Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Tavsiye edeceğim marifetler:
Fiery Fist: Monk 2nd level (Dexterity 13, Wisdom 13, Base Attack Bonus +8, Improved Unarmed Strike, Stunning Fist)
1. By using up one of your daily Stunning Fist attacks as a Swift Action, your Unarmed Strikes do +1d6Fire damage for the rest of your turn.
2. You receive +1 Stunning Fist use per day.
Bence bir monkun alması gerekn güzel bir özellik. Flury of blows ile birlikte çok canlar yakabilir.
Flensing Strike: Monk 2nd, Monk 6th (Exotic Weapon Proficiency (kama), Weapon Focus (kama))
As a Full Round Attack, make a single attack roll with a Kama. If it hits, your opponent takes the normal damage and is wracked with pain for 1 minute, receiving a –4 penalty on attacks, saves, & checks for 1 minute unless he/she makes a Fortitude save. The DC is 10 + ½ Character level + Wisdom modifier.
This ability may only be used on living, corporeal creatures that feel pain and are subject to critical hits.
Bazı zamanlar geliyorki bu 4 penaltıları bir yaratığa kazandırmak çok büyük önem arz ediyor.
Ki Blast: Monk 6th (Dexterity 13, Wisdom 13, Base Attack Bonus +8, Improved Unarmed Strike, Stunning Fist, Fiery Fist)
1. By using up two of your daily Stunning Fist attacks as a Move Action, you may form an orb of force energy in your hand. As a Standard Action, you may throw the orb up to 60’. If you hit on a Ranged Touch attack, you do (3d6 + Wisdom modifier) Force damage. If not thrown by the end of your round, the orb dissipates.
Versatile Unarmed Strike: (Improved Unarmed Strike)
As a Swift Action, you may change the damage type of your Unarmed Strikes to ‘bludgeoning’ (default), ‘piercing’, or ‘slashing’. The damage type remains until you use this ability again to change it.
Fiery Fist: Monk 2nd level (Dexterity 13, Wisdom 13, Base Attack Bonus +8, Improved Unarmed Strike, Stunning Fist)
1. By using up one of your daily Stunning Fist attacks as a Swift Action, your Unarmed Strikes do +1d6Fire damage for the rest of your turn.
Bence bir monkun alması gerekn güzel bir özellik. Flury of blows ile birlikte çok canlar yakabilir.
Flensing Strike: Monk 2nd, Monk 6th (Exotic Weapon Proficiency (kama), Weapon Focus (kama))
As a Full Round Attack, make a single attack roll with a Kama. If it hits, your opponent takes the normal damage and is wracked with pain for 1 minute, receiving a –4 penalty on attacks, saves, & checks for 1 minute unless he/she makes a Fortitude save. The DC is 10 + ½ Character level + Wisdom modifier.
This ability may only be used on living, corporeal creatures that feel pain and are subject to critical hits.
Bazı zamanlar geliyorki bu 4 penaltıları bir yaratığa kazandırmak çok büyük önem arz ediyor.
Ki Blast: Monk 6th (Dexterity 13, Wisdom 13, Base Attack Bonus +8, Improved Unarmed Strike, Stunning Fist, Fiery Fist)
1. By using up two of your daily Stunning Fist attacks as a Move Action, you may form an orb of force energy in your hand. As a Standard Action, you may throw the orb up to 60’. If you hit on a Ranged Touch attack, you do (3d6 + Wisdom modifier) Force damage. If not thrown by the end of your round, the orb dissipates.
Versatile Unarmed Strike: (Improved Unarmed Strike)
As a Swift Action, you may change the damage type of your Unarmed Strikes to ‘bludgeoning’ (default), ‘piercing’, or ‘slashing’. The damage type remains until you use this ability again to change it.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome hangi kaynaklardan bulduğunu sorabilir miyim? Ã?ünkü gerçekten güzel şeyler 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Players handbook 2
Fiery Fist, Ki Blast, Versatile Unarmed Strike
Eberron Campaign Setting
Flensing Strike
Bunlşarı beğendiysen bunu da alsan iyi olur sanırım
Extra Stunning: You can use Stunning Fist +3 times per day. You may take this feat multiple times. (Complete warrior)
Fiery Fist, Ki Blast, Versatile Unarmed Strike
Eberron Campaign Setting
Flensing Strike
Bunlşarı beğendiysen bunu da alsan iyi olur sanırım
Extra Stunning: You can use Stunning Fist +3 times per day. You may take this feat multiple times. (Complete warrior)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Oyunu ilerleteceğim fakat kitaplara bir göz atmam gerekiyor. Bir de ricam aşağıdaki örnekte ne yapacağını güzelce yazmışsın:
(Eğer Jherremor görmeden arkasıa geçerse, Darthu sonraki tur Sneak Attack yapacak)
Bu açıklamanın yanına gizlenme bonuslarınızı ve saldırı bonuslarınızı yazarsanız daha hızlı ilerletebilirim. Tek tek karakter sheetlerden bulmak biraz zaman alıyor.
Illyra karakterine biraz müdahale ettim.
Unbounded Leap Thief acrobat'ta yok sanırım 3.0 versiyonundaymış.
Bu üçü var Fast Acrobatics, Kip up, Steady Stance karakter kağıdında düzelttim.
Sinsi saldırı yapmak istediğin için de Hide in Plainside özelliğini kullandırdım.
(Eğer Jherremor görmeden arkasıa geçerse, Darthu sonraki tur Sneak Attack yapacak)
Bu açıklamanın yanına gizlenme bonuslarınızı ve saldırı bonuslarınızı yazarsanız daha hızlı ilerletebilirim. Tek tek karakter sheetlerden bulmak biraz zaman alıyor.
Illyra karakterine biraz müdahale ettim.
Unbounded Leap Thief acrobat'ta yok sanırım 3.0 versiyonundaymış.
Bu üçü var Fast Acrobatics, Kip up, Steady Stance karakter kağıdında düzelttim.
Sinsi saldırı yapmak istediğin için de Hide in Plainside özelliğini kullandırdım.
.
Hey, hey Lathander Cleric Olaf geri döndü!
Lathander'in yolunu izleyenlerin sloganıdır: From death, life!
Devrimk eski notlarım duruyordu, hatta hangi büyüleri harcayıp hangilerini harcamadığımı bile not almışım. Ben büyülerimi spontane olarak aynı seviye Cure büyülerine çevirebiliyordum herhalde yanlış ahatırlamıyorsam. Bu arada üzerimde 22bin gplik magic item varmış!
şimdilik dinlendiğimiz bölümden bu yana olan kısmı bir okudum sadece ama ilk fırsatta hikayeyi en baştan bir kere daha okuyacağım (ne de olsa birkaç ay ara vermiştik) Kötülerin başı bu ölen rahibe miydi, tam hatırlamıyorum doğrusu?
.
Hey, hey Lathander Cleric Olaf geri döndü!
Lathander'in yolunu izleyenlerin sloganıdır: From death, life!
Devrimk eski notlarım duruyordu, hatta hangi büyüleri harcayıp hangilerini harcamadığımı bile not almışım. Ben büyülerimi spontane olarak aynı seviye Cure büyülerine çevirebiliyordum herhalde yanlış ahatırlamıyorsam. Bu arada üzerimde 22bin gplik magic item varmış!
şimdilik dinlendiğimiz bölümden bu yana olan kısmı bir okudum sadece ama ilk fırsatta hikayeyi en baştan bir kere daha okuyacağım (ne de olsa birkaç ay ara vermiştik) Kötülerin başı bu ölen rahibe miydi, tam hatırlamıyorum doğrusu?
.
-
Mark
- Kullanıcı

