Lich'in Tanrılara inanmadığına ve onların düzenine de karşı geldiğini eklemeyi unutmuşum.
Böyle bir varlıkla bir cleric nasıl anlaşabilmiş aklım almıyor, ama gördüğüm kadarıyla bu diyardaki bazı clericler artık Tanrılarının yolunda giderken garip yollar seçebiliyorlar. Bana bu garip yollar yanlış gibi geliyor ve sana da bu yanlış yolda başarılar dilerim.
(Demekki neymiş diyara hiç bir şey bilmeden konuyla alakası bile olmadan gelip savaşta bir taraf seçmeye kalkarsan sonra kendi müttefiğini dilini koparmakla tehdit edebilirmişsin.)
Işığın ulu koruyucuları!
10 towns a müttefik olmak için illa iyi olmak gerekmez corax ya da tanrılara bağlı olmak. sadece insanlardan hoşlanmak ve aynı zamanda senle geçinebilecek insanlar bulmak yeter. bi lich ile geçinmek zor olabilir tabi kabul ediyorum arada kaprisli olabiliyoruz ama çıkarlar söz konusu ise bu pek de önemli değil. amaçladığım tek şey 10 kasabayı senin ve tanrının tiranlığına bıraknmamaktır. hatta yanlız senin mi demeliydim yoksa aydınlanmış(aynı zamanda ihtiras denizinin diplerindeki en karanlık köşelerde yaşayan) savaşçı komutan corax.
tanrının rahiplerini bile o kadar kendine bağlamışsın ki onları artık bencilce emellerinde kullanmaktan çekinmiyorsun.
saan başarılar dilemiyecem corax çünkü ben hayal değil gerçekleri söylerim. hüsranın ani ve ölümcül olacak
tanrının rahiplerini bile o kadar kendine bağlamışsın ki onları artık bencilce emellerinde kullanmaktan çekinmiyorsun.
saan başarılar dilemiyecem corax çünkü ben hayal değil gerçekleri söylerim. hüsranın ani ve ölümcül olacak
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
neden susturulmak istiyorum merak ediyorum corax yoksa sözlerim bazı şeyleri açık eder diye mi korkuyorsun?
ben mi tiranlık ha güldürme beni corax. benim uraşacak büyülerim var neden insanlara hükmetmeye çalışmakla değerli zamanımı harcayayım
ben mi tiranlık ha güldürme beni corax. benim uraşacak büyülerim var neden insanlara hükmetmeye çalışmakla değerli zamanımı harcayayım
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k