Işığın ulu koruyucuları!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Lich'in Tanrılara inanmadığına ve onların düzenine de karşı geldiğini eklemeyi unutmuşum.
Böyle bir varlıkla bir cleric nasıl anlaşabilmiş aklım almıyor, ama gördüğüm kadarıyla bu diyardaki bazı clericler artık Tanrılarının yolunda giderken garip yollar seçebiliyorlar. Bana bu garip yollar yanlış gibi geliyor ve sana da bu yanlış yolda başarılar dilerim.

(Demekki neymiş diyara hiç bir şey bilmeden konuyla alakası bile olmadan gelip savaşta bir taraf seçmeye kalkarsan sonra kendi müttefiğini dilini koparmakla tehdit edebilirmişsin.)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

10 towns a müttefik olmak için illa iyi olmak gerekmez corax ya da tanrılara bağlı olmak. sadece insanlardan hoşlanmak ve aynı zamanda senle geçinebilecek insanlar bulmak yeter. bi lich ile geçinmek zor olabilir tabi kabul ediyorum arada kaprisli olabiliyoruz ama çıkarlar söz konusu ise bu pek de önemli değil. amaçladığım tek şey 10 kasabayı senin ve tanrının tiranlığına bıraknmamaktır. hatta yanlız senin mi demeliydim yoksa aydınlanmış(aynı zamanda ihtiras denizinin diplerindeki en karanlık köşelerde yaşayan) savaşçı komutan corax.
tanrının rahiplerini bile o kadar kendine bağlamışsın ki onları artık bencilce emellerinde kullanmaktan çekinmiyorsun.
saan başarılar dilemiyecem corax çünkü ben hayal değil gerçekleri söylerim. hüsranın ani ve ölümcül olacak :twisted:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanrıları tiranlıkla suçlayan bir Lich...
Çok ilginç ki benim Tanrılarımdan biri de St. Cuthbert yani adaletin Tanrısıdır o da sana tiran gibi mi geliyor?
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

adların hiçbirşey ifade etmediğini çok uzun yıllar önce örendim corax benim için önemli olan icraattır ve tanrın ya da sen bir tiranlık kuracaksınız bu bulutsuz gecede dolunayın açık olduğu kadar açık.
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ne yani bu yalanlarınla mı insanları kandıracaksın?
Tiranlık ancak sana yakışır Tanrılara değil. Bir daha onların ismini ağzına almaya cüret etme.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

neden susturulmak istiyorum merak ediyorum corax yoksa sözlerim bazı şeyleri açık eder diye mi korkuyorsun?
ben mi tiranlık ha güldürme beni corax. benim uraşacak büyülerim var neden insanlara hükmetmeye çalışmakla değerli zamanımı harcayayım
güç amacın, k
Post Reply