Musibet Öetesi .......... OYUN.....
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Akmenos:
Delay
Magistrate:
Ölen yaratığa baktı gülümsedi ve 1 kare ilerleyerek(Shift) Winter'ı ileştirmiye çabaladı. Heal
Winter'la uğraşırken konuştu, "Akmenos yolun açıldı, görevim sana geçti. Bitir işlerini."dedi gülümseyerek.
Heal check(6):12 başarısız
Ancak ilk yardım çabası yetersiz olur. Savaşçı ayrıca yaratıkların aurasından hasar alır. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Akmenos:
Akmenos buna çocuk gibi sevindi ve olmeyen yaratığın üzerine doğru koştu ve elindekin ona tüm nefretiyle geçirdi. Sly Flourish
DexvsAC attack(4):13 başarısız
Ancak düzenbaz ıskalamıştı bu sefer ve böcek yaratığın kötü aurasını hisseder. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Winter:
Death Sawing Throw:14 değişme yok; hâlâ ölümün 2 adım ötesinde dayanmaya çalışıyor. Fakat bu arada yanındaki böceğin aurası yaralamaktadır kendisini. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Darthu:
"Ahh! Yeter! Artık ölüceksin seni pis kabuklu içi boş yaratık!!Rrrrrraaaaa!"dedi ve kolunu gerebileceği kadar gerdikten sonra tokmağını indirdi Kruthik Young'a. (Reaping Strike)
StrvsAC attack(20): kritik vuruş!! – Hit:12+Str modif=12+4=16
Topuzu tüm gücüyle ve mükemmel bir tesitle indirmişti dragonborn savaşçı! Yaratık henüz ölmediyse bile, artık savaşamaz durumdadır.
Darthu da kötü auradan nasibini alır. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Hope:
Ölmemişse, büyük olana saldırıyorum. lanetleyip, alevlerimi fırlatıyorum. (Warlock's Curse & Hellrish Rebuke)
ConvsRef attack(17):24 başarılı – Hit:1d6+Con modif+1+1+1d6=4+4+1+1+1=11 fire dmg
Zaten az bir sağlığı kalan yaratık alevlerle kavrularak ölür.
.............
Kruthik Hatchling (minion):
Akmenos’a saldırır.
Claw attack(10):15 başarılı Hit:4 dmg
Pençeleriyle çizmiştir tieflingi.
Kruthik Young:
Birden sol aşağıya giden karanlık tünelden bir kruthik daha gelir ve direk Magistrate’e charge ile saldırır.
Claw attack(4):10 başarısız
Ama savaşçıya pençelerini geçirememişti.
Hit Points:
Magistrate: 39-5=34-2-4=28+5=37-2=35-2=33
Darthu: 40-2=38-2-4=32-10=22-2= 20
Hope: 39+8
Akmenos: 27-2-4=21
Winter: 25-10-2-4= 9-6-4=-1-2=-3-2=-5-2= -7 ölüm döşeğinde
..................
Kruthik Young: 43-5-4-14= 20-16-11= -7 öldü
Kruthik Young: 43

.
Akmenos:
Delay
Magistrate:
Ölen yaratığa baktı gülümsedi ve 1 kare ilerleyerek(Shift) Winter'ı ileştirmiye çabaladı. Heal
Winter'la uğraşırken konuştu, "Akmenos yolun açıldı, görevim sana geçti. Bitir işlerini."dedi gülümseyerek.
