Güzel bir hareket olmuş;AlenthasLeasess wrote:"Kalazhad tuttuğu..." demişim "adamı" yazmayı unutmuşum. Bu arada biraz tehlikeli bir hareket ama eğer başarılı olursa adamdan 1 turn çalmayı amaçlıyorum
Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Hoşlanmama meselesi değil yahu, çok uzun sürüyor sanırım. O yüzden herkes soğudu. Combatlar da aynı... Forumda olduğu için oluyor hep. Fazla konuşma yapılmıyor ayrıyetten fazla aksiyon da yok. Sanırım bu sorunu çözmek zaman alacak :plotting: Herkes hareketini yaptıktan sonra -veya yaparken- değişik ve komik RPler yapabilir mesela. Bilemiyorum...
Zorlanmam. Oyuncular daha çok zorlanır. Dikkat ederseniz oyuna kaç gün mesaj atmayan arkadaşlar oluyor. Artık onların yerine oynamamaya karar verdim (sadece bu oyun için değil, diğer oyunlarda da) Bundan sonra üç soru işareti koyarak (???) o kişinin turunu kaybettiğini belirtiyorum. Ama çok önemli bir karar alacaksa beklemekten başka çare yok tabii. Arkadaşlarımızın kafası meşgul filan (bazen bana da oluyor anlayışla karşılıyorum o yüzden)AlenthasLeasess wrote:Aslında oyunu canlı tutmak için haftada 2 yerine 3 kere devam ettirsen nasıl olur? Zorlanır mısın?
.
Hiç düşünmemiştim göstermeyeceğinidwaxer wrote:.
Edmond acele ettin; bakalım Orbis size gösterecek miydi mektubu? (ama gösterir herhâlde)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Evet, arkadaşlar sizin bir karar vermeniz gerekiyor; nereye gitmek ne yapmak istersiniz? Her şey serbest.
Bu arada hiçbiriniz tutup da valiye, "gönderdiğiniz kayısılar bizi cırcır etti?" diye sormadı hayret yani!
Ben olsam hemen sorardım. Çok meraksızsınız yaa, gerçekten.
Siz ne biçim FRP oyuncususunuz.

.
Evet, arkadaşlar sizin bir karar vermeniz gerekiyor; nereye gitmek ne yapmak istersiniz? Her şey serbest.
Bu arada hiçbiriniz tutup da valiye, "gönderdiğiniz kayısılar bizi cırcır etti?" diye sormadı hayret yani!
.
.
Bu oyunu da bitirecektim ama son olarak oyuncular arasında mini bir oylama yapayım; devam etmek isteyenlerle (varsa) devam edebilirim. Katılmayanları köyüne geri yollayacağım. Devam edenler ise tehlikeli bir maceraya atılacak, vs.
Mini anketimiz şöyle: Oyuna devam etmek isteyenler buradan belirtsin. 10 şubat'a kadar bekliyeceğiz ardından duruma bakarız.
.
Bu oyunu da bitirecektim ama son olarak oyuncular arasında mini bir oylama yapayım; devam etmek isteyenlerle (varsa) devam edebilirim. Katılmayanları köyüne geri yollayacağım. Devam edenler ise tehlikeli bir maceraya atılacak, vs.
Mini anketimiz şöyle: Oyuna devam etmek isteyenler buradan belirtsin. 10 şubat'a kadar bekliyeceğiz ardından duruma bakarız.
.
Dwaxer cevabımı tahmin ediyor musun
Bu tür anketlerde ben hep DEVAM derim, kaldı ki hiçbir oyundan sıkılmam (karakterden sıkılabilirim orası ayrı
) Ayrıca eğer TAMAM denirse ve yeni oyun açarsan direk beni ilk oyuncuya yaz
Bütün oyunlarda olmayı düşünüyorum
Tabiî Terzyüz'ü getirmeyi düşünüyorsan o ayrı 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Mark
- Kullanıcı

Paladin karakter ile bir türlü uyuşamadım. Ben devam edemeyeceğim.dwaxer wrote:.
Evet, arkadaşlar sizin bir karar vermeniz gerekiyor; nereye gitmek ne yapmak istersiniz? Her şey serbest.![]()
Bu arada hiçbiriniz tutup da valiye, "gönderdiğiniz kayısılar bizi cırcır etti?" diye sormadı hayret yani!Ben olsam hemen sorardım. Çok meraksızsınız yaa, gerçekten.
Siz ne biçim FRP oyuncususunuz.
![]()
.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
İlgisizlikten oldu sanırım.catboy wrote:keyifle takip ettiğim bir oyundu bu yahu, neden yarıda kesildi ki bu oyun?
Konsept hakkında güzel duygularım vardı; bir de hoş bir ana senaryom vardı aslında; fintlock denilen ateşli bir silahı geliştirmek isteyen gizli bir örgüt ile, buna engel olmak isteyen, büyücülerden oluşan lonca konseyi arasındaki gizli savaş ve bir anda kendilerini bu savaşın ortasında bulan maceracılar grubu. Fisnot oyununda soğudu ortam; masabaşında gayet zevkli olan oyun forumda hiç de iyi durmadı.
Bir de benim vaktim yetmiyor zaten, işime geldi aslında.
.