Efla adını değiştirsin :D

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

New Power is rising! :schemes:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Daha ciddi bir olaydan bahsedeyim. Konu toparlansın bari. ( :evil: )

Teletabileri bilir misiniz? Tinki vinki, dipsi, lala, po! İşte bu teletabilerden en büyüğü olan Tinki vinki hakkında bir haber duymuştum. Kendisinin renginin değiştirilme kararı çıkarılmış. İlk rengi homoseksüelliği çağrıştırması sebebi ile eflatundan koyu maviye çevirlmişti.

Artık daha az ciddi konulara geri dönebiliriz.

Efla adı bence eflaya yakışmıyor. Yeterince erkeksi değil. :schemes:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Darkgnome yine yaptı yapacağını :D Efla bak destekçilerim artıyor. Heran saltanatına son verebilirim :schemes:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Burası özgür bir diyar! Hem bir Legolas'ın erkek olduğu ne malum? Koskoca prens ama bir sevgilisi yok??? Gimli bile homo olabilir yani!

Efla ne olursan ol, yine kal :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

ya kurcalamayın efla'nın ismini, güzel böyle :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Darkgnome wrote:Daha ciddi bir olaydan bahsedeyim. Konu toparlansın bari. ( :evil: )

Teletabileri bilir misiniz? Tinki vinki, dipsi, lala, po! İşte bu teletabilerden en büyüğü olan Tinki vinki hakkında bir haber duymuştum. Kendisinin renginin değiştirilme kararı çıkarılmış. İlk rengi homoseksüelliği çağrıştırması sebebi ile eflatundan koyu maviye çevirlmişti.

Artık daha az ciddi konulara geri dönebiliriz.

Efla adı bence eflaya yakışmıyor. Yeterince erkeksi değil. :schemes:
Dayanak noktası teletabiler olan bi değişikliği almiyim ben sağolasın. Starfell bulabileceğin en profesyönel yardımı almış oldun. Mesele Efla'yı tiye almak olduğunda Darkgnome bu konuda bir uzmandır. Ama ben napıyorum efendiliğimi bozup karşılık vermiyorum bak :D Ama bu konudaki başarılarını ispatlarsa onu başbüyücü mevkiine terfi ettirebilirim. (Son satıra anlam veremediyseniz es geçiniz zaten anlaması gereken kişinin anladığını tahmin ediyorum)

Edmond bu arada ne olursan ol nedir yaw. :D

Sayın kullanıcılar bakın elimin altındaki imkanları size hatırlatırım. Daha önce yönetimin kullanıcılarla dalga geçtiği bir site oldumu bilmiyorum ama neden olmasın frpworld bu konuda ncü bir konum üslenebilir :D

Eflatunu karıştırmayın ayrıca kendisi aynı zamanda tarihe adını yazmış önemli filozoflarımızdan biridir. Platon olarak da bilinir. Eflatn meflatun ayıboluyo =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Efla gerçekten de hiç bir artniyetim yok, ama bence yeni avatarın bu olmalı :evil:

Image
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Darkgnome mu görmüyodum uzun zamandır bi geldi tam zamanında geldi. Demekki uzaklardan bizi izliyormuş :D

Ayrıca Catboy madem kötü bi niyetin yok o nası bi avatar seçimidir Efla için. Bence bu daha hoş. :D:D
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Yenisi cidden çok güzel omuş Efla.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Lich mi o avatardaki. :-o :-o :-o Yok yok, ben sana hiç laf eder miyim Elfa :angel: :angel: :angel: Bilmiyor musun beni ben şaka yapmıştım :-o :-o :-o Yok yok eski avatar iyiydi böyle nazik, sakin :angel: :angel: :angel:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aynen lich kendisi. Aslında evet edmond deyince aklıma geldi avatarı seçmemdeki sebeplerden de bahsedeyim.Eski malum site içi rplerde benim karakterim en sonunda bir lich olmuştu. Garip bi hikayesi var aslında pek de kötü değildi zamanında. Karakterim olan Efla'nın anısına koydum.

Sonra moderatörlüken adminlik olayına geçince karakterimle pek oynayamadım ne yazık ki. O karakterle doğrudan oyuna katıldığımda insnların çekinmesinden korkmuştum. Yani yönetici olduğum için kendime torpil geçtiimi falan düşünen olmasın diye oynamamıştım çok fazla.

Ayrıca Bundan önceki avatarım hariç avatarları aynı ressamın eserlerinden seçiiyodum. ZAten mavi ejderle renk tonlarının uyuştuğunu farkedebilirsiniz.

Özetlemek gerekirse.: Yakarım Allahıma :D

Avatar öneren arkadaşlara Lich'im yeterince kötücül gelmedi heralde. Bence önerdiklerinizden daha güzel duruyo bu :D Madem çok istiyosunuz ben de karanlık tarafa geçmeye başliyim hafiften ha :p

"May the force serve me well" :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Efla diper arkadaşların onerdikleri avatarlar yeni avatarının yanında hiç birşey. Bu avatar iyi gerçi diğeride iyi ama olsun.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Amma geyik dönmüş burda ya :D

Ya bırakın adamı istediğini koysun be!
Byakuya şu yönden iyiydi, kendisi de üst düzey saygın bir askerdi, Efla gibi bu sitenin yöneticisine yakıştığını düşünüyordum. Ama değiştirmesine bir şey diyemem, istediğini koyar. :)
Yeni avatarının renkleri çok hoş ama, mor-mavi güzel duruyor.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Darkgnome wrote:Teletabileri bilir misiniz? Tinki vinki, dipsi, lala, po! İşte bu teletabilerden en büyüğü olan Tinki vinki hakkında bir haber duymuştum. Kendisinin renginin değiştirilme kararı çıkarılmış. İlk rengi homoseksüelliği çağrıştırması sebebi ile eflatundan koyu maviye çevirlmişti.
İlahi :D Teletabilere bayılırım. Sarılalım sıkı sıkııııı :P

Neyse, Efla yeni avatarı çok beğendim ben şahsen. Kim ne derse desin :evil:
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Efla'ya karşı bir komplo seziyorum! Karanlık tarafın gücü senin aklını çeliyor, sakın oyuna gelme Efla!
:schemes:
Post Reply