Heal check(6):12 başarısız
Ancak ilk yardım çabası yetersiz olur. Savaşçı ayrıca yaratıkların aurasından hasar alır. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Akmenos:
Akmenos buna çocuk gibi sevindi ve olmeyen yaratığın üzerine doğru koştu ve elindekin ona tüm nefretiyle geçirdi. Sly Flourish
DexvsAC attack(4):13 başarısız
Ancak düzenbaz ıskalamıştı bu sefer ve böcek yaratığın kötü aurasını hisseder. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Winter:
Death Sawing Throw:14 değişme yok; hâlâ ölümün 2 adım ötesinde dayanmaya çalışıyor. Fakat bu arada yanındaki böceğin aurası yaralamaktadır kendisini. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Darthu:
"Ahh! Yeter! Artık ölüceksin seni pis kabuklu içi boş yaratık!!Rrrrrraaaaa!"dedi ve kolunu gerebileceği kadar gerdikten sonra tokmağını indirdi Kruthik Young'a. (Reaping Strike)
StrvsAC attack(20): kritik vuruş!! – Hit:12+Str modif=12+4=16
Topuzu tüm gücüyle ve mükemmel bir tesitle indirmişti dragonborn savaşçı! Yaratık henüz ölmediyse bile, artık savaşamaz durumdadır.
Darthu da kötü auradan nasibini alır. (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Hope:
Ölmemişse, büyük olana saldırıyorum. lanetleyip, alevlerimi fırlatıyorum. (Warlock's Curse & Hellrish Rebuke)
ConvsRef attack(17):24 başarılı – Hit:1d6+Con modif+1+1+1d6=4+4+1+1+1=11 fire dmg
Zaten az bir sağlığı kalan yaratık alevlerle kavrularak ölür.
.............
Kruthik Hatchling (minion):
Akmenos’a saldırır.
Claw attack(10):15 başarılı Hit:4 dmg
Pençeleriyle çizmiştir tieflingi.
Kruthik Young:
Birden sol aşağıya giden karanlık tünelden bir kruthik daha gelir ve direk Magistrate’e charge ile saldırır.
Claw attack(4):10 başarısız
Ama savaşçıya pençelerini geçirememişti.
Hit Points:
Magistrate: 39-5=34-2-4=28+5=37-2=35-2=33
Akmenos: 27-2-4=21
Winter: 25-10-2-4= 9-6-4=-1-2=-3-2=-5-2= -7 ölüm döşeğinde
..................
Kruthik Young: 43-5-4-14= 20-16-11= -7 öldü
Kruthik Young: 43

.
.
Magistrate:
Bir daha denedi büyücü dostunu iyileştirmeyi.Heal "Dayan büyücü dostum iyileşeceksin."
Heal Check(13):19 başarılı
Savaşçının ölümcül elleri bir anda şifacı ellerine dönüşmüş, ölüm döşeğindeki Winter’i stabil hâle getirmiş, en azından daha kötüye gitmesini önlemişti.
(Gnashing Horde Aura dmg=2)
Akmenos:
??? (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Winter:
Hırıltı çıkardı.Hem de derinden. Biraz gözlerini aralayabilmişti ama kıpırdayacak hâli olmadığından öylece yatmak zorundaydı.
Darthu:
Winter'ın yanına bir adım shift yapar ve Magistrate'e söylenmeye başlar."Bir büyücüyü iyileştiremedin!" sonra kendisininde bir yararının dokunması ümidiyle o da bu çabaya dahil olur.(Second Wind)(Winter'a)
Heal check(3):4 başarısız
Fakat Darthu’nun ilk yardım denemesi becerikli değildir.
Hope:
Yeni gelen yaratığı lanetler ve alevlerini fırlatır. (Warlocks Curse & Hellrish Rebuke)
ConvsRef attack(17):24 başarılı – Hit:1d6+Con modif+1+1+1d6=3+4+1+1+1=10 fire dmg
Yakmıştı yine warlock!
.......
Kruthik Hatchling:
Akmenos’a Claw attack(12):17 başarılı Hit:4 dmg
Kruthik Young:
Magistrate’e claw attack(17):23 başarılı – Hit:1d8+2=3+2=5
Pençeler, arkadaşını iyileştirmekle meşgul savaşçıyı hırpalamıştı biraz.
