Efla adını değiştirsin :D
Ben sadece bir gnom'um. Karanlıkla ilgili hiç bir ilgim yok...
Ne ne dark'ı? "Darkgnome" felan değil aslında o "Farkgnome". Yani "fark"lı olduğum anlaşılsın diye yazmıştım ama elim sürçmüş.
...ayrıca ben tezimi geri çekiyorum. Efla'nın admin karizması yeter. ALTadminken bile böyle konular açmaya kimse cürret edemezdi, şimdi sanırım birisinin zihni sürçtü de açtı bu konuyu. Efla bana pala bıyıklı bir teleta... pardon cengaveri hatırlatıyor. Eflak beyliği felan,... balk adının içinde bey felan var, yani... çok yaşa Efla...
Ne ne dark'ı? "Darkgnome" felan değil aslında o "Farkgnome". Yani "fark"lı olduğum anlaşılsın diye yazmıştım ama elim sürçmüş.
...ayrıca ben tezimi geri çekiyorum. Efla'nın admin karizması yeter. ALTadminken bile böyle konular açmaya kimse cürret edemezdi, şimdi sanırım birisinin zihni sürçtü de açtı bu konuyu. Efla bana pala bıyıklı bir teleta... pardon cengaveri hatırlatıyor. Eflak beyliği felan,... balk adının içinde bey felan var, yani... çok yaşa Efla...
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Bence Efla çok güzel bir isim. Eflatunu çağrıştırması da ayrı bir hava katıyor ki filozof olanı da renk olanı da süper. Ama Darth Efla önerisi bence değerlendirilebilir. 
Avatarda da dişiliği çağrıştıran bir şey yok bana göre. Gerçi ben biraz geriden takip ettiğim için o zaman da bu mu vardı bilemiyorum.
Avatarda da dişiliği çağrıştıran bir şey yok bana göre. Gerçi ben biraz geriden takip ettiğim için o zaman da bu mu vardı bilemiyorum.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
şu anki avatarı Lich yerine geçtiğinden tabiî ki dişilik yerine liderliği çağrıştıyorWizardOfQuarks wrote:Bence Efla çok güzel bir isim. Eflatunu çağrıştırması da ayrı bir hava katıyor ki filozof olanı da renk olanı da süper. Ama Darth Efla önerisi bence değerlendirilebilir.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Tek tek bütün yazıları okurken gözüme Edmond'un lafına Efla'nın tepkisi çarptı

Ve ayrıca ben derim ki isime carta curta takılmayın, ha Efla olmuş ha Hasan, Hüseyin, Zülküf
Bence bu cümleyi Edmond'un ağzından alarak yılın en iyi cümlesi dalında oylamalıyızEfla wrote: Edmond bu arada ne olursan ol nedir yaw.
Ve ayrıca ben derim ki isime carta curta takılmayın, ha Efla olmuş ha Hasan, Hüseyin, Zülküf
Ultima bırakılmaz, ara verilir