Yenendithas'ın büyükitabından ezberlediği büyüler:
Spells:
0\ DC:14
Acid Splash
Detect Magic
Flare DC:15
Feather Fall
Magic Missile X2 DC:16
Mage Armor (Kullanımda)
2\ DC:16
Augment Familiar
Invisibility X2
Yenendithas's Offensive Sphere
Scorhing Ray
3\ DC:17
Haste (Kullanıldı)
Fireball DC:18
Abolish Shadows (Kullanıldı)
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 898#171898
Spells:
0\ DC:14
Acid Splash
Detect Magic
Feather Fall
Magic Missile X2 DC:16
Mage Armor (Kullanımda)
2\ DC:16
Augment Familiar
Invisibility X2
Yenendithas's Offensive Sphere
Scorhing Ray
3\ DC:17
Haste (Kullanıldı)
Fireball DC:18
Abolish Shadows (Kullanıldı)
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 898#171898
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Mark
- Kullanıcı

0/ DC:14
Acid Splash
Detect Magic
Mage Armor
Expedious Retreat
Feather Fall
Protection from Evil
2/ DC:16
Invisibility
Arcane Lock
Dark Way
Summon Monsters II
3/ DC:17
Abolish Shadows
Abolish Shadows
Haste
Artık hergünün başında mage armor yapıyorum. Stratejim. 24 saat dayanıyor nasılsa. Belirtmeme gerek olmaz dimi?
Acid Splash
Detect Magic
Mage Armor
Expedious Retreat
Feather Fall
Protection from Evil
2/ DC:16
Invisibility
Arcane Lock
Dark Way
Summon Monsters II
3/ DC:17
Abolish Shadows
Abolish Shadows
Haste
Artık hergünün başında mage armor yapıyorum. Stratejim. 24 saat dayanıyor nasılsa. Belirtmeme gerek olmaz dimi?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Mark
- Kullanıcı

Abolish Shadows büyümden bahsediyorum, gölge büyüleri yok eden derken.
Dwaxer üzerimdeki laneti kaldır
Please.
Darthu ile Benjamin bizden önce buradaydı herhalde bizi geri götürebilirler şu çıkış kapısına. Bizim dünyamıza olan. :embarrass:
Kazalarım:
Dwaxer üzerimdeki laneti kaldır
Darthu ile Benjamin bizden önce buradaydı herhalde bizi geri götürebilirler şu çıkış kapısına. Bizim dünyamıza olan. :embarrass:
Kazalarım:
Code: Select all
Tyr paladini Kareem
Büyücü Tholwick
Mystra rahibi Halish
ve Marsember'li bir büyücünün üç çırağı: Dava, Mendios, ZephanKendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
devrimk wrote:Yeni gün, yeni büyülerinizi alabilirsiniz.
Benim aldığım büyüler de şöyle olsun:
Spells:
Level 0: DC-14, 5 Per/day
Guidance
Light*2
Mending
Resistance
Level 1: DC-15, 4+1 Per/day
Bless
Comprehend Languages
Sanctuary
Shield of Faith