Hit Points:
Magistrate: 39-5=34-2-4=28+5=37-2=35-2=33-2-5=26
Akmenos: 27-2-4=21-2-4=15
Winter: 25-10-2-4= 9-6-4=-1-2=-3-2=-5-2= -7 baygın
..................
Kruthik Young: 43-10=33

.
Magistrate:
Bir daha denedi büyücü dostunu iyileştirmeyi.Heal "Dayan büyücü dostum iyileşeceksin."
Heal Check(13):19 başarılı
Savaşçının ölümcül elleri bir anda şifacı ellerine dönüşmüş, ölüm döşeğindeki Winter’i stabil hâle getirmiş, en azından daha kötüye gitmesini önlemişti.
(Gnashing Horde Aura dmg=2)
Akmenos:
??? (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Winter:
Hırıltı çıkardı.Hem de derinden. Biraz gözlerini aralayabilmişti ama kıpırdayacak hâli olmadığından öylece yatmak zorundaydı.
Darthu:
Winter'ın yanına bir adım shift yapar ve Magistrate'e söylenmeye başlar."Bir büyücüyü iyileştiremedin!" sonra kendisininde bir yararının dokunması ümidiyle o da bu çabaya dahil olur.(Second Wind)(Winter'a)
Heal check(3):4 başarısız
Fakat Darthu’nun ilk yardım denemesi becerikli değildir.
Hope:
Yeni gelen yaratığı lanetler ve alevlerini fırlatır. (Warlocks Curse & Hellrish Rebuke)
ConvsRef attack(17):24 başarılı – Hit:1d6+Con modif+1+1+1d6=3+4+1+1+1=10 fire dmg
Yakmıştı yine warlock!
.......
Kruthik Hatchling:
Akmenos’a Claw attack(12):17 başarılı Hit:4 dmg
Kruthik Young:
Magistrate’e claw attack(17):23 başarılı – Hit:1d8+2=3+2=5
Pençeler, arkadaşını iyileştirmekle meşgul savaşçıyı hırpalamıştı biraz.
Hit Points:
Magistrate: 39-5=34-2-4=28+5=37-2=35-2=33-2-5=26
Akmenos: 27-2-4=21-2-4=15
Winter: 25-10-2-4= 9-6-4=-1-2=-3-2=-5-2= -7 baygın
..................
Kruthik Young: 43-10=33

.
Horladı.Ağzındaki kan tadından kurtulmuştu en azından.Ama yine de yavaş yavaş öldüğünü hissediyordu.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
"Hahahaha. Zaten ben şifacı değil savaşçıyım insan! Büyücünün paçasını kurtarmayı denedim. Olmadı. Ama savaş sırasında senin paçanı hep kurtarıyorum!" dedi ve sırıttı. Etrafına bakında örüceklere ulaşamıyacağı için tekrar Magistrate'e laf atmaya devam etti. "Bakıyorumda bu sefer paçanı kurtarma işi sana düştü insan. Bensiz sakın geberme!" dedi
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Magistrate:
"Bana diyene bak her işe burnunu sokmasana sen, savaştan kaçıyorum demiyoda arkadaşı iyileştiricem diyo. İş başa düştü"dedi ardından solundaki böceğe döndü."HIAAA"diyerek indirdi kılıcını.Reaping Strike
StrvsAC attack(6):15 başarılı – Hit:1d8+5=8+5=13
“Ã?atırtt!!” diye bir ses eşliğinde yaratığın kabuğunda derin bir yara açmıştı savaşçı!
Ama kötü aura hâla etkiliydi; (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Akmenos:
Akmenos adeta Hope un dediğini büyük bir ızgınlıkla yapar gibi yaratığın üzerine doğru yürüdü ve elindekini ona geçirdi. Sly Flourish Geçirirken de: '' Al sana...'' diye nefret duyucu bir sesle bağırdı.
DeaxvsAC attack(18 ):27 başarılı – Hit:farketmez
Rogue’un müthiş vuruşuyla minion Kruthik cansız serilmişti yere.
