Huma - Valin için spoiler:
Code: Select all
Ha, bir de Lady Brice'tan gelen enerjinin Valin'i sersemletmesi gösteriyor ki o kadının seviyesi Valin'inkinden 2 katından fazladır!Code: Select all
Ha, bir de Lady Brice'tan gelen enerjinin Valin'i sersemletmesi gösteriyor ki o kadının seviyesi Valin'inkinden 2 katından fazladır!Eric ağacın üstünde, Dellanor ve Aegron da ağaca yaslanmış. Bu üçü kalabalığın gerisindeler. Valin ve Tendrin kalabalığın içinde hem de en önlerde idam platformuna yakınsınız.Mark wrote:Kimler yanyana duruyor? Benim aklım karıştı. Valin, Eric, Dellanor yanyana mısınız?
Ben el kaldırsam da pek kimse göremez zaten.dwaxer wrote:Evet arkadaşlar hırsız katil için el kaldıran yok mu aranızda? Oylama bitmek üzere ona göre?

Bunları yazsaydın o zaman Mark; tıpkı şimdi yazdığın gibi olaylar olmadan ihtimaller üzerine kurgunu yapabilirdin. Yavaş döndür diyorsun, öbür arkadaş da hadi dönmeyecek mi tur diyor. Hepinizi mutlu etmem zor. Böyle durumlarda, -daha önce de dediğim gibi- "şöyle olursa, bunu yapçam, böyle olursa şunu yapcam," gibi aksiyonlarınızı konserveleyin. Özgünüm ama forum FRPsinin cilveleri bunlar.Mark wrote:Yavaş döndürür müsün demiştim ya, dwaxer.
Kadın mahkumları asmak için elini kaldırdığında, platform'a doğru, idamı ben yapabilirim miyim diye bağırıcaktım. Ã?ocuk olduğum ve masum olduğum için belki kadın istediğimi kabul eder diye düşünüyorum.
Neden hemen çevirdin
Hayattalarını kurtarmayı deneyebilirdim. Gerçekten.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest