Quarion wrote:Ben bişi soracağım, şimdi diyelim ki balığı tamamen kavradım. Elimdeki balığı magic hand'in içine hiç bir zar atmadan koyabilirmiyim?
Bu hareket için ekstradan DC:12 Acrobatics check aatarsın ve başaramazsan balık düşer.
Bir de Quarion, Orbis tutulmuş hâldeyken de "Fey Step" özelliğini kullanabilir. Teleport, grab'dan etkilenmez, rakibinin ellerinin arasından duman olup kaybolursun âdeta. İstersen hareketini değiştir.
..................
Edmond; grab yaptığın adamı sürükleyebilirsin, seni grab yapan adamı değil!
Edmond wrote:Hocam güreşte bir hareket vardı da oradan esinlendim bu hareketi yaparken.Eh, eğer adamı çekemediysem Encounter gücüm de yerinde duruyordur ???
.
Arkadaşlar I)llyra'nın bilgisayarı bozuk herhâlde; maça konsantre olamıyor. Her şeyi ben yönetmek istemiyorum; sizi bir gol yemekten kurtardım, kimse teşekkür bile etmedi.
Soru: Banshee şu anda elinde balıkla kalenizin dibinde; peki nasıl bir hamle yapar arkadaşınız? Sizler söyleyin ben de ona göre oynatayım Banshee'yi.
Banshee, bir sonraki tur NO 4'ün saldırısına Maruz kalmamak için X 11 - Y 2 'ye gidecek.Ã?ünkü en mantıklı yer orası Orada önümüzdeki tur kimse ona saldıramaz.
Bence gayet mantıklı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
. Kaddim Kai, kullandığın poweri tam olarak bilmiyorsun maalesef. Swiftcurrent bir "move action"dı. Ve bu su üzerinde (hızın kadar yani 6) rahatça yürümeni sağlayan bir powerdi. Hatta düşmanın karesinden bile geçebiliyorsun. Aslında oraya kadar gidip balığı da standart aksiyonunla tutabilirdin. Ben olsam bu gücü balığı yakaladığım bir andan sonra hızlı kaçmak için kullanırdım. Ama neyse zaten encounter power yani bu maçta bir daha kullanamazsın. Ama action pointin duruyor haberin olsun.
AlenthasLeasess wrote:Karşı takımın oyuncularına omuz atabilir miyim, ya da düşmelerini sağlayabilecek bir şeyler?
Normalde böyle bir hareketi kabul ederim, yapabilirsin. Ancak farkındasınız değil mi dizinize kadar suyun içinde koşturuyorsunuz. Böyle bir ortamda omuz atmaktan çok, itişip kakışarak çelme takarak düşürebilirsiniz birbirinizi. Rol playinde belirtmek koşulu ile rakibini düşürebilirsin ama kafasını suya bastırıp boğmaya çalışmamalısın.
Sonuç itibarıyla böyle bir hareketi de "StrVsRef attack" olarak hesaplayacağım, yani Grab ile aynı hesaplayacağım ama rakibi tutmak yerine düşürerek Prone durumuna getirmiş olacaksın. Prone durumundaki kişi dezavantajlı da olsa yanından geçenlere Opp. attack yapabilir. Yani örneğin rakibini düşürdün ve uzaklaşmak istedin, adam senin ayağına sarılıp o da seni düşürebilir icabında.
"Kalazhad tuttuğu..." demişim "adamı" yazmayı unutmuşum. Bu arada biraz tehlikeli bir hareket ama eğer başarılı olursa adamdan 1 turn çalmayı amaçlıyorum