Winter:
Horladı.Ağzındaki kan tadından kurtulmuştu en azından.Ama yine de yavaş yavaş öldüğünü hissediyordu.
Darthu:
"Hahahaha. Zaten ben şifacı değil savaşçıyım insan! Büyücünün paçasını kurtarmayı denedim. Olmadı. Ama savaş sırasında senin paçanı hep kurtarıyorum!" dedi ve sırıttı. Etrafına bakında örüceklere ulaşamıyacağı için tekrar Magistrate'e laf atmaya devam etti. "Bakıyorumda bu sefer paçanı kurtarma işi sana düştü insan. Bensiz sakın geberme!" dedi
Hope:
Parmağını, lanetinin damarlarında aktığı büyük örümceğe çevirir. Antik sözleri ağırdan söylemeye başlar. (Flames of Phlegethos)
ConvsRef attack(8 ):15 başarılı – Hit:3d10+Con modif+1+1+1d6=13+4+11+3=31 fire dmg
Büyülü alevler yaratığı sarar ve öldürür. Ortalığı kesif bir koku ve duman kaplamıştı, yaratığın cesedi hâlâ hafif hafif yanmaya devam eder.
Böcekimsi yaratıkların tıkırtılı haberleşmeleri duyulur yine ve gittikçe sizden uzaklaştıklarını duyarsınız. Sanki sizin diş geçirilemez rakipler olduğunuzu hissetmişler, daha fazla bulaşmak istemiyorlardı.
Hit Points:
Magistrate: 39...=26-2=24
Darthu: 40...= 20
Akmenos: 27...=15
Winter: 25...= -7 baygın
..................
Kruthik Young: 43-10=33-13-31=-11 öldü

.
Magistrate:
"Bana diyene bak her işe burnunu sokmasana sen, savaştan kaçıyorum demiyoda arkadaşı iyileştiricem diyo. İş başa düştü"dedi ardından solundaki böceğe döndü."HIAAA"diyerek indirdi kılıcını.Reaping Strike
StrvsAC attack(6):15 başarılı – Hit:1d8+5=8+5=13
“Ã?atırtt!!” diye bir ses eşliğinde yaratığın kabuğunda derin bir yara açmıştı savaşçı!
Ama kötü aura hâla etkiliydi; (Gnashing Horde Aura dmg=2)
Akmenos:
Akmenos adeta Hope un dediğini büyük bir ızgınlıkla yapar gibi yaratığın üzerine doğru yürüdü ve elindekini ona geçirdi. Sly Flourish Geçirirken de: '' Al sana...'' diye nefret duyucu bir sesle bağırdı.
DeaxvsAC attack(18 ):27 başarılı – Hit:farketmez
Rogue’un müthiş vuruşuyla minion Kruthik cansız serilmişti yere.
Winter:
Darthu:
Hope:
Parmağını, lanetinin damarlarında aktığı büyük örümceğe çevirir. Antik sözleri ağırdan söylemeye başlar. (Flames of Phlegethos)
ConvsRef attack(8 ):15 başarılı – Hit:3d10+Con modif+1+1+1d6=13+4+11+3=31 fire dmg
Büyülü alevler yaratığı sarar ve öldürür. Ortalığı kesif bir koku ve duman kaplamıştı, yaratığın cesedi hâlâ hafif hafif yanmaya devam eder.
Böcekimsi yaratıkların tıkırtılı haberleşmeleri duyulur yine ve gittikçe sizden uzaklaştıklarını duyarsınız. Sanki sizin diş geçirilemez rakipler olduğunuzu hissetmişler, daha fazla bulaşmak istemiyorlardı.
Hit Points:
Magistrate: 39...=26-2=24
Darthu: 40...= 20
Akmenos: 27...=15
Winter: 25...= -7 baygın
..................
Kruthik Young: 43-10=33-13-31=-11 öldü

.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı