Bekliyorum tabi ki hepinizin yorumlarını. Biraz komik ve geyik oldu
İkili Oyun (Yorum)
İkili Oyun (Yorum)
Efla, Firble, Illyra ve Starfell'in okumasını dört gözle beklediğimi bildiririm. Ã?ünkü onlarla alakalı bir takım olaylar söz konusu!
-
Possessed
- Site Çizeri
Biraz basit geldi bana.. Paldır küldür gidiyor olaylar. "O oraya gidiyor, onla konuşuyor, onu vuruyor, bitiyor." gibi anlatmışsın ama konu aslında o kadar basit değil. Aslında iyi bir entrika dönüyor ama çok basit bir anlatımla iyi sunulamamış.. Harcamışsın gibi geldi...
Ama sade olarak sadece konuyu yazmak istediysen tam olmuş.
Bu arada ben Efla, Firble, Illyra ve Starfell'le olan ilişkiyi anlamadım, kusura bakma.. =/
Ama sade olarak sadece konuyu yazmak istediysen tam olmuş.
Bu arada ben Efla, Firble, Illyra ve Starfell'le olan ilişkiyi anlamadım, kusura bakma.. =/
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
İhanetin en gaddarını
En yakınındakine tatrırmış insan evladı.
Kimbilir belkide Tanrılar bu yüzden
Yaratmış afetleri.

Çok hoş olmuş catboy. Tebrikler.
Firble=Kerem
Illyra=Damla
Starfell=Umut
Bizimle olan ilişkisi bundan kaynaklanıyor
En yakınındakine tatrırmış insan evladı.
Kimbilir belkide Tanrılar bu yüzden
Yaratmış afetleri.
Çok hoş olmuş catboy. Tebrikler.
Efla=SinanPossessed wrote:Bu arada ben Efla, Firble, Illyra ve Starfell'le olan ilişkiyi anlamadım, kusura bakma.. =/
Firble=Kerem
Illyra=Damla
Starfell=Umut
Bizimle olan ilişkisi bundan kaynaklanıyor
Hikaye güzel olmuş. Klişeler bile yerinde bi geyik katmış.
Birdahaki sefere düz yazıyla anlatsa kısmına güldüm baya.
Ama catboy ikidir beni yüksek mevkideki ama acımasız cani karakter olarak yazıyor. BEnim bir şikayetim yok tabii hikayede isminin geçmesi güzel bişey. basın özgürlüğü var ayrıca burada.
Ama beni kötü kalpli ve sinsi bir insan olarak gördüğüne dair şüphelerim oluşmaya başladı
Bakalım birdahaki seferde ne olucaz. Dünyayı istila edip insanları öldürmek için dünyaye gelen uzaylıların lideri. Ã?nce insan kılığına girip bilgi topluyor insanların güvenini kazanıyor hatta :p
Çok da fena senaryo olmadı aslında ha =)
Birdahaki sefere düz yazıyla anlatsa kısmına güldüm baya.
Ama catboy ikidir beni yüksek mevkideki ama acımasız cani karakter olarak yazıyor. BEnim bir şikayetim yok tabii hikayede isminin geçmesi güzel bişey. basın özgürlüğü var ayrıca burada.
Ama beni kötü kalpli ve sinsi bir insan olarak gördüğüne dair şüphelerim oluşmaya başladı
Bakalım birdahaki seferde ne olucaz. Dünyayı istila edip insanları öldürmek için dünyaye gelen uzaylıların lideri. Ã?nce insan kılığına girip bilgi topluyor insanların güvenini kazanıyor hatta :p
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Hiç fena değil efla catboy burdan bi hikaye çıkarırEfla wrote:Bakalım birdahaki seferde ne olucaz. Dünyayı istila edip insanları öldürmek için dünyaye gelen uzaylıların lideri. Ã?nce insan kılığına girip bilgi topluyor insanların güvenini kazanıyor hatta :p
Çok güzelmiş hikayen, hafif garip
Gerçekten kısa bir sayfada bütün çeteyi dağıttın
Bence daha uzatabilirdin, o olmasa bile, daha açıklayıcı olabilirdin, ne bileyim işte
Bir baktım çok kısa bir sürede Damla, Gürhan ve Sinan dağılıverdiler.Ha bir de Sinan'ın zehirle gitmesi güzel olmuştu ama
Onun dışında
“Yoksa hem ben hem sen yanarsın.”
Bence burada bir anlatım bozukluğu var
Yüklem eksikliğinden kaynaklanan.şimdi "ne kadar uç bir şeye dikkat ettin" diyebilirsiniz ama huyum böyle
Gıcıklık değil maksatım.
(Aslı "Yoksa ikimiz de yanarız" veya "yoksa hem sen yanarsın, hem ben yanarım" yani hem .. hem .. bağlacını kullanman için, öznelerin aynı türe sahip olması gerekiyor.
"Yoksa hem Ali, hem Veli yanar."
"Yoksa hem sen, hem sen (diğer elemana dönerek) yanarsın."
Bunlar doğru iken
"Yoksa hem sen yanarsın, hem ben"
"Yoksa hem Ali, hem ben yanarım"
Yanlış
"
Ha bir de şimdi "e biz bunları biliyoruz niye burada hava yaptın bir hata yapmışısız işte demeyin, bilmeyenler vardır diye söylüyorum
Onun dışında
“Yoksa hem ben hem sen yanarsın.”
Bence burada bir anlatım bozukluğu var
(Aslı "Yoksa ikimiz de yanarız" veya "yoksa hem sen yanarsın, hem ben yanarım" yani hem .. hem .. bağlacını kullanman için, öznelerin aynı türe sahip olması gerekiyor.
"Yoksa hem Ali, hem Veli yanar."
"Yoksa hem sen, hem sen (diğer elemana dönerek) yanarsın."
Bunlar doğru iken
"Yoksa hem sen yanarsın, hem ben"
"Yoksa hem Ali, hem ben yanarım"
Yanlış
"
Ha bir de şimdi "e biz bunları biliyoruz niye burada hava yaptın bir hata yapmışısız işte demeyin, bilmeyenler vardır diye söylüyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Hikayelerde aslında anlatım bozuklukları dialoglardaysa çok tipik bir savunma mekanizması geliştirilebilir.
Hikaye ve edebiyatla ilgili kişiler anlatım bozuklukları konusunda hassasken günlük hayattaki kullanımında (ne yazık ki) insanlar bu kadar hassas değil. Eğer hikayenin içinde bir karakter anlatım bozukluğu yaptıysa bu karakterin anlatım bozukluğu yapabileceğini varsayabiliriz. Tabi bunu kullanarak kıvırmak hiç hoş olmazdı ama hikayelerin gerçekçi olması için özellikle karakter dil ve diğer mevzularda özensizse böyle bişeyler koymak belki daha gerçekçi yapabilir.
İlginç bi bakış açısı getireyim dedim.Nasıl?... =)
Tıpkı bazı kelimeleri güzgün kullanmamaktaki gibi. En tipik örneği ise: "Kıymetlimisss"
Hikaye ve edebiyatla ilgili kişiler anlatım bozuklukları konusunda hassasken günlük hayattaki kullanımında (ne yazık ki) insanlar bu kadar hassas değil. Eğer hikayenin içinde bir karakter anlatım bozukluğu yaptıysa bu karakterin anlatım bozukluğu yapabileceğini varsayabiliriz. Tabi bunu kullanarak kıvırmak hiç hoş olmazdı ama hikayelerin gerçekçi olması için özellikle karakter dil ve diğer mevzularda özensizse böyle bişeyler koymak belki daha gerçekçi yapabilir.
İlginç bi bakış açısı getireyim dedim.Nasıl?... =)
Tıpkı bazı kelimeleri güzgün kullanmamaktaki gibi. En tipik örneği ise: "Kıymetlimisss"
Chaos is the law of nature,
Ben konuşmaları beğendim, açıkçası diğer türlü de insana tarih kitabı okuyormuş gibi gelebiliyor, gerçek hayatta insanlar heyecanlanınca sıkça yanlış şeyler söyleyebilirler.
Onun dışında konu güzel, anlatım güzel, hızlı ve akıcı gidiyor, herkes nasılda birbirini hakladı dedim en sonunda
ben çok beğendim
Devamı olsunmu diyorsan, ben bir kaç bölüm daha olsun derim, en azından entrikalar meydana çıksın kim nedir iyiyce görelim değil mi
Onun dışında konu güzel, anlatım güzel, hızlı ve akıcı gidiyor, herkes nasılda birbirini hakladı dedim en sonunda
Devamı olsunmu diyorsan, ben bir kaç bölüm daha olsun derim, en azından entrikalar meydana çıksın kim nedir iyiyce görelim değil mi