tend’rin: 26/26
8-Eric: 21/21

Bu rakamlardan 2. olanlar daha önce de söyledim, sizin çatışma dayanıklılığınızı, kıvraklığınızı, kondisyonunuzu temsil eder ve çatışma aralarında 3-5 dakika dinlenmeyle yerine dolar. İlk sıradaki ise gerçek canınızdır; bundaki eksilmeler kanlı yaralanmaları gösterir ve o kadar kolay iyileşmez. Hatta bu ilk bölümdeki rakam yarıya düşerse, hızınız da yarıya düşer, zorlukla hareket edersiniz, saldırı ve savunmalarınıza -2, -4 vs ceza alırsınız. Ã?rneğin Edmond'un HP:27/27 eğer savaştı savaştı ve yaralana yaralana şöyle bir duruma geldiyse: HP:4/0 bunun anlamı Edmond kan revan içinde yerlerde sürünüyor demektir, sadece 1 action yapabilir, vs. Ama diyelim ki Edmond dinlenme fırsatı buldu ve kondisyonu yerine geldi bu sefer HP:4/27 olur. şimdi bunun anlamı Edmond sağlığına kavuştu demek değil; hâlâ hızı yarıya düşmüş, hâlâ turunda anca tek aksiyon yapabiliyor ama savunması ve hatta saldırısına ceza almaz, gibi...

Tabii bazı hasarlar direk gerçek canınıza vurur. Ben bunları hesabı kolay olsun diye yarı yarıya ikisine paylaştıracağım. Ã?rneğin bir yerden düştüğünüzde aldığınız hasarın yarısı gerçek canınızdan, yarısı diğerinden ya da zehirlendiniz yarısı gerçekten, yarısı diğerinden gibi...

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Buda demek oluyo ki ben ağaçtan düşüyorum :D:D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bir gün bende Full Plate len çıkacağım gorursunuz hemde çok yuksek ağaçlara tarzanlık yapacağım. :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Huma, Valin detect evil yaparken sadece 2 mahkumu içine alacak şekilde mi yapıyor büyüyü? Ã?ünkü bu büyü konik bir şekilde senden çıkıp gittikçe genişliyor. Platformun önündeki mahkumların yanısıra platformun üstündeki yöneticiler ve muhafızları da kapsama durumun var. şu anda düşündüğünü değil, büyü mesajını yazarken aklında ne vardı; sadece mahkumlar mı?

.
Huma35
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Huma35 »

Askerleri,suçluları ve rahibeyi kaplayacak şekilde atıyorum.Yeterse alan artık.
Huma35
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Huma35 »

Yazmam gerekirdi afedersin . şimdi bi tuhaf oldu. Forumda ilk oyunum acemiliğime verin
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Huma35 wrote:Yazmam gerekirdi afedersin . şimdi bi tuhaf oldu. Forumda ilk oyunum acemiliğime verin
Önemli değil, biz de usta değiliz o kadar. :mrgreen: Ama yine de sana (ve böylece arkadaşlarına da) bir tavsiye de bulunayım: bu tip tarama büyülerini karşıdaki kişi de büyücüyse farkedebilir. Az da olsa böyle bir ihtimal var. Az dediğime bakma; ben de bunu soruşturdum; yüksek DC'li bir "Spellcraft Check" ile senin ne yapmaya çalıştığını anlar. Hatta eğer dikkati sana dönük olsaydı ne yaptığını tam olarak anlamasa bile bir çeşit büyü yaptığını kesinlikle farkederdi! Demek istediğimi anlıyor musunuz acaba? şöyle düşün: yüksek seviye "Evil" bir yönetici olsaydın ve seni araştırmaya çalışan birinin varlığını öğrenseydin ne yapardın? Tavsiyede bulunayım diye başladım yazıya ama istemeyene tavsiyede bulunmamam lazım, hele de karakterlerin oyun içi tavırlarına hiç karışmayacağım. Sadece bu tip tarama büyülerinin karşı taraftan farkedilme ihtimali olduğunu söylemek istedim o kadar. :mrgreen:

.
Post Reply