Efla adını değiştirsin :D
Daha ciddi bir olaydan bahsedeyim. Konu toparlansın bari. (
)
Teletabileri bilir misiniz? Tinki vinki, dipsi, lala, po! İşte bu teletabilerden en büyüğü olan Tinki vinki hakkında bir haber duymuştum. Kendisinin renginin değiştirilme kararı çıkarılmış. İlk rengi homoseksüelliği çağrıştırması sebebi ile eflatundan koyu maviye çevirlmişti.
Artık daha az ciddi konulara geri dönebiliriz.
Efla adı bence eflaya yakışmıyor. Yeterince erkeksi değil. :schemes:
Teletabileri bilir misiniz? Tinki vinki, dipsi, lala, po! İşte bu teletabilerden en büyüğü olan Tinki vinki hakkında bir haber duymuştum. Kendisinin renginin değiştirilme kararı çıkarılmış. İlk rengi homoseksüelliği çağrıştırması sebebi ile eflatundan koyu maviye çevirlmişti.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Burası özgür bir diyar! Hem bir Legolas'ın erkek olduğu ne malum? Koskoca prens ama bir sevgilisi yok??? Gimli bile homo olabilir yani!
Efla ne olursan ol, yine kal
Efla ne olursan ol, yine kal
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
lightflarer
- Kullanıcı

Dayanak noktası teletabiler olan bi değişikliği almiyim ben sağolasın. Starfell bulabileceğin en profesyönel yardımı almış oldun. Mesele Efla'yı tiye almak olduğunda Darkgnome bu konuda bir uzmandır. Ama ben napıyorum efendiliğimi bozup karşılık vermiyorum bakDarkgnome wrote:Daha ciddi bir olaydan bahsedeyim. Konu toparlansın bari. ()
Edmond bu arada ne olursan ol nedir yaw.
Sayın kullanıcılar bakın elimin altındaki imkanları size hatırlatırım. Daha önce yönetimin kullanıcılarla dalga geçtiği bir site oldumu bilmiyorum ama neden olmasın frpworld bu konuda ncü bir konum üslenebilir
Eflatunu karıştırmayın ayrıca kendisi aynı zamanda tarihe adını yazmış önemli filozoflarımızdan biridir. Platon olarak da bilinir. Eflatn meflatun ayıboluyo =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Lich mi o avatardaki.
Yok yok, ben sana hiç laf eder miyim Elfa
Bilmiyor musun beni ben şaka yapmıştım
Yok yok eski avatar iyiydi böyle nazik, sakin

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Aynen lich kendisi. Aslında evet edmond deyince aklıma geldi avatarı seçmemdeki sebeplerden de bahsedeyim.Eski malum site içi rplerde benim karakterim en sonunda bir lich olmuştu. Garip bi hikayesi var aslında pek de kötü değildi zamanında. Karakterim olan Efla'nın anısına koydum.
Sonra moderatörlüken adminlik olayına geçince karakterimle pek oynayamadım ne yazık ki. O karakterle doğrudan oyuna katıldığımda insnların çekinmesinden korkmuştum. Yani yönetici olduğum için kendime torpil geçtiimi falan düşünen olmasın diye oynamamıştım çok fazla.
Ayrıca Bundan önceki avatarım hariç avatarları aynı ressamın eserlerinden seçiiyodum. ZAten mavi ejderle renk tonlarının uyuştuğunu farkedebilirsiniz.
Özetlemek gerekirse.: Yakarım Allahıma
Avatar öneren arkadaşlara Lich'im yeterince kötücül gelmedi heralde. Bence önerdiklerinizden daha güzel duruyo bu
Madem çok istiyosunuz ben de karanlık tarafa geçmeye başliyim hafiften ha :p
"May the force serve me well"
Sonra moderatörlüken adminlik olayına geçince karakterimle pek oynayamadım ne yazık ki. O karakterle doğrudan oyuna katıldığımda insnların çekinmesinden korkmuştum. Yani yönetici olduğum için kendime torpil geçtiimi falan düşünen olmasın diye oynamamıştım çok fazla.
Ayrıca Bundan önceki avatarım hariç avatarları aynı ressamın eserlerinden seçiiyodum. ZAten mavi ejderle renk tonlarının uyuştuğunu farkedebilirsiniz.
Özetlemek gerekirse.: Yakarım Allahıma
Avatar öneren arkadaşlara Lich'im yeterince kötücül gelmedi heralde. Bence önerdiklerinizden daha güzel duruyo bu
"May the force serve me well"
Chaos is the law of nature,
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Amma geyik dönmüş burda ya
Ya bırakın adamı istediğini koysun be!
Byakuya şu yönden iyiydi, kendisi de üst düzey saygın bir askerdi, Efla gibi bu sitenin yöneticisine yakıştığını düşünüyordum. Ama değiştirmesine bir şey diyemem, istediğini koyar.
Yeni avatarının renkleri çok hoş ama, mor-mavi güzel duruyor.
Ya bırakın adamı istediğini koysun be!
Byakuya şu yönden iyiydi, kendisi de üst düzey saygın bir askerdi, Efla gibi bu sitenin yöneticisine yakıştığını düşünüyordum. Ama değiştirmesine bir şey diyemem, istediğini koyar.
Yeni avatarının renkleri çok hoş ama, mor-mavi güzel duruyor.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
İlahiDarkgnome wrote:Teletabileri bilir misiniz? Tinki vinki, dipsi, lala, po! İşte bu teletabilerden en büyüğü olan Tinki vinki hakkında bir haber duymuştum. Kendisinin renginin değiştirilme kararı çıkarılmış. İlk rengi homoseksüelliği çağrıştırması sebebi ile eflatundan koyu maviye çevirlmişti.
Neyse, Efla yeni avatarı çok beğendim ben şahsen. Kim ne derse desin